sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce credeti despre legalizarea "ierbii"? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 30 November 2004 - 05:20 PM

Citeaza

o sa apara la metro super-oferte :dee
3+1 gratis, 25caile la 799 mii sa.a.m.de. :roll:

Asta sigur ar fi de plans :)
0

#22 Utilizator offline   yo_mishu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-November 04

Scris 30 November 2004 - 05:44 PM

Parerea mea este ca ar fii extraordinar daca sa-ar legaliza canabisul si in romania. Nu numai canabisul ci si celelalte droguri usoare cum ar fii marihuana, canabisul, hasisul(ciocolata), scanul........
Toti va dati parerea pe forum si va credeti mari destepti. Dar voi nu ati incercat niciodata sa fumati o tigara buna sa vedeti cum e. Vreau sa spun ca eu la ora actuala am 6 luni implinite de cand fumez in fiecare zii si nu se poate spune ca ma droghez....doar fumez.......in fiecare seara ,,...... si sa stiti ca toate povestile [pe care le auziti despre dependenta minuni de alea sunt niste porcarii. Singurul drog care creaza dependenta psihica este heroina si acesta este un lucru demonstrat stiintific. Acuma o sa spuneti ca mai este si dependenta psihica . Da bineinteles.......dar dependenta psihica poti sa ai chir si de paine ....... iti place gustul unui lucru ...... iti place gustul cafelei ,,,,, iti place sa vezi culoarea rosie......ei si daca iti place atunci te uiti la lucruri rosii ..... asta e dependenta psihica....................
iarba nici nu se popate compara cu alcoolul ca efecte secundare ........... dupa ce fumezi poti sa conduci linistit deoarece estio mult mai atent la lucrul pe care il faci ....... nu itio pe;ierzi echilibrul....... nu devii agresiv....... doar te simti bine si ai mult chef de ras si de povestit .............. uneori prinde biner chiar si scoala........fiind fumat ai tendinta de a filozofa foarte mult ......lucru care profesorilor le place foarte mult...........Ce credeti ca fumau indienii in pipa pacii (canepa indiana ) .........ii facea sa fie foarte pasnici si stateau si filozofau in jurul focului ........ si ca sa fim seriosi ..... inca de pe vremea dacilor poporul roman a fost un popor de drogati ....... pana si dacii stateau in jurul focului si fumau ...... si se gandeau ce ssa mai faca urmatoarea zii........inca de pe atunci se folosea canepa pe meleagurile noastre la fabricarea hainelor si a diverselor produse.......dar pentru asta se foloseau doar cotoarele........ cu frunzele si cu mugurii ce credeti ca faceau ( le fumau) .........pana si gainile fac mai sunt mai active ( fac mai multe oua) daca le dai sa manance canepa. Si atunci de ce sa nu se legalizeze......mie mis-ar parea perfect normal .........

Asa ca voi distrusilor care stati toata ziua in fata calculatorului si mancati cipsuri cu cola nu va mai dati cu parerea asa aiurea fara sa stiti despre ce vorbiti
0

#23 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 30 November 2004 - 05:47 PM

Si ... stai sa ghicesc! Ai scris postul asta dupa ce ai tras o tigara buna ! :roll:
0

#24 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 30 November 2004 - 05:52 PM

Citeaza

Si ... stai sa ghicesc! Ai scris postul asta dupa ce ai tras o tigara buna ! :)

::): ::): ::):

Tot este bine ca daca mancam chipsurile cu cola nu ne fac sa vedem alta realitate :roll:
0

#25 Utilizator offline   yo_mishu 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 November 2004 - 06:06 PM

fratioare .......cipsurile cu cola nu fac nimica in afara de faptul ca ingrasa si poate o sa dai si de un ulcer ........... realitatea ta mancand cipsuri cu cola este doar calculatorul ............. fumeaza un joint si o sa vezi cu adevarat realitatea ...... o sa te uiti mult mai atent la multe lucuri....o sa analizezi mult mai bine o idee inainte sa o pui in aplicatie ......si nu am fumat nimica astazi ..... urmeaza
0

#26 Utilizator offline   adrain 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members

Scris 30 November 2004 - 06:11 PM

Tot este bine ca daca mancam chipsurile cu cola nu ne fac sa vedem alta realitate - Loredana Popescu

Este deranjant ca tot mai multi oameni sunt de parere ca cei care se drogheaza o fac ca sa scape de probleme.NU ESTE ADEVARAT !!! ,si in plus autorii multor scrisori de pe acest forum nu au nici cea mai vaga idee despre ceea ce vorbesc, putini sunt cei care vorbesc din propria experienta, cum as fi eu de ex. Consum de aproape 1 an si pot sa afirm cu convingere ca nu sunt dependent, sint unele momente cind imi trebuie mai mult o tigara cu tutun decit un joint. Asta tot spun la lume: nu-ti poti da cu parerea decit dupa ce ai consumat aceste substante; ca si cum la-ai pune pe un fizician sa-ti vorbeasca despre psihologie.
Marijuana este un drog usor,care AR TREBUI SA FIE LEGALIZAT !!!!

Salutarile mele lui yo_misu......si ne vedem mai incolo la un joint :twisted:
0

#27 Utilizator offline   adrain 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 November 2004 - 06:15 PM

apropo ....daca ati afla cita lume din jurul vostru consuma iarba nu v-ar veni sa credeti....aceasta lume este invizibila dar este in jurul nostru: lumea consumatorilor.
fact: cel putin unul din oamenii pe care ii vezi pe strade sunt high.assta o pot afirma din propria experienta.
v-as recomanda sa va holbati mai atent la oamenii din jurul vostru ,la vinzatori,colegi,rude,etc.
0

#28 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 30 November 2004 - 06:16 PM

Pentru voi: Pacat ca au bagat Codeina pe lista cu medicamente care se obtin doar pe baza de reteta. De acolo se obtin senzatii mai tari si legale :dee Pana atunci puteti incerca niste sirop de tuse in excces... si ala provoaca halucinatii.
Apropo, codeina provoaca dependenta.
Ar mai fi cateva de spus dar imi iau suturi daca mai continui :dee
0

#29 Utilizator offline   adrain 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 November 2004 - 06:17 PM

din punctul meu de vedere VOI ,cei "clean" sunteti alfel nu noi...in fond majoritatea decide,nu credeti?
0

#30 Utilizator offline   thugtudor 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 01 December 2004 - 12:52 AM

fratilor am tras iarba la viata mea si nu e chiar asa dramatic cum credeti totusi nu imi place sa ma laud cu asta cum fac altii pentru ca deocamdata esti privit altfel ti se pune eticheta daca vb despre droguri o sa mai treaca o perioada pana cand o sa vada lumea ca nu e sf lumii daca mai tragi cate o tigara de marfa fara sa ajungem la prafuri ca deja devine o problema

pe.sa nu va mai dati mari destepti ca nu stie lumea ce is alea droguri ya_misu si adrian ca daca trageti marfa zilnic nu sunteti mai destepti cu nimic decat ceilati tratatii pe toti la fel oricine are voie sa-si exprime gandurile de asta suntem pe forum daca nu va convine sunteti liberi sa nu mai postati ..peace
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis