Zone....erogene..sau nu...:D Unde....cat.....cum....si de ce...
Scris 28 May 2006 - 11:58 PM
Care sunt zonele voastre erogene?..si care sunt locurile care nu va provoaca nici un fel de sentiment erotic?Cum vreti sa fie stimulate?Cu limba, cu dintii sau cu cele doua maini din dotare(sau cu mai multe maini in cazul sexului in grup)?
Scris 29 May 2006 - 12:20 AM
crystyann, la May 29 2006, 12:58 AM, a spus:
Care sunt zonele voastre erogene?..si care sunt locurile care nu va provoaca nici un fel de sentiment erotic?Cum vreti sa fie stimulate?Cu limba, cu dintii sau cu cele doua maini din dotare(sau cu mai multe maini in cazul sexului in grup)?
Pasarila, se cam vede treaba ca TU fie ai prea multe zone erogene, asa de multe incat ai inceput sa vrei sa te scarpini peste tot si sa simti nevoia de o frectzie zdravana
Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 29 May 2006 - 12:21 AM
Scris 29 May 2006 - 12:37 AM
e-X-plorer, la May 29 2006, 01:20 AM, a spus:
Pasarila, se cam vede treaba ca TU fie ai prea multe zone erogene, asa de multe incat ai inceput sa vrei sa te scarpini peste tot si sa simti nevoia de o frectzie zdravana
, fie traversezi o adevarata recensiune din p. de v. sexual si astfel se explica nr. exagerat de mare de topicuri pe teme sexuale. Nu spun ca eu n-as fi putut sa te intrec la capitolul asta dar... sunt prea multe teme interesante pe Roportal; de ce sa ma limitez doar la asta? 
in sfarsit,ai inteles!!!nu trebuie sa postezi doar aici!!!bucurie mare!!!
acum cu zonele erogene...hmmm...stiu de cateva...sunt altele de care nu stiu...inca nu am facut chiar tot ce se poate(sper sa nu ajung acolo prea curand)
Scris 29 May 2006 - 06:40 AM
[quote name='crystyann' date='May 29 2006, 12:58 AM' post='197949']
[/quote
Nu-ti spun,e secret.
Daca ne intalnim vreodata si ai sa ma invingi cu proprile mele....zone erogene?
[/quote
Nu-ti spun,e secret.
Scris 29 May 2006 - 07:39 AM
cu persoana potrivita, orice centrimetru al corpului este o zona erogena
Scris 29 May 2006 - 05:21 PM
Sakhira..suna dragut......mai tenteaza-ma tu mult..ca poate cedez ..dar nu din prima seara..
Domnului Explorer nu ii mai raspund fiindca...nu cred ca e cazul....oricum nu intelege prea multe!Maestre, sa fii iubit..si te rog frumos sa gandesti de mai multe ori inainte de a scrie ceva...
Domnului Explorer nu ii mai raspund fiindca...nu cred ca e cazul....oricum nu intelege prea multe!Maestre, sa fii iubit..si te rog frumos sa gandesti de mai multe ori inainte de a scrie ceva...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viata in 2 | dark_pearl | 26 | 7.629 |
|
Un idiot vb despre dragoste | Demiurgul | 25 | 9.819 |
|
dilema mare
alegere grea |
Xsound | 14 | 7.321 |