Atlantida va aparea din nou pana in 2012???
Scris 29 May 2006 - 04:53 PM
Intrebarea este : mit sau realitate ? Se va ridica din nou la suprafata acest continent ? Ce stiti ?
Sincer o sa incep eu cu ce m-a determinat pe mine sa deschid acest topic. Oricum, nimeni nu stie exact unde s-ar putea afla acest contintent. Polul nord / Atlantic / Mediterana ... poate fi oriunde.
Mie imi capteaza atentia intr-un mod deosebit Oceanul Pacific. Incepand cu marele thunami ... si pana acum au avut loc foarte multe cutremure de o intensitate foarte mare. Toate aproximativ in aceeasi zona. Poate sunt simple experimente militare ... sau poate cine stie ... ceva vrea sa iasa la suprafata ...
Voi ce ziceti ?
Scris 29 May 2006 - 09:30 PM
Fluturel, la May 29 2006, 05:53 PM, a spus:
Intrebarea este : mit sau realitate ? Se va ridica din nou la suprafata acest continent ? Ce stiti ?
Sincer o sa incep eu cu ce m-a determinat pe mine sa deschid acest topic. Oricum, nimeni nu stie exact unde s-ar putea afla acest contintent. Polul nord / Atlantic / Mediterana ... poate fi oriunde.
Mie imi capteaza atentia intr-un mod deosebit Oceanul Pacific. Incepand cu marele thunami ... si pana acum au avut loc foarte multe cutremure de o intensitate foarte mare. Toate aproximativ in aceeasi zona. Poate sunt simple experimente militare ... sau poate cine stie ... ceva vrea sa iasa la suprafata ...
Voi ce ziceti ?
nimic! nu am mai citit ceva despre continentul pierdut, cam de... .
mama cat a trecut de atunci!
Scris 29 May 2006 - 11:28 PM
Scris 30 May 2006 - 12:12 PM
Fluturel, la May 29 2006, 05:53 PM, a spus:
Voi ce ziceti ?
Nebunia asta cu Atlantida e foarte veche. Din antichitate oamenii isi pun astfel de intrebari. Platon face o descriere a acestei lumi si chiar o localizare. Mai tarziu, Montesquieu preia aceste informatii si incearca sa dovedeasca faptul ca Atlantida nu este altceva decat America.
Nu exista nici o dovada a existentei acestei lumi. Exista doar informatii din lumea ezoterica. Tot felul de indivizi care se pretind reincarnari ale unor atlanti incearca sa faca bani pe seama fraierilor - de exemplu asa numita 'Melfior Ra'. Se stie in lumea ezoterica, si chiar s-au descoperit pe pamant urme ale unei civilizatii stravechi si demult disparuta, dar nu se stie cine au fost, nici macar cum aratau.
Scris 30 May 2006 - 12:24 PM
thunami, la May 30 2006, 01:12 PM, a spus:
Nu exista nici o dovada a existentei acestei lumi. Exista doar informatii din lumea ezoterica. Tot felul de indivizi care se pretind reincarnari ale unor atlanti incearca sa faca bani pe seama fraierilor - de exemplu asa numita 'Melfior Ra'. Se stie in lumea ezoterica, si chiar s-au descoperit pe pamant urme ale unei civilizatii stravechi si demult disparuta, dar nu se stie cine au fost, nici macar cum aratau.
Foarte dur raspunsul tau Thunami ... in fine sa trecem peste partea cu atlantida. Ce parere ai de cutremurele din Pacific ? Mi se pare ceva nefiresc sa fie atatea cutremure de o intensitate relativ ridicata intr-un timp atat de scurt in aceeasi zona. De unde atata energie....
Scris 30 May 2006 - 01:33 PM
Fluturel, la May 30 2006, 01:24 PM, a spus:
poate totusi deschizi un alt thread cu intrebarea asta!
altfel, esti
Scris 31 May 2006 - 07:11 AM
Fluturel, la May 30 2006, 01:24 PM, a spus:
Nu mi se pare ceva anormal. Doua placi tectonice mari se preseaza tot mai mult. Poate ca au fost si lucruri nefiresti pe acolo, dar asta e doar o ipoteza.
Scris 31 May 2006 - 08:59 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
bidiu | 116 | 28.154 |
|
fantana | anestha | 2 | 3.519 |
|
vise | blueaqua | 8 | 7.100 |