Am deschis acest topic cu speranta de a gasi pe cineva care probabil ma intelege, cu care pot comunica; si eventual de a gasi un fel de raspunsuri, daca exista.
In fine, 'problema' mea este urmatoarea:
Destul de recent mi-am pierdut prietenul meu cel mai bun . Am avut destule momente frumoase, sa zic asa, si tin foarte mult la el.
Ce-i drept ,in trecut l-am ranit in mod inconstient, prin niste simple gesturi, prin lipsa de afectiune, sau mai stiu eu ce. Mai exact, prin "felul meu de a fi".
Credeam ca este ca mine; ca nu tine cont de prostii de genul asta. S-a ascuns de-a lungul timpului, acumuland ura si dispret fata de mine, fara sa-mi spuna specific ce-l deranjeaza, pentru ca in final sa "explodeze".
Din pacate, "felul meu de a fi" aparent indeparteaza persoanele pe care le indragesc.
Acum ne salutam, mai vorbim, dar rar. Inca tin la aceasta persoana, dar nu mai este la fel, fara "prezenta" lui. Am incercat sa-i spun cat de mult imi pare rau, etc etc, dar acum parca e prea tarziu, e cu totul alta persoana.
Ce s-a intamplat m-a distrus. Este singura persoana straina pe care am iubit-o.
M-am fortat, ca aceasta "problema" sa nu-mi afecteze viata de zi cu zi, dar am momente (de exemplu acum) cand simt un gol imens; nu pot sa explic.
Datorita "felului meu de a fi" nu-mi pot face prieteni cu usurinta; interactionez cu lumea din jurul meu (ex. colegi), dar nu ne putem numi "prieteni".
Imi este dor de acele discutii lungi, de acel sentiment de "plinatate".
Nu stiu ce sa-i mai spun; acum il deranjeaza orice spun si fac.
Problema principala este aceea ca, vrand, ne-vrand, ne vedem in fiecare zi. Daca nu i-as mai vedea fata in fiecare zi as putea eventual sa uit ca a existat vreodata. Uneori pare insuportabil.
Ma adresez celor mai "experimentati"; credeti ca as putea 'indrepta' situatia? Cum?
Contact
Facebook
Twitter
RSS