Am cateva intrebari pentru cei ce intereseaza acest subiect.In C: an instalat FWP26.Baza de date se afla in directorul de: ;Meniul principal al bazei de date apare atunci cand dau clic pe nume_fisier.FXP, problema este ca de cateva zile in coace nu mai apare meniul ci doar niste patratele.intrebarea este cum sau ce trebuie facut ca sa revin la interfata normala a bazei de date.Astept un raspun cat mai urgent.Va multumesc!
Pagina 1 din 1
Foxpro26
Scris 10 October 2004 - 09:24 PM
N-am inteles mare lucru !
Oricum, se pare ca vreti sa lansati o aplicatie fox (extensia "fxp" o are un fisier "prg" dupa compilare), dar in loc sa va lanseze fox-ul si apoi aplicatia, se intra in regim editare (Wordpad, Notepad, etc). Se poate sa fi incercat anterior sa deschideti cu un editor forma compilata a aplicatiei (aproape sigur!). Incercati sa intrati in fox si de acolo rulati aplicatia (DO nume_aplic) .
Asa poate o sa va apara si structura ( nu meniul !) bazei de date.
Oricum, se pare ca vreti sa lansati o aplicatie fox (extensia "fxp" o are un fisier "prg" dupa compilare), dar in loc sa va lanseze fox-ul si apoi aplicatia, se intra in regim editare (Wordpad, Notepad, etc). Se poate sa fi incercat anterior sa deschideti cu un editor forma compilata a aplicatiei (aproape sigur!). Incercati sa intrati in fox si de acolo rulati aplicatia (DO nume_aplic) .
Asa poate o sa va apara si structura ( nu meniul !) bazei de date.
Scris 11 October 2004 - 07:46 AM
Daca fac asa cum mi-a-ti spus atunci intrebarea mea este: Mi se sterg din baza datele pe care le-am introdus daca recompilez programul?Deci sa inteleg ca exista un fisier.prg pe care trebuie sa il compilez cu foxul? desi sincer eu nu am vazut nici un fisier cu extensia PRG.Vreau o explicatie:(!
Scris 11 October 2004 - 03:36 PM
Bazele de date sunt tinute in fisiere *.dbf. Acelea trebuie copiate intr-un loc sigur. Din cate stiu si eu, programele sunt in fisiere .prg, dar la varianta profesionala sunt si sub forma de .exe. sa-ar putea sa fie fie in directorul de fox, fie in cel din care este lansat, fie in cel de lucru.
Scris 11 October 2004 - 07:27 PM
1. Nu se sterg bazele daca se compileaza programul.
Ca sa nu riscati nimic totusi cu bazele de date este bine sa le mai pastrati si in alt loc (cum sa-a mai sugerat aici)
2. Ca sa recompilati programul, trebuie sa aveti sursa (*.prg).
In general daca nu aveti sursa programului nu se pot face prea multe.
Revin si intreb : Ati lansat Fox (din directorul Foxpro26 - sa zicem) apoi ati dat din meniul care va apare DO numeprg (cel cu extensie fxp) ?
Apropo, este fox pentru. DOS sau pentru. Windows ?
Ca sa nu riscati nimic totusi cu bazele de date este bine sa le mai pastrati si in alt loc (cum sa-a mai sugerat aici)
2. Ca sa recompilati programul, trebuie sa aveti sursa (*.prg).
In general daca nu aveti sursa programului nu se pot face prea multe.
Revin si intreb : Ati lansat Fox (din directorul Foxpro26 - sa zicem) apoi ati dat din meniul care va apare DO numeprg (cel cu extensie fxp) ?
Apropo, este fox pentru. DOS sau pentru. Windows ?
Scris 03 February 2006 - 02:08 PM
totusi....la ce mai e bun si foxpro...il am si eu dar.....nu mi se pare prea bun..
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Java
programare |
505 | 6 | 9.529 |
|
c/c++ incepatori si avansati
resurse, tutoriale, exemple,etc |