Salut. Am si eu nevoie de ajutor. As avea nevoie de un covertor cu care sa schimb formatul unei melodii...sau al unui video. Va rog care stiti dati-mi un raspuns
Pagina 1 din 1
convertor audio si video HELPPPPPPPPP !!!
Scris 30 May 2006 - 10:44 PM
Pentru a primi un raspuns corect si complet trebuie sa pui corect o intrebare. Nici daca te chinuiai sa puteai sa te exprimi mai incoerent. Cel putin, precizeaza ce format au fisierele pe care le ai si ce format doresti sa obtii din fisierele respective.Sunt zeci de convertoare, nu le pot posta pe toate pentru ca apoi sa-mi spui ca vrei sa convertesti un .mp3 in .... .jpg.
Pentru a converti .mp3 in waw, wma, vqf, ogg foloseste: MP3 to all Converter.
Pentru a converti anumiet formate in MP3 - spune formatul si iti voi spune ce program ai nevoie. [ Lucru valabil si la fisiere video ]
Pentru a converti anumiet formate in MP3 - spune formatul si iti voi spune ce program ai nevoie. [ Lucru valabil si la fisiere video ]
Scris 07 August 2006 - 04:44 PM
pt. a converti avi to dvd (inclusiv subtitrare) , itzi trebuie ori CUCUSOFT.. ori WINAVI VIDEO CONVERTER...care o sa mearga cu k-lite mega codecs pack(asta il am eu dar e psibil sa mearga shi cu altceva...)...
Pt. lumea care are shi foloseste ceva mai bun, pls poste..!!!! Chiar sunt curios.!!
Pt. lumea care are shi foloseste ceva mai bun, pls poste..!!!! Chiar sunt curios.!!
Scris 09 September 2009 - 01:03 PM
sal;)
as vrea un convertor audio...care sa pot modifica o melodie in format ogg vorbis file in format mp3..se poate??pls
as vrea un convertor audio...care sa pot modifica o melodie in format ogg vorbis file in format mp3..se poate??pls
Scris 26 December 2009 - 02:46 PM
N1CKH0LAS, la May 30 2006, 10:44 PM, a spus:
Pentru a primi un raspuns corect si complet trebuie sa pui corect o intrebare. Nici daca te chinuiai sa puteai sa te exprimi mai incoerent. Cel putin, precizeaza ce format au fisierele pe care le ai si ce format doresti sa obtii din fisierele respective.Sunt zeci de convertoare, nu le pot posta pe toate pentru ca apoi sa-mi spui ca vrei sa convertesti un .mp3 in .... .jpg.
Pentru conversie din you tube in ceva acceptabil lui ipod nano ?
Software freeware, nu shareware exista ?
Daca nu, care e convertorul care merita banii pentru licenta ?
Multumesc anticipat
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Soft Pentru Video
Caut un soft pentru videoclipuri |
V@1yTzU | 1 | 1.063 |
|
Probleme cu muzica | Szanto Zoltan | 4 | 2.103 |