sau Inregistrare

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Atlantida va aparea din nou pana in 2012??? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 05 June 2006 - 04:05 PM

Vezi postareaDunedainul, la Jun 3 2006, 12:33 AM, a spus:

:yahoo:

da, e sigur!!

in august pe cd si in septembrie in pe disc vinil..DOAR IN MAGAZINELE DE SPECIALITATE!!

????????????????????????????????
0

#22 Utilizator offline   kodat 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 06 June 2006 - 01:05 PM

si Codul lui DaVinci e real... tii cartea in mana... o simti... o citesti... si este o poveste fascinanta... ca si Atlantida...
0

#23 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 17 June 2006 - 01:50 PM

Vezi postareathunami, la May 30 2006, 01:12 PM, a spus:

Nu exista nici o dovada a existentei acestei lumi. Exista doar informatii din lumea ezoterica. Tot felul de indivizi care se pretind reincarnari ale unor atlanti incearca sa faca bani pe seama fraierilor - de exemplu asa numita 'Melfior Ra'. Se stie in lumea ezoterica, si chiar s-au descoperit pe pamant urme ale unei civilizatii stravechi si demult disparuta, dar nu se stie cine au fost, nici macar cum aratau.

Imi aduc si eu aminte de faimoasa Melfior Ra, doamne cat puteam sa rad cand ii citeam articolele prin revista 69 ;)
Eu nu cred in mitul Atlantidei, pentru ca nu exista dovezi in acest sens. Nu spun ca este imposibil sa fi existat o mare civilizatie straveche, dar pana acum nu exista nici o dovada a ei. Faptul ca Platon scrie despre Atlantida... nu inteleg de ce unii vor sa ia ad literam textul. Poate Platon se referea la o lume ideala, dar nu neaparat reala. Ca sa nu mai comentez despre cum a ajuns informatia la el... telefonul fara fir si nimic altceva.

Cert este ca sunt sustinatori Atlantidei care fac mai mult rau decat bine cauzei lor, si scad si mai mult din credibilitatea ideii prin tot felul de pretentii ca sunt reincarnari ale lui cutare sau cutare atlant. Penibil! In felul asta au omorit definitiv si irevocabil si ultima urma de simpatie pe care o aveam pentru idee. Si eram prin clasa a VII-a atunci.

Aceasta postare a fost editata de Ray of light: 17 June 2006 - 02:27 PM

0

#24 Utilizator offline   blue star 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 06

Scris 19 June 2006 - 12:01 AM

eu pun pariu ca nu apare.ce-a fost a fost si n-o sa mai fie.
0

#25 Utilizator offline   Dioneea 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-December 05

Scris 19 June 2006 - 09:01 AM

Eu cred ca a existat aceasta Atlantida si mai devreme sau mai tarziu vor aparea si dovezile!
Pentru ca vad o multime de sceptici care nu cred decat ce vad.
Inseamna ca nu credeti nici in Dumnezeu caci sunt sigura ca nu aveti dovezi si nici nu l-ati vazut!
0

#26 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 22 June 2006 - 12:00 PM

Vezi postareaRay of light, la Jun 17 2006, 02:50 PM, a spus:

Imi aduc si eu aminte de faimoasa Melfior Ra, doamne cat puteam sa rad cand ii citeam articolele prin revista 69 :crazy:
Eu nu cred in mitul Atlantidei, pentru ca nu exista dovezi in acest sens. Nu spun ca este imposibil sa fi existat o mare civilizatie straveche, dar pana acum nu exista nici o dovada a ei. Faptul ca Platon scrie despre Atlantida... nu inteleg de ce unii vor sa ia ad literam textul. Poate Platon se referea la o lume ideala, dar nu neaparat reala. Ca sa nu mai comentez despre cum a ajuns informatia la el... telefonul fara fir si nimic altceva.

Cert este ca sunt sustinatori Atlantidei care fac mai mult rau decat bine cauzei lor, si scad si mai mult din credibilitatea ideii prin tot felul de pretentii ca sunt reincarnari ale lui cutare sau cutare atlant. Penibil! In felul asta au omorit definitiv si irevocabil si ultima urma de simpatie pe care o aveam pentru idee. Si eram prin clasa a VII-a atunci.

.... eu nu cred ... pentru ca nu exista dovezi...
Cred ca atunci cand crezi nu iti trebuie dovezi ... cand ai dovezi atunci stii... Si nici atunci nu stii pentru ca poate dovezile pe care le ai tu sunt fabricate ... sau false.
Cat despre doamna Melfior Ra a spus foarte multe, a scris foarte mult si e foarte bine. Cinste dansei. Uite... a spus undeva ... candva ca avem si noi o Piramida in Romania. Jumatate cat cea din Egipt. Si ca va veni vremea sa apara. Cred ca nici nu ma va mira , cand, cu atatea alunecari de teren si alte alea... o sa apara la suprafata.
0

#27 Utilizator offline   la_bleu_deesse 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-June 06

Scris 22 June 2006 - 12:37 PM

Vezi postareakodat, la Jun 6 2006, 02:05 PM, a spus:

si Codul lui DaVinci e real... tii cartea in mana... o simti... o citesti... si este o poveste fascinanta... ca si Atlantida...

corect
0

#28 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 June 2006 - 02:18 PM

Vezi postareaFluturel, la Jun 22 2006, 01:00 PM, a spus:

.... eu nu cred ... pentru ca nu exista dovezi...
Cred ca atunci cand crezi nu iti trebuie dovezi ... cand ai dovezi atunci stii... Si nici atunci nu stii pentru ca poate dovezile pe care le ai tu sunt fabricate ... sau false.
Cat despre doamna Melfior Ra a spus foarte multe, a scris foarte mult si e foarte bine. Cinste dansei. Uite... a spus undeva ... candva ca avem si noi o Piramida in Romania. Jumatate cat cea din Egipt. Si ca va veni vremea sa apara. Cred ca nici nu ma va mira , cand, cu atatea alunecari de teren si alte alea... o sa apara la suprafata.

Fluturel, tu ai luat-o in serios pe Melfior Ra? :crazy: Pai eu eram in liceu cand citeam ce scria, si si atunci imi dadeam seama de cat e de penibila.
Legat de piramida din Romania... don't hold your breath!
SI mi se pare foarte normal sa nu cred ceva pana nu mi se aduc dovezi, ca doar vorbim de ceva ce se pretinde a fi o realitate istorica, nu de o religie sau ceva bazat pe intuitie, unde crezi cu sufletul.

Aceasta postare a fost editata de Ray of light: 22 June 2006 - 02:21 PM

0

#29 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 22 June 2006 - 06:50 PM

Vezi postareaRay of light, la Jun 22 2006, 03:18 PM, a spus:

Fluturel, tu ai luat-o in serios pe Melfior Ra? :crazy: Pai eu eram in liceu cand citeam ce scria, si si atunci imi dadeam seama de cat e de penibila.
Legat de piramida din Romania... don't hold your breath!
SI mi se pare foarte normal sa nu cred ceva pana nu mi se aduc dovezi, ca doar vorbim de ceva ce se pretinde a fi o realitate istorica, nu de o religie sau ceva bazat pe intuitie, unde crezi cu sufletul.

Fiecare se situeaza pe diferite trepte de cunoastere. Asta am mai spus-o. Un copil mic care nu a invatat tabla inmultirii o sa zica ca 2*4 face 6 ... si pentru el ala e adevarul.
Apoi ... 1+1 face 2 .... dar la fel de adevarat 1+1 face 10 ....
O sa zici ca eu gresesc .... dar nu e asa , eu am perfecta dreptate cand iti spun ca 1+1 face 10
Totul e legat de cunoastere si de unde privesti lucrurile

"don't hold your breath!" ... stai linistit ca nu uit sa mai respir ...

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar ideea era sa vorbim despre ce cunoastem, nu sa venim si sa ne batem joc de munca unor oameni (vorbesc de doamna Melfior) sau sa zicem ca noi credem cu sufletul.
Si revenind la intuitie ... stii ca cele mai mari puteri antreneaza elita lor sa se foloseasca de "intuitie" ???
Mie mi s-a dovedit ca intuitia este la baza multor relatari ce apoi vii tu si le citesti si se cheama stiinta sau dovezi (cum vrei sa le numesti)
0

#30 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 June 2006 - 07:23 PM

Vezi postareaFluturel, la Jun 22 2006, 07:50 PM, a spus:

Fiecare se situeaza pe diferite trepte de cunoastere. Asta am mai spus-o. Un copil mic care nu a invatat tabla inmultirii o sa zica ca 2*4 face 6 ... si pentru el ala e adevarul.
Apoi ... 1+1 face 2 .... dar la fel de adevarat 1+1 face 10 ....
O sa zici ca eu gresesc .... dar nu e asa , eu am perfecta dreptate cand iti spun ca 1+1 face 10
Totul e legat de cunoastere si de unde privesti lucrurile

Sa inteleg ca tu te afli pe o treapta "superioara"? Din moment ce imi tii demonstratii de astea?

Vezi postareaFluturel, la Jun 22 2006, 07:50 PM, a spus:

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar ideea era sa vorbim despre ce cunoastem, nu sa venim si sa ne batem joc de munca unor oameni (vorbesc de doamna Melfior) sau sa zicem ca noi credem cu sufletul.
Si revenind la intuitie ... stii ca cele mai mari puteri antreneaza elita lor sa se foloseasca de "intuitie" ???
Mie mi s-a dovedit ca intuitia este la baza multor relatari ce apoi vii tu si le citesti si se cheama stiinta sau dovezi (cum vrei sa le numesti)

Nu mai comentez de "munca" lui Melfior Ra, ca este taaare asemanatoare cu cea a Mamei Omida sau Mamei Campina sau Vrajitoarea Mercedesa, adica pacaleala pentru creduli.
Cred ca nu ai inteles ce am vrut eu sa spun legat de "crezutul cu sufletul". Mai explic odata: Atlantida se vrea o realitate istorica, deci cine ii sustine existenta trebuie sa vina cu dovezi materiale. De aceea intuitia nu-si are locul aici, nici amintirile din alte vieti, nici visele, hipnoza, etc etc.
Asta spre deosebire de un curent religos, sau orice, sa zicem reincarnarea, in care poti sa crezi fiindca asa iti spune tie intuitia si sufletul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis