cum ati scapat de gindacii de bucatarie
Scris 08 October 2004 - 11:47 PM
Am incercat cu acid boric si Regent, dar degeaba. A folosit cineva cu succes alta metoda? Multumesc anticipat.
Scris 09 October 2004 - 01:15 AM
Incearca neaparat cu GLOBOL - gel ! Cand m-am mutat in Sibiu pentru facultate, apartamentul in care eram in chirie colcaia de gandaci - in sensul ca , daca lasai un mar in camara , peste 10 minute era acoperit de gandaci (!!) Asa ceva nu mai vazusem in viata mea. Un vecin de acolo mi-a sugerat sa folosesc GLOBOL . E un gel de culoare maro, pe care trebuie sa il utilizezi prin toate colturile si crapaturile din casa. Desi destul de sceptic , am zis ca merita sa incerc, doar nu o fi un capat de lume. Am astupat gaurile existente pe la robinet, geamuri, etc. si am dat cu globol in tot apartamentul inainte sa plec in vacanta. Peste 2 saptamani nu am ma gasit nimic , doar "cadavre" !! Desi era plin de insecte acolo, am scapat complet de ele cu gelul asta - il recomand cu caldura !
Ca sa vezi si cum arata produsul, iata un linca din site-ul oficial :
http://www.globol.org/globolinsect/globspe...im=3690&ezica=5
Ca sa vezi si cum arata produsul, iata un linca din site-ul oficial :
http://www.globol.org/globolinsect/globspe...im=3690&ezica=5
Scris 09 October 2004 - 07:52 AM
:-x
Conte mai exista asa ceva in Sibiu,gāndaci adica? E cumplit nu stiam !
:dee
Conte mai exista asa ceva in Sibiu,gāndaci adica? E cumplit nu stiam !
:dee
Scris 09 October 2004 - 10:17 AM
Citeaza
:-x Conte mai exista asa ceva in Sibiu,gāndaci adica? E cumplit nu stiam ! :dee
In intreg Sibiul or mai exista , mai ales ca eu stateam intr-un cartier mai "marginas" ; in apartamentul in care am dat cu globol insa - nu !
PS: Pana la urma o sa credeti ca e firma mea si ii fac reclama , parca prea multe laude ii aduc ! :dee :dee Dar sincer, atunci am fost incercat si alte metode (spray-uri), dar fara rezultat.
Scris 09 October 2004 - 02:16 PM
Pe langa gelul recomandat de Conte, iti mai recomand si Raid-ul spuma... vecinul meu uita sa-si faca curatenie in casa si o parte din gandaci ajung pe la noi (nu erau putini, crede-ma!).... cu respectivul produs nu prea mai avem probleme... :twisted:
Scris 09 October 2004 - 07:24 PM
GETOX Exista un produs foarte eficace impotriva acestor animale .. se cheama GETOX si ani buni nu ai sa mai ai probleme
Scris 11 October 2004 - 02:42 PM
Am citit, si am si eu o intrebare!
Exista un produs care poate fi dat prin casa fara a pleca din casa
! Eu am pisica, folosesc raid(bun ce-i drept) dar mereu trebuie sa plec cu pisica din casa, pana trece efectul
!
Ce produs sa folosesc fara a pune viata pisicii in pericol :?:
Exista un produs care poate fi dat prin casa fara a pleca din casa
Ce produs sa folosesc fara a pune viata pisicii in pericol :?:
Scris 13 October 2004 - 05:17 PM
Citeaza
VERDE DE PARIS Sau Scapa de Bucatarie
Copiator de clasa mare ...
RAID is the BEST :dee ... an legatura cu pisica ! ancerca sai pui o masca de gaze !...! :
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ajutor!
Da-ti-mi idei pentru ravase!! |
Christinic@ | 4 | 7.249 |
|
apometre | jenu | 2 | 6.712 |
|
Cat de important este din a cata incercare iei carnetul? | Morgan | 11 | 16.631 |
|
Cat de mult se poate injosi un roman?
Intro Romanie proaspat integrata in UE.... |
ea_adita | 21 | 6.272 |
|
E romania in Europa Centrala?
E adevarat sau nu? |
Anonymus Kline | 20 | 10.777 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS