o iubire impotriva tuturor
Scris 19 May 2006 - 11:10 AM
Scris 19 May 2006 - 11:18 AM
Inteleg ca e primul baiat din viata ta, ca il iubesti... dar incearca totusi sa stai de vorba si cu familia ta si cu prietenii.. si afla ce au impotriva lui. Si cand zic vorbit.. ma refer la o discutie serioasa, fara reprosuri, jigniri si alte cele. Nu-ti baga capul in nisip precum un strut ca el e cel pe care il vrei...
Uneori iubirea te face sa nu vezi omul asa cum e el de fapt..
Scris 19 May 2006 - 11:29 AM
nightwish, la May 19 2006, 12:18 PM, a spus:
Inteleg ca e primul baiat din viata ta, ca il iubesti... dar incearca totusi sa stai de vorba si cu familia ta si cu prietenii.. si afla ce au impotriva lui. Si cand zic vorbit.. ma refer la o discutie serioasa, fara reprosuri, jigniri si alte cele. Nu-ti baga capul in nisip precum un strut ca el e cel pe care il vrei...
Uneori iubirea te face sa nu vezi omul asa cum e el de fapt..
Am stat de vb cu toti.Prietenii imi spun ca nu mai am timp pt ei ca inainte iar aici le dau dreptate...oricum nu i-am ignorat niciodata,le-am fost alaturi cand mi-au cerut-o doar ca nu ne mai vedem asa des ca inainte... iar familia nu poate accepta ideea ca fata lor s-a facut mare,ei l-au cunoscut de la inceputul relatiei si se purtau f bine cu el...nu pot accepta ideea ca am facut-o inainte de casatorie!!!
Scris 19 May 2006 - 11:41 AM
ingerasha, la May 19 2006, 12:29 PM, a spus:
Din cate stiu suntem in anul de gratie 2006.Si inca mai exista aceste mentalitati.Nasol......Oricum,fatuca draga,sa o luam incet(sunt ardelean) si sigur.
1. Prietenii sau mai bine spus persoanele pe care tu le numesti prieteni,in cazul in care fac faze din acestea,sigur nu iti sunt prieteni.Daca ti-ar fi prieteni te-ar sprijini
2. Parintii.......aici nu mai comentez nimic.
Daca simti ca baietul asta merita,lupta-te cu toti,cu mentalitati invechite cu prieteni care iti reproseaza ca nu mai ai timp de ei.Am spus daca esti sigura ca merita.
Multa bafta!
Scris 19 May 2006 - 11:51 AM
Iar daca chiar il iubesti pe baiat....desi ai sa vezi ca nu e chiar asa (fiind prima dragoste, e normal), dar in fine, nu vreau sa te sperii, atunci lupta pentru el.
Scris 19 May 2006 - 12:00 PM
ingerasha, la May 19 2006, 12:10 PM, a spus:
Afla argumentele lor,orice parere este influentata de anumite motive.Asculta-ti prietenii si vezi motivele pentru care te resping.El te iubeste?de cat timp sunteti impreuna?Iar parintilor le vine greu sa accepte ca fata lor a crescut iar acum este om in toata firea si este destul de mare ca sa i-a singura decizii.Vorbeste deschis fara certuri si dezbateti problema.Ai ajuns la o varsta la care e bine sa ai un pr stabil cu care in viitor sa te iei.El vrea o relatie serioasa de la tine?Incearca sa comunici cu parintii si cu prietenii si vezi care sunt motivele de te resping. Succes!
Scris 20 May 2006 - 09:43 AM
Scris 20 May 2006 - 07:10 PM
Scris 20 May 2006 - 07:50 PM
Lore-Ley, la May 20 2006, 08:10 PM, a spus:
La tine e altceva. Tu vrei ceva, atunci cand pentru asta e sa nevoie iti impui punctul de vedere. Daca nu e mai nevoie sa iti impui punctul de vedere, nu te mai atrage, nu mai e interesant.
Aceasta postare a fost editata de harald: 20 May 2006 - 07:51 PM
Scris 20 May 2006 - 08:05 PM
harald, la May 20 2006, 07:50 PM, a spus:
nu e adevarat!!!! prin asta am vrut sa spun ca indragosteala aia nu a meritat eforturile mele pt ca el nu m-a meritat iar eu nu am fost in stare sa vad acest lucru inainte de a merge prea departe....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Imi permiteti sa iubesc?
Am s-oiubesc peCRISTINA chiar daca nu este a mea , dar n-am soderanjez |
only_one | 24 | 3.642 |
|
Telefonul... "parte" din relatie noastra !
Cat demult, Ce, Cum trebuie sa vb ! |
TiGeR_asH | 42 | 13.801 |
|
|
ellla | 62 | 9.570 |
|
Vrei sa iti faci noi prieteni, vrei sa incerci ceva nou ?Intra aici | fabyano | 1 | 1.765 |
|
cluburile de noapte | Ma'at | 32 | 9.700 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis