Cat rezista o relatie fara sex?
Scris 24 May 2006 - 09:49 PM
Sunteti la inceput....in ochi se vede licarul dragostei..va plimbati de mana pe strada, o alinti, iesit cu prietenii sau numai voi doi la terase, o saruti cat de des poti.....dar..atat.
Trece timpul....si ..doar atat!....Cat poate rezista o relatie fara sex?..Dupa cat timp incepi sa faci dragste cu partenerul tau?....Crezi ca in acest fel il poti testa?
Sau..alta ipostaza..ati facut inainte, va simteati bine dar acum a disparut acea scanteie orgasmica...a devenit banal si incercati pe cat posibil sa evitati sa faceti sex...Cat va mai dura o astfel de relatie fara satisfactia sexuala?
Trece timpul....si ..doar atat!....Cat poate rezista o relatie fara sex?..Dupa cat timp incepi sa faci dragste cu partenerul tau?....Crezi ca in acest fel il poti testa?
Sau..alta ipostaza..ati facut inainte, va simteati bine dar acum a disparut acea scanteie orgasmica...a devenit banal si incercati pe cat posibil sa evitati sa faceti sex...Cat va mai dura o astfel de relatie fara satisfactia sexuala?
Scris 24 May 2006 - 09:51 PM
M-ai innebunit maica cu atatea topicuri despre secs.
Pai eu stiu ce sa zic...acum depinde de la persoana la persoana. De la gandire la gandire.
Pai eu stiu ce sa zic...acum depinde de la persoana la persoana. De la gandire la gandire.
Scris 24 May 2006 - 11:04 PM
N-as putea sa-ti spun exact cat, nici estimativ nu cred ca ar exista o anumita perioada, dar din umila mea experientza in materie de femei, cea mai lunga perioada in care am fost indragostit de ea dar inca nu facusem sex a fost de aproape 2 luni! Si in care... ne intalneam aproape zilnic. Culmea ca amandoi ne doream cu mult timp in urma s-o facem, chiar la vreo 2 sapt. dupa ce ne-am cunoscut dar... a fost si ghinionul nostru si situatia de asa natura incat sa ne puna unele piedici (ea 18 ani, eu 20, amandoi locuiam la pariniti, parintii astia ai dreaq mai mereu p-acasa cate unul din ei, masina n-aveam, de fapt n-aveam nici carnet pe vremea aia, amandoi studenti, bani... cam naspa...etc
) poate am avut si eu unele ezitari deoarece tineam prea mult la ea si tot trageam sa iasa o noapte reusita si "cu tot tacamu' " chiar daca un pic mai tarziu, dar... si cand am facut-o , a meritat!
Oricum, nu recomand la nimeni sa astepte atat!
Oricum, nu recomand la nimeni sa astepte atat!
Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 24 May 2006 - 11:06 PM
Scris 24 May 2006 - 11:14 PM
la mine se aprinde imediat beculetul, cum primesc vre-un semn de la el, si asta dupa aproape 8 luni de cand nu ne-am mai vazut......doar pe el mi-l doresc
deci mult timp
Scris 24 May 2006 - 11:29 PM
Depinde de barbatul respectiv.. de exemplu: cu unu' 4 luni.. cu altu cateva ore
Aceasta postare a fost editata de nightwish: 24 May 2006 - 11:29 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sex la greu
totul despre sex |
sexy_boy_2008 | 11 | 6.885 |