sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imprimanta Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   masterdark 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-November 05

Scris 20 May 2006 - 04:07 PM

Am o imprimanta EPSON STYLUS COLOR 480, mai veche, de care am fost multumit! De la un timp nu mai vrea sa tipareasca! Am bagat ultimele drivere,cartusul negru T013 este nou(EPSON) nu reincarcat,cablul este bun si nu mai vrea!? Gaseste softul cartusele,arata nivelul dar cand sa imprime da eroare! A mai patit cineva ceva asemanator? :yes:
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 20 May 2006 - 04:16 PM

Vezi postareamasterdark, la May 20 2006, 05:07 PM, a spus:

Am o imprimanta EPSON STYLUS COLOR 480, mai veche, de care am fost multumit! De la un timp nu mai vrea sa tipareasca! Am bagat ultimele drivere,cartusul negru T013 este nou(EPSON) nu reincarcat,cablul este bun si nu mai vrea!? Gaseste softul cartusele,arata nivelul dar cand sa imprime da eroare! A mai patit cineva ceva asemanator? :yes:

Am si eu un Epson Stylus C42 UX care face la fel. Legenda spune ca ar putea fi defect capul. N-am gasit un cap de proba si nici n-am mai dus-o la un service, pentru ca exista oricum problema de la Epson cu refill-ul.
In prezent e "parcata" de peste 2 ani, iar eu am trecut la Canon. Acum am inteles ca nici modelele noi de Canon nu mai accepta refill, dar eu am un i550, un IP3000 si un IP4000, toate accepta refill, asa ca sper sa nu-mi caut imprimanta prea curand.

P.S. Exista deja un topic despre imprimante, ar fi fost de preferat sa nu deschizi altul.

Aceasta postare a fost editata de harald: 20 May 2006 - 04:21 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse