"Tanar si nelinistit"....pana cand?
Scris 09 October 2004 - 02:51 AM
Ce parere aveti de acest soap-opera?Dat fiind ca la anul in aprilie va implini 9 ani de difuzare( :!: ), este cel mai longeviv serial difuzat vreodata la noi. Ce personaj, ce parte a intrigii preferati?
Scris 09 October 2004 - 01:23 PM
heheheeeeeeeeeeeeeeee si inca o sa-la mai vizionezi mult si bine daca il urmaresti :!: :dee
Iti pot spune ca in Franta inca ruleaza si este mult inaintea celui de la televiziunea din Romania.
Asa ca...iti urez sau VA urez.....rabdare :!:
pe.sa. Bine ai venit pe forumul Roportal! Iti dorim sa te simti bine printre noi!
Iti pot spune ca in Franta inca ruleaza si este mult inaintea celui de la televiziunea din Romania.
Asa ca...iti urez sau VA urez.....rabdare :!:
pe.sa. Bine ai venit pe forumul Roportal! Iti dorim sa te simti bine printre noi!
Scris 09 October 2004 - 08:38 PM
Merci frumos pentru urari!Si eu sper sa ma simt bine :dee
De urmarit la-am urmarit cand locuiam in Romania acum insa am cursuri la ora cand ruleaza...prind doar episodul de miercuri..si imi cam dau seama ce se intampla
De urmarit la-am urmarit cand locuiam in Romania acum insa am cursuri la ora cand ruleaza...prind doar episodul de miercuri..si imi cam dau seama ce se intampla
Scris 10 October 2004 - 11:53 PM
Am auzit ca actorii nu mai disting viata reala de film, nu m-as mira dupa atatea episoade.
Cred ca fiecare a fost cu fiecare.
Cred ca fiecare a fost cu fiecare.
Scris 16 October 2004 - 09:09 AM
Citeaza
Pe 1 nov. vor difuza ep. cu numarul 8000... :
:
Unde la TVR1?
Stiam ca-sa multe dar nici chiar asa.
Scris 16 October 2004 - 04:32 PM
Pana cand?
Pana cand moartea ne va desparti! :
:
Oricum,dureaza de prea mult timp si deja nu mai este interesant!Am vazut cateva episoade in urma cu cativa ani(multi)si,revazand acum doua saptamani un episod,am realizat ca nu am pierdut mare lucru! :
:
Pana cand moartea ne va desparti! :
Oricum,dureaza de prea mult timp si deja nu mai este interesant!Am vazut cateva episoade in urma cu cativa ani(multi)si,revazand acum doua saptamani un episod,am realizat ca nu am pierdut mare lucru! :
Scris 30 October 2004 - 05:16 AM
Citeaza
Citeaza
Pe 1 nov. vor difuza ep. cu numarul 8000... :
:
Unde la TVR1?
Stiam ca-sa multe dar nici chiar asa.
Nu....la CBS! :
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|