Tenis de camp
Scris 20 May 2006 - 10:16 PM
Buna,
revin cu intrebarea: stie cineva un instructor de tenis de camp?
fara fitze samd..
mersi mult
revin cu intrebarea: stie cineva un instructor de tenis de camp?
fara fitze samd..
mersi mult
Scris 27 May 2006 - 03:39 PM
Am facut aceasta rubrica pentru a afla de la voi care au fost idolii vostrii, care jucatori v-au placut
Mie unul mi-a placut foarte mult Marat Safin. Dupa parerea mea calitatile acestui jucator nu cred ca le-a avut alt jucator in toata istoria tenisului ..si nu cred ca va mai exista vreun jucator ca el. JOACA SUPERB, IN FORTA este exact JUCATORUL DE TENNIS IDEAL !!!
Mie unul mi-a placut foarte mult Marat Safin. Dupa parerea mea calitatile acestui jucator nu cred ca le-a avut alt jucator in toata istoria tenisului ..si nu cred ca va mai exista vreun jucator ca el. JOACA SUPERB, IN FORTA este exact JUCATORUL DE TENNIS IDEAL !!!
Scris 27 May 2006 - 09:15 PM
Ai dreptate.Dar din viitor nu iti putem spune.Mie imi plac mult Roger Fedderer si Maria sarapova.
Scris 02 June 2006 - 03:58 PM
acum imi plac roger federer si serena williams ( desi in ultima vreme joaca foarte prost) inainte imi placeau goran ivanisevic si jennifer capriati.
Scris 20 June 2006 - 10:33 PM
Vreau si eu sa aflu unde sunt in Bucuresti niste terenuri bune de tenis si cam cat costa pe ora! Nu vreau cu antrenor! Doar sa merg cu cineva si sa jucam!
Ma mai intereseaza in special Lia Manoliu! In ce stare sunt terenurile si ce preturi sunt.
Ma mai intereseaza in special Lia Manoliu! In ce stare sunt terenurile si ce preturi sunt.
Aceasta postare a fost editata de nike: 20 June 2006 - 10:49 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS