sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Viata ta e deja scrisa sau ti-o scrii tu? (zarurile sunt deja aruncate sau TU iti faci viitorul?) Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 28 May 2006 - 08:14 PM

Vezi postareaflori de camp, la May 28 2006, 09:09 PM, a spus:

un sfat bun, de suflet nu are cum sa nu fie ascultat. dar un sfat dat din punct de vedere al materiei, neexplicat spiritual, intr-un monolog pentru impunerea punctului de vedere, in care adolescentul nu este lasat sa vorbeasca, nu este transformat intr-un dialog, nu are cum sa fie urmat.
de noi depinde sa nu le mai tinem aceleasi teorii ca si batranii nostrii. sa purtam un dialog cu ei!

la 20 de ani, cate sfaturi de suflet crezi am ascultat eu? dar tu?
cat am inteles din acele sfaturi? dar tu?
eu cred , ca tineretea trebuie traita, caci va venii cu siguramnta si o vreme a regretelor!
...dar sigur sunt subiectiv ca si tine, eu neavand copii! :crazy:
0

#22 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 28 May 2006 - 08:20 PM

Vezi postarearaulmaniac, la May 28 2006, 09:14 PM, a spus:

la 20 de ani, cate sfaturi de suflet crezi am ascultat eu? dar tu?
cat am inteles din acele sfaturi? dar tu?
eu cred , ca tineretea trebuie traita, caci va venii cu siguramnta si o vreme a regretelor!
...dar sigur sunt subiectiv ca si tine, eu neavand copii! :crazy:

Sincer? Cand aveam 20 de ani nu exista nimeni in viata mea cu care sa pot discuta despre suflet. Lipsind o indrumare am gresit calea. daca regret ceva din tot ce am trait, este faptul ca singura nu am reusit sa vad si nu am intalnit pe cineva atunci, care sa stie cum sa ma faca sa deschid ochii.
eu incerc sa nu fiu subiectiva. am un copil si incerc sa stabilesc cu el o legatura de suflet pentru mai tarziu. :crazy:
0

#23 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 28 May 2006 - 08:28 PM

Vezi postareaflori de camp, la May 28 2006, 09:20 PM, a spus:

Sincer? Cand aveam 20 de ani nu exista nimeni in viata mea cu care sa pot discuta despre suflet. Lipsind o indrumare am gresit calea. daca regret ceva din tot ce am trait, este faptul ca singura nu am reusit sa vad si nu am intalnit pe cineva atunci, care sa stie cum sa ma faca sa deschid ochii.
eu incerc sa nu fiu subiectiva. am un copil si incerc sa stabilesc cu el o legatura de suflet pentru mai tarziu. :roll:

...si eu am ales o cale, ma rog sa zic gresita, cu toate ca nu as raporta-o la valorile morale ale societatii,
insa nici nu ma inreresau aspectele de ordin spiritual, insa pe parurs am inceput sa inteleg anumite lucruri, au inceput regretele si incet , incet, m-am cumintit.
cu toate ca suntem :crazy: si vorbim la "paranormal" despre opusul lui, adica normalityatea vietii, cat are ala/aia mica?

...si oricum, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea pana...! :crazy:
0

#24 Utilizator offline   lebadaaurie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-May 06

Scris 29 May 2006 - 10:02 PM

Vezi postareaflori de camp, la May 28 2006, 09:20 PM, a spus:

eu incerc sa nu fiu subiectiva. am un copil si incerc sa stabilesc cu el o legatura de suflet pentru mai tarziu. :crazy:

Inseamna ca ai luat-o pe calea cea buna!
In alta ordine de idei.Eu personal cred ca atunci cand ne nastem stim exact cum se v-a derula viata noastra!Dar uitam.Si poate ca este mai bine asa.Noi ne alegem destinul si in functie de ceea ce facem (sau nu!) avem posibilitatea,la un moment dat, sa alegem intre mai multe cai.Daca repetam greseala urmatoarea rescruce ne ofera alegeri mai limitate...si tot asa.Daca ati urmari un copil ati constata ca el traieste in doua lumi:aceasta si alta pe care noi ne-am sters-o din memorie!Cum se intampla asta?Simplu;incepem sa-l invatam pe copil anumite chestii, sa-i impunem o conduita si in final il incatusam.Toti avem al saselea simt...la unii este mai puternic,la altii mai slab.Si in fiecare zi reusim sa distrugem acest simt! Unii se mai trezesc...altii astepta noua viata sperand ca au invatat ceva.Datoria karmica exista...nici o intalnire in viata nu este intamplatoare.Nu ati avut niciodata un deja vu?! De cate ori ati stiut ca nu e bine ceea ce faci...si totusi ai facut acel lucru ca in transa?!
0

#25 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 29 May 2006 - 10:54 PM

Cand gresim ne place sa spunem: " asta mi-a fost soarta"...Cand ceva este bine,ne place sa credem ca este doar meritul nostru...
Poate asa o fi...poate nu
Teorii & Teorii...
0

#26 Utilizator offline   lebadaaurie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-May 06

Scris 29 May 2006 - 11:00 PM

Este gresit sa spunem "asta mi-a fost soarta"! Daca nu invatam nimic din ceea ce facem vom gresi si mai tare! Ca sa evoluam spiritual trebuie sa ducem incercarilela capat si sa nu le repetam.Dumnezeu ne da atat cat putem duce!Nici mai mult nici mai putin!
0

#27 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 May 2006 - 11:19 PM

Vezi postarealebadaaurie, la May 30 2006, 12:00 AM, a spus:

Ca sa evoluam spiritual trebuie sa ducem incercarilela capat si sa nu le repetam.

Concret?
0

#28 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 29 May 2006 - 11:26 PM

Vezi postareabydy, la May 30 2006, 12:19 AM, a spus:

Concret?

adica avem voie sa gresim, insa sa nu repetam aceiasi greseala! :crazy:
0

#29 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 May 2006 - 11:48 PM

Vezi postarearaulmaniac, la May 30 2006, 12:26 AM, a spus:

adica avem voie sa gresim, insa sa nu repetam aceiasi greseala! :crazy:

Ai mai ca atata lucru am inteles si eu :D ...adica:daca trec,belalie, strada pe unde apuc si ma loveste o masina...a2a oara trebuie sa trec regulamentar...si ma loveste pe "dreptul meu"! :PDa` nu mai este greseala mea! :lol2:
0

#30 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 30 May 2006 - 05:41 AM

Vezi postarealebadaaurie, la May 29 2006, 11:02 PM, a spus:

Inseamna ca ai luat-o pe calea cea buna!
In alta ordine de idei.Eu personal cred ca atunci cand ne nastem stim exact cum se v-a derula viata noastra!Dar uitam.Si poate ca este mai bine asa.Noi ne alegem destinul si in functie de ceea ce facem (sau nu!) avem posibilitatea,la un moment dat, sa alegem intre mai multe cai.Daca repetam greseala urmatoarea rescruce ne ofera alegeri mai limitate...si tot asa.Daca ati urmari un copil ati constata ca el traieste in doua lumi:aceasta si alta pe care noi ne-am sters-o din memorie!Cum se intampla asta?Simplu;incepem sa-l invatam pe copil anumite chestii, sa-i impunem o conduita si in final il incatusam.Toti avem al saselea simt...la unii este mai puternic,la altii mai slab.Si in fiecare zi reusim sa distrugem acest simt! Unii se mai trezesc...altii astepta noua viata sperand ca au invatat ceva.Datoria karmica exista...nici o intalnire in viata nu este intamplatoare.Nu ati avut niciodata un deja vu?! De cate ori ati stiut ca nu e bine ceea ce faci...si totusi ai facut acel lucru ca in transa?!

a invata un copil o anumita conduita, nu inseamna neaparat sa-l incatusam. conduita nu trebuie sa-i distruga personalitatea. si consider ca oricat am incerca sa-l mdelam, in cele din urma temperamentul lui intr-o buna zi tot va izbucni.
in momentul in care parintii reprima personalitatea copilului, intre ei se va produce o ruptura, copilul nu va avea incredere in ei si se va razvrati, chiar si atunci cand primeste sfaturi bune de la parinti va face exact contrariul.
in ce priveste rascrucile vietii...da, asa este. daca odata se alege gresit, problema va reveni ciclic pana cand va fi rezolvata asa cum trebuie.
nu trebuie sa asteptam o noua viata pentru a invata. trebuie sa incercam sa invatam cat mai mult in viata actuala, sa ne platim datoriile karmice acum pentru ca in viata urmatoare sa fim mai evoluati.

raul, nu mai repetam greseala decat daca ne-am invatat lectia respectiva. altfel problema va persista.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente MASONERIA
NUmai Bine
calliope  39 9.135
Topic inchis Sfinxul Altheea  10 5.478
Topic inchis locuri ciudate in Constanta? Lion79  47 11.460
Topic inchis Atasamente schelet care seamana cu Gadotkach, fiul lui Bhima samsara  45 18.377
Topic inchis Afla din ce copac ai cazut!? DSpawn  94 16.081