sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ATV quad sau moda "motocicletelor" cu 4 roti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   soare 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-October 04

Scris 09 October 2004 - 09:14 AM

Si in Romania ca si in Europa au inceput sa apara asa zisele "motociclete" cu patru roti sau mai scurt ATV ori quad, inmatriculabile sau nu, deja le vedem si pe drum si pe macadam.

As vrea sa aud niste pareri pro si contra despre acestea
0

#2 Utilizator offline   bab 

• Membru
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-December 04

Scris 27 February 2005 - 10:17 PM

soare, la Oct 9 2004, 09:14 AM, a spus:

Si in Romania ca si in Europa au inceput sa apara asa zisele "motociclete" cu patru roti sau mai scurt ATV ori quad, inmatriculabile sau nu, deja le vedem si pe drum si pe macadam.
[snapbacca]9477[/snapbacca]

In bunul spirit european, primii care ar trebui sa se doteze cu ele, ar fi ciobanii :spiteful:
0

#3 Utilizator offline   ToDieFor 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-March 05

Scris 26 March 2005 - 10:32 PM

soare, la Oct 9 2004, 10:14 AM, a spus:

[snapbacca]9477[/snapbacca]

Salut! Cam tarziu am ajuns si eu pe aicea, mai Soare. Eu is deja "bolnav" dupa ATV-urile astea, nu-sa cioban si crede-ma ca imi doresc enorm un astfel de vehicol. Nu ma intereseaza glumele facute pe seama lor. Mie mi-ar fi util si in drumul zilnic spre serviciu. Mai ales ca drumurile sint horror prin tara asta.... ATV e singura solutie! :)
Cu bine! pe.sa. Sper sa obtin suma necesara achizitionarii unui ATV din categoria "sport". E bun sa aiba ceva viteza (nici ca alea utilitare cu 50-70cam/h) dar un 90-100 ar merge... Cu bine! :)
0

#4 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 29 March 2005 - 05:18 PM

Am intr-o expozitie recenta ATV-uri expuse si nu mi sa-au parut scumpe. De fapt, avand in vedere ca o masina incepe de la 4000 euro, ar fi totusi destul de mult. Unele erau cu un loc, altele cu doua locuri si cu performante de invidiat.

Ca si comparatie: "Vand ATV HONDA FOREMAN 4x4 , 450 cmc, 39 CP , an fabricatie 2000, cutie viteze TRIPTRONIC, afisaj electronic digital pe bord. Pret:210 mil."
0

#5 Utilizator offline   ATV 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-January 06

Scris 30 January 2006 - 01:48 PM

Sunt curios cati ati fi interesati (in Timisoara) sa inchiriati ATV inmatriculat, cu 500.000 lei/ora,benzina inclusa. Se poate inchiria si cu 150.000/10 minute. Pentru durata mai mare se face reducere. Sunt curios daca as avea clienti. Merci 8)
0

#6 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 30 January 2006 - 03:05 PM

Pare interesant, poti posta la sectiunea 'Regional', acolo ar trebui sa fie gasite mai usor.
0

#7 Utilizator offline   bonou2 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 31 January 2006 - 07:10 PM

salut! interesati sint multi dar totul se rezuma la buzunarul personal 8)
0

#8 Utilizator offline   ATV Club 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 16 June 2006 - 03:51 PM

Salutare,

"moda" acesta a ATV-urilor sau Quad-urilor cunoaste un boom fantastic, in special la noi in tara.
Pe linga faptul ca se poate practica atit ca sport cit si pentru diferite lucrari in gospodarie si nu numai, aduce un suflu nou in lumea motosportului.
Este un hobby ideal pentru cei care nu le plac plimbarile pe jos dar vor sa isi petreaca timpul liber in natura.
Senzatiile si adrenalina pe care o confera un ATV sint unice.
Intradevar, preturile sint relativ mari (la modelele de marca) insa exista si varianta "ieftina" prin modelele chinezesti care nu sint atit de fiabile, dar utilizarea acestora pentru plimbari si recreere fara a merge la extrem poate aduce aceleasi satisfactii.

Noi ca si club ne-am propus multe pentru viitor, printre altele numarindu-se si realizarea unei piste dedicate atv si quad, organizarea de competitii si promovarea acestui fenomen ATV.
0

#9 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 29 August 2006 - 09:05 AM

Vezi postareaATV, la Jan 30 2006, 02:48 PM, a spus:

Sunt curios cati ati fi interesati (in Timisoara) sa inchiriati ATV inmatriculat, cu 500.000 lei/ora,benzina inclusa. Se poate inchiria si cu 150.000/10 minute. Pentru durata mai mare se face reducere. Sunt curios daca as avea clienti. Merci :crazy:

Depinde de specificul zonei. daca atrage prin specificul local si sunt in zona obiective si...turisti sigur vei avea clienti.
0

#10 Utilizator offline   driagosh 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 27 September 2006 - 12:36 AM

atv-eurile sunt considerate motocicleta?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi cum e pe motor Popcorn!  5 5.601
Replici noi La ce fel de motociclete sau scutere nu iti trebuie permis de conducere sau inmatriculare? Radu95  6 10.291
Replici noi Atasamente Vand sau schimb ATV
Vand sau schimb ATV de 200ccm
Rojee  0 4.042
Replici noi Atasamente Dilema
Scooter
Francois  2 4.189
Replici noi Cat costa ? Mr_joe  7 8.244