lebadaaurie, la May 29 2006, 11:02 PM, a spus:
Inseamna ca ai luat-o pe calea cea buna!
In alta ordine de idei.Eu personal cred ca atunci cand ne nastem stim exact cum se v-a derula viata noastra!Dar uitam.Si poate ca este mai bine asa.Noi ne alegem destinul si in functie de ceea ce facem (sau nu!) avem posibilitatea,la un moment dat, sa alegem intre mai multe cai.Daca repetam greseala urmatoarea rescruce ne ofera alegeri mai limitate...si tot asa.Daca ati urmari un copil ati constata ca el traieste in doua lumi:aceasta si alta pe care noi ne-am sters-o din memorie!Cum se intampla asta?Simplu;incepem sa-l invatam pe copil anumite chestii, sa-i impunem o conduita si in final il incatusam.Toti avem al saselea simt...la unii este mai puternic,la altii mai slab.Si in fiecare zi reusim sa distrugem acest simt! Unii se mai trezesc...altii astepta noua viata sperand ca au invatat ceva.Datoria karmica exista...nici o intalnire in viata nu este intamplatoare.Nu ati avut niciodata un deja vu?! De cate ori ati stiut ca nu e bine ceea ce faci...si totusi ai facut acel lucru ca in transa?!
a invata un copil o anumita conduita, nu inseamna neaparat sa-l incatusam. conduita nu trebuie sa-i distruga personalitatea. si consider ca oricat am incerca sa-l mdelam, in cele din urma temperamentul lui intr-o buna zi tot va izbucni.
in momentul in care parintii reprima personalitatea copilului, intre ei se va produce o ruptura, copilul nu va avea incredere in ei si se va razvrati, chiar si atunci cand primeste sfaturi bune de la parinti va face exact contrariul.
in ce priveste rascrucile vietii...da, asa este. daca odata se alege gresit, problema va reveni ciclic pana cand va fi rezolvata asa cum trebuie.
nu trebuie sa asteptam o noua viata pentru a invata. trebuie sa incercam sa invatam cat mai mult in viata actuala, sa ne platim datoriile karmice acum pentru ca in viata urmatoare sa fim mai evoluati.
raul, nu mai repetam greseala decat daca ne-am invatat lectia respectiva. altfel problema va persista.