Iubire din inima sau din interes?!
Scris 27 May 2006 - 12:26 AM
Credeti ca oamenii in ziua de azi iubesc din inima sau din interes ????
Scris 27 May 2006 - 12:49 AM
valentynos, la May 26 2006, 03:26 PM, a spus:
Ambele forme sint inca valabile azi si folosite des. Exemplul cel mai frecvemt este casatoria in starainatate doar sa obtina acte, divort si urneaza planul B. Nu arat cu degetul pe nimeni !!!
Scris 27 May 2006 - 08:39 AM
flori de camp, la May 26 2006, 08:52 PM, a spus:
interes! 
Prin anii 1970 un inginer tanar just graduat se casatorea cu o taranca doar ca avea masina Dacia !!!
Era ceva sa fii pe roti si sora mea cu trei copii a fost divortata, ea nici nu s-a prezentat la tribunal in
Bucuresti, pentru ca sotul se incurcase cu una cu maisna !!! si soacra ei voia pe aia !!! dar tribunalul a dat si copiii la el daca tot face pasi pe linie de pcr !!! Nenorocitul a furat-o pe sora mea la 17 ani de acasa
din Sighet si mai aveau comentari ca n-a avut masina !!! A murit el de ficat de la alcool si copii tot la aia cu masina, azi sint majori dar totusi.
Pentru o masina se facea ori ce sacrificiu, era moneda de schimb al omenirii !!!
Scris 27 May 2006 - 09:23 AM
valentynos, la May 27 2006, 01:26 AM, a spus:
Din nefericire majoritatea se"iubesc "din interes.Dupa parerea mea este o lasitate sa iubesti din interes,pt ca nu ai curajul sa o i-ei de la inceput,sa cladesti ceva prin pripriile forte.Nu inteleg de ce isi irosesc anii cu o persoana pe care n-o iubesc.BANII NU ADUC FERICIRE!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Zone "periculoase"
Cititi fetelor! :P |
bydy | 45 | 12.321 |
|
Gesturi romantice in pat..sau oriunde | crystyann | 8 | 10.957 |
|
Regrete durere.......