sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

de ce sau intamplat ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   silver 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 19 May 2006 - 08:28 PM

te rog citeste chestia asta ...sa incep...cand eram mica parintii mei erau foarte rar acasa si aveam menajera....apoi mama era cel mai mult absenta ...tata mai statea pe acasa ....asa ca eu am trait intre tre barbati :2 frati si tata ........parintii nu prea erau acasa fiindca munceau mult si nam avut niciodata probleme cu banii ....cel mai mult stateam acasa cu fratele meu care era cu un 2 ani mai mare decat mine....ma batea intotdeauna...si eu eram o fata de 7-8 ani...o slaba ....dadea in mine k un animal.....ma enerva ...ma ducea in depresii ...dupa mii de certuri cu el si alte milioane de batai nemeritate aveam un caracter foarte nervos...ma enervaM repede si faceam crize de nervi aproape zilnic de la 9 ani in sus....cautam despre boli nervoase....ma rog dupa ce fratele meu ma batea stateam in camera si plangeam in camera :yes:...2 ore....imi scriam temele si plangeam in acelasi timp....ma rog eram foarte agresiva cu colegii care spuneau k le palce de mine sau altele...ii creeam pe toti niste oameni rai ca si fratele meu ...am devenit o pers foarte puternica...nu ma misca nimik...numi placeau cartile cu lacrmi si oameni care sufereau ...imi venea sa ma impusc cand o vedeam pe mama cum plangea seara la emisiuni din alea cu indragostiti .....imi doream sa fiu pilot cand voi fi mare ....eram ca un baiat....pictam sau schitam cand era vacanta tota ziua femei care plangeau si ma simteam in lumea mea....ca sia tunci cand inotam...dar nu pot uita cum venea fratele meu la urechea mea si zicea : "you are stupid ".......( esti stupida )...mia luat increderea in mine....si am devenit o pers foarte dura ....la 14 ani nu stiam sa fac aproape nici o chestie de genu gatit sau spalat ......am fost intotdeauna retrasa...foarte inchisa in mine .............de ce sau intamplat toate astea ?de ce am viata sta ?....
0

#2 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 19 May 2006 - 09:11 PM

Bine-ai venit Silver. :yes:
Lipsa ambilor parinti din viata ta inca iti mai creeaza probleme. Nu toti am avut o copilarie fericita, multi incercam sa depasim amintirile neplacute refugiinde-ne in lucrurile care ne fac placere. Daca stam sa ne plangem de mila ajungem sa o luam pe aratura in scurt timp.
E rau ca nu ai prieteni...confesiunile ti-ar prinde bine si ti-ar descarca sufletul. Incearca si mergi la un psiholog....si gandeste-te mereu ca esti inzestrat/a cu calitati pe care nu altii nu le au...incearca si descopera-le.
Mult succes :doh:
0

#3 Utilizator offline   sereniti 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-March 06

Scris 19 May 2006 - 09:17 PM

:yes: nu stiu de ce ti se intampla tocmai tie aceste lucruri... cred ca nimeni nu poate sa iti raspunda la intrebarea asta. cea ce ar trebui sa te intrebi tu de acum in colo e : "ce voi face eu cu viata mea?"
incearca sa iti faci prieteni (foarte apropiati ma refer).. sa te descarci.. sa vorbesti despre problemele tale cred ca te-ar ajuta...
in parinti ar trebui sa ai un sprijin.. dar se pare ca tu nu il ai.. atunci incearca sa gasesti ceva.. sau pe cineva care sa iti dea incredere (desi tu spui ca esti foarte dura cred ca simti si tu nevoia cateodata sa plangi pe umarul cuiva)
0

#4 Utilizator offline   blue star 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 03-May 06

Scris 19 May 2006 - 09:58 PM

ma doare inima cind citesc ce scrii.nimeni nu merita asa ceva.unii ar zice ca e karma.eu in locul tau as zice 'da-o incolo de karma'.ti-as putea spune ca Dumnezeu ii incearca pe cei puternici.nu trebuie nici sa stii sa gatesti sau sa speli.trebuie doar sa inveti sa iubesti pina si cea mai ingrozitoare situatie din viata ta.poate ca pe fratele tau il enerveaza lumina din tine,sau calitatile evidente pe care le ai si pe care si-ar dori sa le aiba.ai incredere in tine ca esti o fiinta deosebita,inzestrata cu toate darurile ,iarta-i pe toti si primeste-i in inima ta.cred ca ultima fraza te-a infuriat groaznic.poate am scris numai timpenii.iti doresc tot binele din lume.
te iubesc mult.
0

#5 Utilizator offline   silver 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 20 May 2006 - 04:06 PM

Vezi postareablue star, la May 19 2006, 10:58 PM, a spus:

ma doare inima cind citesc ce scrii.nimeni nu merita asa ceva.unii ar zice ca e karma.eu in locul tau as zice 'da-o incolo de karma'.ti-as putea spune ca Dumnezeu ii incearca pe cei puternici.nu trebuie nici sa stii sa gatesti sau sa speli.trebuie doar sa inveti sa iubesti pina si cea mai ingrozitoare situatie din viata ta.poate ca pe fratele tau il enerveaza lumina din tine,sau calitatile evidente pe care le ai si pe care si-ar dori sa le aiba.ai incredere in tine ca esti o fiinta deosebita,inzestrata cu toate darurile ,iarta-i pe toti si primeste-i in inima ta.cred ca ultima fraza te-a infuriat groaznic.poate am scris numai timpenii.iti doresc tot binele din lume.
te iubesc mult.

...nu mi sau parut chiar prostii.... :doh: daca Dumnezeu ii incearca pe cei puternici as fi vrut sa fiu cea mia firava si mai melancolica si mai moale din lume ...asa nu se intampla nimica ?
...nu prea pot sa iubesc...:yes:...

Aceasta postare a fost editata de silver: 20 May 2006 - 04:07 PM

0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 27 May 2006 - 04:53 PM

Vezi postareasilver, la May 20 2006, 05:06 PM, a spus:

...nu mi sau parut chiar prostii.... :D daca Dumnezeu ii incearca pe cei puternici as fi vrut sa fiu cea mia firava si mai melancolica si mai moale din lume ...asa nu se intampla nimica ?
...nu prea pot sa iubesc... 8) ...

Ba poti sa iubesti, trebuie doar sa inveti sa ai incredere din nou. In tine si in oamenii din jurul tau.
Nu toata lumea vrea sa-ti faca rau, sa stii. Sunt unii oameni care chiar merita ascultati si crezuti. :)
0

#7 Utilizator offline   Carrina_19 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-February 06

Scris 16 June 2006 - 01:22 AM

Vezi postareasilver, la May 19 2006, 11:28 AM, a spus:

te rog citeste chestia asta ...sa incep...cand eram mica parintii mei erau foarte rar acasa si aveam menajera....apoi mama era cel mai mult absenta ...tata mai statea pe acasa ....asa ca eu am trait intre tre barbati :2 frati si tata ........parintii nu prea erau acasa fiindca munceau mult si nam avut niciodata probleme cu banii ....cel mai mult stateam acasa cu fratele meu care era cu un 2 ani mai mare decat mine....ma batea intotdeauna...si eu eram o fata de 7-8 ani...o slaba ....dadea in mine k un animal.....ma enerva ...ma ducea in depresii ...dupa mii de certuri cu el si alte milioane de batai nemeritate aveam un caracter foarte nervos...ma enervaM repede si faceam crize de nervi aproape zilnic de la 9 ani in sus....cautam despre boli nervoase....ma rog dupa ce fratele meu ma batea stateam in camera si plangeam in camera :giverose:...2 ore....imi scriam temele si plangeam in acelasi timp....ma rog eram foarte agresiva cu colegii care spuneau k le palce de mine sau altele...ii creeam pe toti niste oameni rai ca si fratele meu ...am devenit o pers foarte puternica...nu ma misca nimik...numi placeau cartile cu lacrmi si oameni care sufereau ...imi venea sa ma impusc cand o vedeam pe mama cum plangea seara la emisiuni din alea cu indragostiti .....imi doream sa fiu pilot cand voi fi mare ....eram ca un baiat....pictam sau schitam cand era vacanta tota ziua femei care plangeau si ma simteam in lumea mea....ca sia tunci cand inotam...dar nu pot uita cum venea fratele meu la urechea mea si zicea : "you are stupid ".......( esti stupida )...mia luat increderea in mine....si am devenit o pers foarte dura ....la 14 ani nu stiam sa fac aproape nici o chestie de genu gatit sau spalat ......am fost intotdeauna retrasa...foarte inchisa in mine .............de ce sau intamplat toate astea ?de ce am viata sta ?....

Silver,acum ce relatie ai acum cu fratele tau?tot asa de"buna"?uite eu nu am frati dar am 9 veri,si doamne ce se mai bateau fratii intre ei.. :giverose: ..se jigneau se injurau si acum cand toti sunt de 20 de ani sunt ff uniti si se iubesc f mult..a ca-si mai zic:"ce proasta esti,ce bou esti" asa sunt fratii..fratele tau cand te batea avea 10,11 ani..era un copil..uite cauta sa te intelegi bine cu fratele tau..comunica cu el..o comincare de genul:"facem pariu ca te fac la baschet?"apropiindu-te de el,acum cand este mare,numai e la varsta copilariei vei reusi sa te deschizi putin fata de lume..stai linistita ca nici eu nu am prieteni,nici eu nu stiu sa gatesc..astea se invata in timp :P ..ce stii despre fratele tau?care-i sunt pasiunile?poate aveti multe lucruri in comun si nu stii..eu asa zic ca daca vrei sa devii o pers deschisa tb sa incepi sa fii cu cei care iti sunt cei mai aproape..parintii si fratele tau..si apoi cu cei din jur..vecini,colegi de sc!
0

