sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce credeti despre legalizarea "ierbii"? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Swaxer 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-October 04

Scris 08 October 2004 - 11:54 AM

Eu as fi de acord.
0

#2 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 08 October 2004 - 01:27 PM

EU NU!
Avem destui drogati in tara si fara aceasta legalizare.Daca sa-ar da liber este evident faptul ca numarul lor ar creste!Chiar crezi ca avem nevoie de asa ceva?!
0

#3 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 08 October 2004 - 02:36 PM

Citeaza

EU NU!
Avem destui drogati in tara si fara aceasta legalizare.Daca sa-ar da liber este evident faptul ca numarul lor ar creste!Chiar crezi ca avem nevoie de asa ceva?!

CORECT :!: :!:
Nici eu nu sunt pentru asa ceva! Ar fi o mare prostie :evil:
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 11 October 2004 - 12:17 AM

Nu cred ca ar fi o idee buna. Acum mai exista frica de inchisoare dar daca nu mai e nici asta va fi un haos general.

#5 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 11 October 2004 - 03:34 PM

Nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am 'consumat' asa ceva. Din cate am inteles nu produce dependenta iar efectul euforic e asemanator cu bauturile alcoolice. Nu stiu daca ar fi vreo diferenta prin legalizarea ei, n-am auzit pe nimeni sa se sperie de pedepse pentru asa ceva.
Ganditi-va ca la un chef iesit din sfera normalului se pot intampla multe lucruri. Legalizarea nu are ce sa aduca nou. Poate doar sa mai reduca din spagi.
0

#6 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 11 October 2004 - 09:31 PM

Citeaza

n-am auzit pe nimeni sa se sperie de pedepse pentru asa ceva.

In România, dacă cineva este prins cu două sau trei țigări cu drog de risc ușor, pedeapsa este de la 10 la 20 de ani inchisoare, ceea ce este echivalentul pedepsei pentru omucidere. În această lipsă de diferențiere între trafic și consum propriu cad pradă mai ales tineri din țări occidentale, care crezând că legislația e similară cu cea din țările lor, se trezesc în fața unei pedepse de 10 ani de inchisoare.
Sursa http://www.hhrf.org/...ss/Ez020801.htm

Articolul este din August 2002. sa-a schimbat ceva in ceea ce priveste legislatia in domeniu?

In ceea ce priveste faptul ca legile din Romania pedepsesc si consumatorul, fapt care reduce semnificativ numarul autodenuntarilor si ingreuneaza anihilarea retelor de traficanti, comisarul Nicolae Stamate ne-a informat ca organele sunt destul de permisive, putandu-se ajunge la unele compromisuri.“ Privitor la legea 143, noi ii dam posibilitatea consumatorului ca, in cazul autodenuntului, sa fie absolvit total de pedeapsa. Dar si daca, dupa trimiterea in judecata, se autodenunta, este absolvit partial, pedeapsa fiind redusa la jumatate”, a concluzionat acesta.

Sursa http://www.oradea.ne...cle.php?sid=232

Eu sunt de parere ca sunt o gramada lucruri pe care le poti face si care iti pot creea senzatii mult mai faine decat consumul de droguri.

#7 Utilizator offline   dandor 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-August 04

Scris 12 October 2004 - 12:55 AM

Am urmarit foarte atent acest subiect! ... pentru multi nu e este o noutate..dar eu am "state vechi de plata" in domeniul ONG-urilor...si am avut acazia sa particim la nenumarate simpozioane privind tema subiectului. Intre '95 si '02 am participat la multe din intrunirile psihiatrilor din tara, am o relatie foarte apropiata cu multe organizatii de tineret din mai multe zone ale tarii si tin sa va spun ca tema noastra preocupa enorm de mult factorii decizionali.
Liberalizarea consumului de canabis a inceput sa fie discutat dupa ce cateva tari au adoptat aceasta...Am lucrat in Romania cu experti din Olanda si am avut norocul sa aflu direct de la sursa multe lucruri.
Parea este unanima, in Romania nu a venit momentul relaxarii legislatiei in acest domeniu ! Poate imediat ma veti intreba..-dar cand ?....nici acest lucru nu-la cunoaste nimeni.
0

#8 Utilizator offline   -cAtA- AND tEam 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-October 04

Scris 12 October 2004 - 11:23 PM

Credeti ca o lege var (sau ar) ampiedica pe cineve sa se drogheze !?
0

#9 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 13 October 2004 - 11:15 AM

Citeaza

Credeti ca o lege var (sau ar) ampiedica pe cineve sa se drogheze !?

DA!Sau cel putin ii face sa se gandeasca de 2 ori inainte sa recurga la droguri!
0

#10 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 13 October 2004 - 11:33 AM

Oho ! Daca ar fi dupa mine as interzice si tigarile,daramite drogurile ! :cry:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +