nightwish, la Dec 5 2009, 04:02 PM, a spus:
Asta nu poate sa insemne ca nu-ti aduci aminte decat o parte din experienta anterioara?
Da, e posibil. Nu exclud nimic, la ora asta. Desi nu inteleg de ce mi-as aduce aminte, timp de atatia ani, doar de aceeasi experienta, si nu si de altele. Poate pentru ca a fost cea mai recenta...? N-as sti sa spun. A fost acum cca 150 de ani. De altele, sincer, nu am cunostinta. Fiecare amintire sau viziune din trecut si-a gasit locul intr-un mare puzzle, al vietii mele trecute. Am incetat sa ma mai mir cand lucruri care pareau de ani de zile fara noima se leaga brusc intre ele.
nightwish, la Dec 5 2009, 04:02 PM, a spus:
Corect.

Am spus asta pentru ca, repet, in capul meu e o mare, mare varza. Pe de-o parte invataturile religioase, care nu au dat gres in nici o privinta, ci doar in aceast privinta imi provoaca nelamuriri, si pe de alta parte experientele mele imposibil de ignorat, care nu m-au departat de credinta. Va sa zica adevarul e undeva la mijloc, cum se spune. Dar cine greseste, si unde, e imposibil de determinat. De asta zic ca fiecare ar trebui sa caute adevarul intai si intai in adancul lui, inainte sa spuna cu certitudine ca se pliaza pe o credinta sau alta.