Si eu ca toti de aici am hepatita B. Faza este tragico-comica, ce dr avem... 05.Feb.2006 Ma simteam rau, aveam dureri de stomac, ameteli, lipsa poftei de mancare, stare de lesin, dureri de cap, greata, urinam foarte inchis, ma durea in zona ficatului si dormeam mult. M-am hotarat sa ma duc la policlinica de unde apartin, acolo m-a consultat un dr si a spus ca am indigestie, mi-au dat reteta pt 5 zile cu metrocopramid. Acest medicament imi provoaca somn si a trebuit sa ma duc la medic de fam pt concediu medical. Ma consulta si med de fam si imi spune ca ...''Nu acum. Dar diseara, sau maine dimineata, tre sa te prezinti la o sectie de chirurgie pt a te opera de apendicita''. Bun, a treia zi m-am dus la Spit Universitar, acolo m-a consultat un Dr si a spus ca sunt suspect de hepatita, am facut transaminazele si aveam 1843. Am ajuns la Spitalul Victor Babesi, acolo am facut alte analize si aveam o alta transaminaza 1939, mai mult cu o suta. In urmatoarele 10 zile a sazut 500 si apoi a incept sa creasca, cu o suta la fiecare 10 zile. Apoi avut o scadere brusca, tot in 10 zile de la 1649 la 243. La 14.April.2006 am fost externat cu hepatita acuta virala virus B icterigena forma prelungita. Dupa 20 zile am fost la primul control, am avut transaminaza 58. Nu beau decat apa plata si ceai de sunatoare sau hepatic, de mancat, mananc doar carne de pui la cuptor, cartofi fierti, multe legume, fructe si paste fainoase cu lapte. Dupa 31 de zile de la externare am inceput serviciul, a fost greu, acum ma simt mult mai bine, esentialele si silimarina sunt la putere. Sunt sportiv, sau mai bine spus fost sportiv de prformanta. NU inteleg, de cand am eu hepatita in mine? Din August 2005 pana in Decembrie 2005 am facut antrenamente fizice foarte grele, din Oct pana in Dec cate doua pe zi. Oare daca aveam hepatita, mai puteam sa fac acele antrenamente? Sau acele antrenamente au slabit organizmul si a fost mai vulnerabil? In cat timp ma pot face bine pt a putea sa reincep antrenamentele? Sau mai pot sa fac sport? In timpul antrenamentelor am luat numai vitamine si minerale, nimic altceva. Si inca ceva, am auzit in spital ca nu voi mai face copii, baieti, este adevarat? Cred ca are importanta.. am 26 de ani si practic sportul de 7 ani ( cu pauze de 6luni si pana la 1 an). Va multumesc frumos pt orce sfat sau vorba.
Bafta si sanatate multa.
baietelu
Aceasta postare a fost editata de baietelu79: 19 May 2006 - 05:08 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS