Paranormal si... nu numai Fenomene care mi s-au intamplat si carora as vrea sa le gasesc o expli
Scris 24 May 2006 - 08:29 PM
Eu am ghicit numerele de la loto cu cinci min inainte de extragerea in direct
desi am continuat sa joc, nu am castigat niciodata
Scris 24 May 2006 - 09:12 PM
Citeaza
de unde stii ca detii control 85%? exista vreun aparat de masura, sau din subiectivism?
sincer nici eu nu le stiu pe toate si raspunsurile tale sunt tot la tine de ce vrei sa iti dau raspunsurile mele ?? iti dau doar parerea mea atat
Scris 24 May 2006 - 09:25 PM
master_mind, la May 24 2006, 10:12 PM, a spus:
sincer nici eu nu le stiu pe toate si raspunsurile tale sunt tot la tine de ce vrei sa iti dau raspunsurile mele ?? iti dau doar parerea mea atat
pai, nu asta mi-a fost intentia, iar estimarea este intotdeauna subiectiva! chiar si la sala!
imagineaz[-ti doi tipi, unul care cantareste 50 de gk, iar celalalt 100 kg. daca le aplici ambilor cate o greutate de 40 de kg si ii intrebi ce greutate au pe aparat, iti vor raspunde diferit! cel slab va trage concluzia ca greutatea depaseste propia masa a corpului, iar cel solid va spune mult mai putin.
si...nici eu nu stiu toate raspunsurile, doar incerc sa inteleg!
Scris 07 June 2006 - 06:56 PM
mayama34, la May 24 2006, 10:05 AM, a spus:
Mi se pare o tema mult prea importanta ca sa fie tratata la modul la care se gasesc raspunsurile in aceste pagini.
Paranormal sau normal , sunt cuvinte care din necunoastere sunt tratate fie ca CEVA firesc, fie au CONSISTENTA si activitate energetica pentru UNII. Eu practic energoterapia si stiu ca nu trebuie sa ne jucam cu ce nu intelegem.
Ca oameni, putem intelege multe, chiar FACE multe, dar nu vrem sa ne schimbam. Mintea noastra poate CREEA. Lansez invitatia de a raspunde dumneavoastra CUM?
Paranormal sau normal , sunt cuvinte care din necunoastere sunt tratate fie ca CEVA firesc, fie au CONSISTENTA si activitate energetica pentru UNII. Eu practic energoterapia si stiu ca nu trebuie sa ne jucam cu ce nu intelegem.
Ca oameni, putem intelege multe, chiar FACE multe, dar nu vrem sa ne schimbam. Mintea noastra poate CREEA. Lansez invitatia de a raspunde dumneavoastra CUM?
Nu stiu bine daca ultima intrebare imi este adresata mie. Silverstar
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
spiritismul
vrei sa stii cine esti?vrei sa deschizi o usa catre fascinanta lume de |
voisine | 42 | 27.904 |
|
Despre fashaitul ala cand e linisite ..
Dati-va cu parerea. |