Salutare tuturor!
Nu stiu daca cineva s-a mai confruntat cu problema asta : am instalat de curand ultima versiune de "yahoo messenger 7.5 with voice" pe un sistem cu windows 98 SE . Problema este ca nu merge de nici o culoare sa schimb skin-urile desi ele sunt prezente in folderele aplicatiei (culoarea implicita a mesengerului este una gri , total nepalcuta ochiului). Cand dau click pe "Change skin" nu se intampla nimic si nu-mi apare acea fereastra de unde sa aleg skin-urile! Stie cineva vreo solutie? Multumesc!
Pagina 1 din 1
yahoo messenger skin problem in Windows 98 SE
Scris 30 January 2008 - 07:31 PM
leroivvd, la Jun 3 2006, 02:38 PM, a spus:
Salutare tuturor!
Nu stiu daca cineva s-a mai confruntat cu problema asta : am instalat de curand ultima versiune de "yahoo messenger 7.5 with voice" pe un sistem cu windows 98 SE . Problema este ca nu merge de nici o culoare sa schimb skin-urile desi ele sunt prezente in folderele aplicatiei (culoarea implicita a mesengerului este una gri , total nepalcuta ochiului). Cand dau click pe "Change skin" nu se intampla nimic si nu-mi apare acea fereastra de unde sa aleg skin-urile! Stie cineva vreo solutie? Multumesc!
Si eu am incercat sa instalez messenger pe un windows 98 si problema cea mai grava e ca nu pot vizualiza mesajele celorlati.Ei vad ce scriu, dar eu nu.Ce pot sa fac?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Yahoo Messenger | roportal | 12 | 13.843 |
|
Messenger romanesc
primul messenger romanesc are super preturi pe telefonie |
ElenaMitrofan | 0 | 1.742 |
|