cum comentati?
Scris 01 June 2006 - 03:45 PM
"Aici odihneste un om care a stiut sa se inconjoare de oameni mai destepti ca el"
cum comentati?puteti da exemple?
Scris 14 June 2006 - 08:03 AM
emma, la Jun 1 2006, 06:45 AM, a spus:
"Aici odihneste un om care a stiut sa se inconjoare de oameni mai destepti ca el"
In america e usor !!! daca oferi o farfurie de mancare gatita acasa si gratuit, te inconjoara oricine !!!
Am aflat si eu repede dupa ce am ajuns in State, mancarea rezolva foarte multe afaceri.
Scris 22 June 2006 - 06:04 AM
Aceasta postare a fost editata de Malkav: 22 June 2006 - 06:05 AM
Scris 22 June 2006 - 06:14 AM
Olga Khan, la Jun 14 2006, 07:03 AM, a spus:
Am aflat si eu repede dupa ce am ajuns in State, mancarea rezolva foarte multe afaceri.
in america il prinzi pe dumnezeu de picior si ramai cocotat ... coboara pe pamant
Doamna Olga sunteti incurabila , nu exista 2 mesaje in care sa nu fluturati un steag in vand cu " Uitati-va la mine !!! Sunt in AMERICA!"
si acu onn : poate avea o problema cu inferioritatea , poate asta era replica lui , poate a avut compania unor genii
Scris 22 June 2006 - 06:22 AM
Joanna, la Jun 22 2006, 07:14 AM, a spus:
Doamna Olga sunteti incurabila , nu exista 2 mesaje in care sa nu fluturati un steag in vand cu " Uitati-va la mine !!! Sunt in AMERICA!"
si acu onn : poate avea o problema cu inferioritatea , poate asta era replica lui , poate a avut compania unor genii
Hm...depistez frustrare si o avalansa de voci tremurande in mesaju` asta...nimic nu tremura daca nu e supus la o mare zdruncinatura...si vocile mele sunt zdruncinate de acelasi lucru....Doamna Olga, cu rautatea lasata la o parte, si cu un mare respect ca ati reusit sa va duceti fizicu` pana peste marele ocean...incercati sa nu ne mai amintiti asta, ptr ca unii din noi (si aici ma refer la ceilalti care tanjesc in mine) ar vrea si ei sa serveasca un Mai Tai undeva prin zona...Cat despre ON-ul Joannei...da...probleme cu inferioritatea se poate...replica lui...si-asa se poate...compania unor genii mai putin...genii nu stau decat cu genii
Scris 22 June 2006 - 08:44 AM
emma, la Jun 1 2006, 04:45 PM, a spus:
mister frate ! asta ma depaseste, neuronul meu in vacanta !
pe mormant poate sa-ti scrie lume ce vrea ea ca tu oricum nu mai ai nimic de spus !
Scris 04 August 2006 - 11:00 AM
emma, la Jun 1 2006, 04:45 PM, a spus:
hmm ... poate ca dincolo de teoriile sale , de talentul sau oratoric si de faima sa , a cam uitat sa le si aplice in viata sa !
poate ... nu , Emma ?
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 04 August 2006 - 11:45 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Trupele D.I.A.S | RaMPaGe | 5 | 22.182 |
|
patronul - stapan de sclavi
in societatea romaneasca actuala |
MariaB | 17 | 10.788 |