sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Paranormal si... nu numai Fenomene care mi s-au intamplat si carora as vrea sa le gasesc o expli Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 24 May 2006 - 08:29 PM

Eu am ghicit numerele de la loto cu cinci min inainte de extragerea in direct :alcoholic: desi am continuat sa joc, nu am castigat niciodata :spiteful:
0

#32 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 May 2006 - 08:37 PM

Vezi postareaSailor-Moon, la May 24 2006, 09:29 PM, a spus:

Eu am ghicit numerele de la loto cu cinci min inainte de extragerea in direct :spiteful: desi am continuat sa joc, nu am castigat niciodata :yahoo:

:alcoholic:
daca vreodata le afli inainte cu 24 h, te rog da-mi un PM.! :doh:
0

#33 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 24 May 2006 - 09:12 PM

Citeaza

de unde stii ca detii control 85%? exista vreun aparat de masura, sau din subiectivism?

:alcoholic: ce sa mai ...mai prins ..mai sincer ...normal ca nu exista sau nu am eu cunostiinta dar sti cum e ca atunci cand faci impins cu bara chiar daca nu ai fost niciodata la sala estimezi ca o sa impingi 40-50kg iar cu antrenament ajungi sa sti f exact si in plus eu lucrez cu cifre foarte des si poate si de aceea se vede acum aceasta influenta ..si nu ..nu cu nr la loto :spiteful:
sincer nici eu nu le stiu pe toate si raspunsurile tale sunt tot la tine de ce vrei sa iti dau raspunsurile mele ?? iti dau doar parerea mea atat
0

#34 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 May 2006 - 09:25 PM

Vezi postareamaster_mind, la May 24 2006, 10:12 PM, a spus:

:spiteful: ce sa mai ...mai prins ..mai sincer ...normal ca nu exista sau nu am eu cunostiinta dar sti cum e ca atunci cand faci impins cu bara chiar daca nu ai fost niciodata la sala estimezi ca o sa impingi 40-50kg iar cu antrenament ajungi sa sti f exact si in plus eu lucrez cu cifre foarte des si poate si de aceea se vede acum aceasta influenta ..si nu ..nu cu nr la loto :yahoo:
sincer nici eu nu le stiu pe toate si raspunsurile tale sunt tot la tine de ce vrei sa iti dau raspunsurile mele ?? iti dau doar parerea mea atat

:alcoholic:
pai, nu asta mi-a fost intentia, iar estimarea este intotdeauna subiectiva! chiar si la sala!
imagineaz[-ti doi tipi, unul care cantareste 50 de gk, iar celalalt 100 kg. daca le aplici ambilor cate o greutate de 40 de kg si ii intrebi ce greutate au pe aparat, iti vor raspunde diferit! cel slab va trage concluzia ca greutatea depaseste propia masa a corpului, iar cel solid va spune mult mai putin.
si...nici eu nu stiu toate raspunsurile, doar incerc sa inteleg! :doh:
0

#35 Utilizator offline   zzzxxx 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-May 06

Scris 07 June 2006 - 06:56 PM

Vezi postareamayama34, la May 24 2006, 10:05 AM, a spus:

Mi se pare o tema mult prea importanta ca sa fie tratata la modul la care se gasesc raspunsurile in aceste pagini.
Paranormal sau normal , sunt cuvinte care din necunoastere sunt tratate fie ca CEVA firesc, fie au CONSISTENTA si activitate energetica pentru UNII. Eu practic energoterapia si stiu ca nu trebuie sa ne jucam cu ce nu intelegem. :good:
Ca oameni, putem intelege multe, chiar FACE multe, dar nu vrem sa ne schimbam. Mintea noastra poate CREEA. Lansez invitatia de a raspunde dumneavoastra CUM?

Nu stiu bine daca ultima intrebare imi este adresata mie. Silverstar
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis spiritismul
vrei sa stii cine esti?vrei sa deschizi o usa catre fascinanta lume de
voisine  42 27.904
Topic inchis Despre fashaitul ala cand e linisite ..
Dati-va cu parerea.
andrei1989  9 4.229
Topic inchis Atasamente Cazuri personale Only me.  27 4.963
Topic inchis ghicitul cu cartile Lenormand abruna  8 7.660
Topic inchis de care zodie apartin? rocsa  1 5.584