"Charmed"
Scris 09 October 2004 - 02:48 AM
....e serialul meu favorit. Va place?Care e personajul preferat?Vreun episod care v-a incantat in mod deosebit?...
Scris 09 October 2004 - 02:09 PM
Intr-un timp il urmaream si yo... intotdeauna m-a fascinat lumea asta, a magiei... pacat c-am pierdut firul... acum nici nu mai stiu la ce ora e difuzat...
Dintre cele trei surori, cel mai mult imi placea Phoebe, interpretata de Alyssa Milano daca nu ma insel... :dee
Dintre cele trei surori, cel mai mult imi placea Phoebe, interpretata de Alyssa Milano daca nu ma insel... :dee
Scris 09 October 2004 - 08:43 PM
Phoebe e si favorita mea! Acum ma uit la prima serie(in reluare) si o urmaresc cu aceeasi placere chiar daca e a treia oara cand o vad
..
..
Scris 10 December 2004 - 06:58 PM
Si eu ma uit la serial (doar sunt o pisica neagra respectabila, nu?? si imi plac vrajitoarele).
Pacat ca ora de difuzare de pe TVR 2 mi se pare cam aiurea.
Preferata mea e Piper
, adica Holly Marie Combs
Pacat ca ora de difuzare de pe TVR 2 mi se pare cam aiurea.
Preferata mea e Piper
Scris 10 December 2004 - 11:38 PM
da..tare serialul..m-am uitat si eu intr-un timp..da apoi nu la-a mai difuzat si cand a inceput(again)era aceeasi serie..asa ca numai avea nici un rost sa ma uit..da chiar cand si la cat e?
Scris 03 February 2005 - 08:53 PM
Si mie mi-a placut serialul.Da' m-am uitat pe pro7 la nemti.Era in fiecare miercuri timp de vreo 2 ani, da nu mai e
, pacat.Aproape ca nu am pierdut nici un serial.
Scris 28 July 2005 - 10:37 PM
si acum este pe tvr1 sau2...nu stiu la ce ora..ma uit si eu cand prind...dar imi place...e fain
Scris 24 November 2006 - 01:17 PM
eu mor dupa serialul acesta vreau sa caut ultimile stiri din sezonul 8 ca eu urmaresc serialul pe alt canal interesant voi la ce serie si sezon sunteti?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Telenovelele | Aalex_Vlad | 76 | 24.594 |
|
The Borgias (Familia Borgia) Sex,Power,Murder,Amen !
Serial nou pe HBO |
Naeema | 8 | 771 |
|
subtitrari | DragosN08 | 1 | 1.105 |
|
Stargate Universe
noul stargate...cum il gasiti ? |
marinaru | 43 | 8.265 |
|
The Vampire Diaries | ana_sab | 3 | 647 |
Contact
Facebook