#8 Utilizator offline   RedNight 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 22 October 2006 - 02:46 AM

Vezi postareasilver, la May 19 2006, 09:28 PM, a spus:

te rog citeste chestia asta ...sa incep...cand eram mica parintii mei erau foarte rar acasa si aveam menajera....apoi mama era cel mai mult absenta ...tata mai statea pe acasa ....asa ca eu am trait intre tre barbati :2 frati si tata ........parintii nu prea erau acasa fiindca munceau mult si nam avut niciodata probleme cu banii ....cel mai mult stateam acasa cu fratele meu care era cu un 2 ani mai mare decat mine....ma batea intotdeauna...si eu eram o fata de 7-8 ani...o slaba ....dadea in mine k un animal.....ma enerva ...ma ducea in depresii ...dupa mii de certuri cu el si alte milioane de batai nemeritate aveam un caracter foarte nervos...ma enervaM repede si faceam crize de nervi aproape zilnic de la 9 ani in sus....cautam despre boli nervoase....ma rog dupa ce fratele meu ma batea stateam in camera si plangeam in camera :crazy:...2 ore....imi scriam temele si plangeam in acelasi timp....ma rog eram foarte agresiva cu colegii care spuneau k le palce de mine sau altele...ii creeam pe toti niste oameni rai ca si fratele meu ...am devenit o pers foarte puternica...nu ma misca nimik...numi placeau cartile cu lacrmi si oameni care sufereau ...imi venea sa ma impusc cand o vedeam pe mama cum plangea seara la emisiuni din alea cu indragostiti .....imi doream sa fiu pilot cand voi fi mare ....eram ca un baiat....pictam sau schitam cand era vacanta tota ziua femei care plangeau si ma simteam in lumea mea....ca sia tunci cand inotam...dar nu pot uita cum venea fratele meu la urechea mea si zicea : "you are stupid ".......( esti stupida )...mia luat increderea in mine....si am devenit o pers foarte dura ....la 14 ani nu stiam sa fac aproape nici o chestie de genu gatit sau spalat ......am fost intotdeauna retrasa...foarte inchisa in mine .............de ce sau intamplat toate astea ?de ce am viata sta ?....

si eu am patit exact la fel :cry: :stars: :stars:
0

#9 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 22 October 2006 - 04:51 PM

Silver, din ce scrii deduc ca el, fratele tau, nu poate iubi. S-ar putea ca el sa fie mai ranit ca tine. Adica sigur. Pentru ca numai cineva care se simte foarte ranit de ceva devine agresiv - chiar cu cei care n-au contribuit cu nimci la durerea sa dar ii poate oferi o satisfactie compensatorie facandu-i sa sufere si devenind calau la randul sau.
Mergi putin in urma sa vezi daca fratele tau avea o relatie buna cu parintii tai, daca l-ai auzit regretand ceva sau reprosandu-le ceva. Poate isi dorea sa fie mai mult apreciat de mama sau de tatal vostru - depinde pe cine si-a ales ca model sau de la care a stepta mai multa atentie. Silver, victim aaici este el, nu tu, chair daca tu suferi inca din cauza comportamentului lui. Inainte de a te apropia de el - ca sa stii cum s-o faci - incearca sa intelegi suferinta lui de atunci, copil fiind.
0

#10 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 23 October 2006 - 01:07 PM

cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci e sa te tii tare si sa nu te lasi trasa in jos, nu trebuie sa cedezi sub nici o forma....din pacate asemenea intamplari la varste fragede risca sa te dezechilibreze si te marcheze pe viata..nu trebuie sa iti pierzi increderea in tine in primul rand pt ca asta este cel mai des intalnit efect in asemenea cazuri,distrug pur si simplu increderea pe care persoana respectiva ar trebui sa o aiba in ea si de aici totul vine de la sine...nu trebuie sa ii bagi pe toti in aceeasi oala chiar daca nu este deloc usor, nu toti sunt gunoaie inca mai poti gasi oameni ,incearca sa iti faci 1-2 prieteni..ce ciudat cat pot sa ne afecteze unele cuvinte chiar daca stim ca sunt cum sunt si mai ales ca vin de la asemenea creaturi
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis orgametril-fara efect
pls help urgent
mandy777  1 3.942
Topic inchis analizele gratuite - pana cand?
programul national de evaluare a sanatatii populatiei
Sarah N....  0 1.037
Topic inchis Va Rog nu imi evitati topicul
am mare nevoie de ajutorul vostru
Dom  13 7.592
Replici noi HBs Ag reactiv rocsa  0 4.935
Replici noi piersicuta75 piersicuta75  2 3.894