Nici mie nu mi sa-a parut a fi o gluma. Eu incercam sa fac o gluma. Se pare...nereusita.
Cu siguranta ca ai gresit dandor. Gandeste-te numai la faptul ca asta face parte din economia subterana a Romaniei. Pana acum se fura de la stat, acum ca nu mai sunt asa multe firme de stat, furam de la patroni. Nu pe tine te acuz de furt ci pe acel care ti-a propus afacerea.
Cred ca doar atunci cand vom intelege ca furand de la cel care iti asigura painea de toate zilele (asa cum e ea mai dulce sau mai acra) de fapt te furi pe tine, abia atunci vom reusi sa o scoatem la capat. Insa coruptia, mita, sunt prea "la ele acasa" in Romania.
Citeaza
.....totusi ...tu...ce ai fi facut...de asta am adus discutia pe site !!!
sper ca intrebarea ta vizeaza un TU general.
Eu nu as fi acceptat targul. la-as fi intrebat care ii sunt motivele pentru care imi propune asta. Evident ca raspunsul ar fi fost banii. Cred ca m-as fi adresat patronului in cele din urma. Stiu ca o sa fiu catalogata "bitch" insa avem nevoie de o astfel de atitudine daca vrem sa iesim cat mai repede din "rahatul" (scuzati cuvantul, insa nu am altul acum) care ne sufoca.
pe.sa. Stiu ca te-ai gandit: fac si eu o afacere si castiga si respectivul de o paine in plus. Ii fac un bine. Insa, vazand ca-i merge va face asta pana cand va fi prins. Si atunci ce bine i-ai facut? I-ai dat o paine in plus si pe partea cealalta la-ai ajutat sa piarda totul. Thinca about it!