sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

loteria vizelor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Carrina_19 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-February 06

Scris 20 May 2006 - 12:40 PM

recent am prim un mail in care mi se propunea sa intru pe un site daca vreau sa castig loteria vizelor..adresa este urm:http://www.usafis.org/..cine imi poate da si mie mai multe detalii despre aceasta loterie..de ex pe acest site iti da posibilit sa stai 1 an 2 ..pana la 10 ani dar cica tb sa dai bani si etc..eu cu engleza stau cam in pom si nu ma descurc asa bine.. :yes:
0

#2 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 20 May 2006 - 08:49 PM

Vezi postareamicaela_20, la May 20 2006, 01:40 PM, a spus:

recent am prim un mail in care mi se propunea sa intru pe un site daca vreau sa castig loteria vizelor..adresa este urm:http://www.usafis.org/..cine imi poate da si mie mai multe detalii despre aceasta loterie..de ex pe acest site iti da posibilit sa stai 1 an 2 ..pana la 10 ani dar cica tb sa dai bani si etc..eu cu engleza stau cam in pom si nu ma descurc asa bine.. :yes:

este o teapa care te va usura de cativa(mai multi) dolari.
0

#3 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 21 May 2006 - 12:30 AM

Vezi postareamicaela_20, la May 20 2006, 06:40 AM, a spus:

recent am prim un mail in care mi se propunea sa intru pe un site daca vreau sa castig loteria vizelor..adresa este urm:http://www.usafis.org/..cine imi poate da si mie mai multe detalii despre aceasta loterie..de ex pe acest site iti da posibilit sa stai 1 an 2 ..pana la 10 ani dar cica tb sa dai bani si etc..eu cu engleza stau cam in pom si nu ma descurc asa bine.. :good:

In afara de link-ul dat de site-ul ambasadei SUA... toate sunt pacaleala ! Ai grija cu astfel de "oferte"! :flowers:
In cazul unei castigari a loteriei, ai dreptul de sedere permanenta pe teritoriul SUA, respectand anumite conditii, prima fiind sa nu parasesti SUA mai mult de un an neintrerupt... dupa 5 ani de sedere (cel putin jumatate, adica 2,5)... poti aplica pentru cetatenie.
Cam asta ar fi, pe scurt... cine-ti spune ca exista "piste" de ocolire, spune-i sa renunte la prostii de genul asta! Inca ceva: mai asteapta un pic, am auzit ca in curand nu vor mai fi nevoie de vize pentru SUA! Asa se zice... nu conteaza cam ce cred eu... :doh:

Aceasta postare a fost editata de DORO: 21 May 2006 - 12:37 AM

0

#4 Utilizator offline   UniQ 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-May 06

Scris 21 May 2006 - 12:06 PM

lol, atat ne trebuie , hahahaha ... ii colonizam si pe astia :flowers: ... mai sunt, exceptind bebelusii si batranii, vreo 10 milioane de romani ... in tara :good:

Aceasta postare a fost editata de UniQ: 21 May 2006 - 12:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi viza de 10 ani
cu viza de 10 ani ce sanse am in state?
roberta25  2 3.812
Hot Topic (New) K1 viza-URGENT thenorishor  27 8.203
Replici noi O poveste de emigrant care merita citita! bostes  13 7.086
Replici noi vreu sa plec in sua cu copil de 2 ani miudit2005  1 3.981
Replici noi Cum să devii sclav īntr-o fabrică de ciocolată din SUA
translatat ... Pana unde ajunge prostia romaneasca???
The Unknown  1 885