sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Deschiderea unei firme de catre studenti Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 06 March 2008 - 11:34 PM

Chestia cu lagunele imi aduce aminte de un amic care isi cumparase un sacou nou. Pe bonul sacoului agatat de guler scria "monstra" apoi masura, pretul si altele. Tipul a pastrat bonul si l-a pus in rama. Arata misto ca tablou. :D

Aceasta postare a fost editata de a browser: 06 March 2008 - 11:35 PM

0

#62 Utilizator offline   antviss 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-July 08

Scris 01 July 2008 - 05:07 PM

salut!eram curios sa stiu c se intampla daca nu sunt integralist...nu am decat 2 restante...nu se mai apica deloc reducerea de student la dechiderea firmei...sau apar totusi cateva taxe...multumesc anticipat
0

#63 Utilizator offline   Oana.onix 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 03-September 09

Scris 03 September 2009 - 02:38 PM

Salutare,bine v-am gasit, sunt noua pe aici.
Am si eu o serie de intrebari si sper sa ma puteti ajuta. Cat m-ar costa sa imi fac o firma? Vreau sa specific faptul ca sunt la master anul 2 la ASE si am statut de student si din cate am citit in acest topic, am o serie de facilitati ca student. Vreau sa stiu daca unele chestii s-au schimbat, avand in vedere faptul ca raspunsurile din acest topic sunt cu 2 ani in urma.
Vreau sa stiu care sunt conditiile, actele necesare, pe unde trebuie sa umblu, asta ca sa stiu cam ce ma astepata. Trebuire minim 2 asociati ca sa faci o firma? Sau e de ajuns o singura persoana?
Daca am viza de flotant pot sa imi fac o firma aici sau trebuie sa am rezidenta permanenta? Daca nici unul dintre asociati nu are proprietate, putem pune sediul social pe apartamentul unei terte persoane?
Rog pe cine a trecut prin asemenea experienta sa imi spuna cat mai multe detalii.
Multumesc anticipat.
0

#64 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 03 September 2009 - 02:49 PM

Din punctul meu de vedere cel mai convenabil pentru desfasurarea unei activitati este PFA-ul.
Pe langa taxele de deschidere esti dispusa sa plaetsti de anul viitor si impozitul forfetar?

Daca esti la ASE la disciplina care se cheama Drept ar fi trebuit sa fi citit si invatat ca o societate poate fi constituita si cu asociat unic.
0

#65 Utilizator offline   Oana.onix 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 03-September 09

Scris 03 September 2009 - 03:30 PM

Vezi postareaOacOac, la Sep 3 2009, 03:49 PM, a spus:

Din punctul meu de vedere cel mai convenabil pentru desfasurarea unei activitati este PFA-ul.
Pe langa taxele de deschidere esti dispusa sa plaetsti de anul viitor si impozitul forfetar?

Daca esti la ASE la disciplina care se cheama Drept ar fi trebuit sa fi citit si invatat ca o societate poate fi constituita si cu asociat unic.

E destul de aiurea , pentru inceput va fii greu sa platesc minimul de 2 000 ron/an.
Da, am invatat la disciplina Drept,insa sunt lucruri pe care le-am uitat, daca nu le-am utilizat,si am auzit tot felul de pareri legate de infiintarea unei societati.
Multumesc pentru raspuns.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Contract consultanta persoana fizica cu o firma din UE Elsa60  0 1.265
Replici noi Subventie de la stat
Plata salarii
lucisavu  0 1.095
Replici noi Furnizori Freeze  11 4.513
Replici noi Cod CAEN pt activitati online
incasarea banilor prin micro-plati, sms cu suprataxa
Mircea_85  0 2.607
Replici noi Note contabile viviana.e  0 5.916