Pagina 1 din 1
Area X (despre fantezii erotice) Sexprimare libera
Scris 19 May 2006 - 12:56 AM
... Cele mai ascunse, nastrusnice, nebunatice, obraznice, indraznetze, dezinvolte, dezinhibate, necenzurate ganduri, visuri ,idealuri, emotzii, aspiratzii (ce texte am, fiu al dreaq
) idei, scantei, dracusori, pitici la creier, etc...acum SERIOS: vreau sa fie cel mai (ex)incitant topic de pe Sex Behaviour. Dati-va drumul!!!
Scris 19 May 2006 - 07:57 AM
Doar nu ti-om spune tie fanteziile noastre erotice
...de ce crezi ca ne-am tras parteneri?
Raspuns: Sa nu visam singuri
Raspuns: Sa nu visam singuri
Scris 19 May 2006 - 08:00 AM
Cele mai nastrusnice ascunse, nebunatice, obraznice, indraznetze, dezinvolte, dezinhibate, necenzurate topicuri va trec prin cap, mai baieti... Mai stati vreo doua zile, va mai rodeste mintea ceva... Ca sa nu zic altfel...
Scris 14 July 2006 - 04:23 AM
ShowLetter1.gif (113.69K)
Number of downloads: 71Cred ca totii avem fantezii erotice dar deja este ceva prea intim si mai este o problema oamenii le este rusine sa recunoasca de teama ca vor fi judecati.
Scris 14 July 2006 - 11:12 AM
Eu zic ca topicul asta este foarte asemanator cu cel de la Fantasy Club, dar poate fi doar o fantezie a mea...ca il inchide cineva!
Aceasta postare a fost editata de Daydreamer: 14 July 2006 - 11:13 AM
Scris 14 July 2006 - 07:45 PM
e-X-plorer, la May 19 2006, 01:56 AM, a spus:
... Cele mai ascunse, nastrusnice, nebunatice, obraznice, indraznetze, dezinvolte, dezinhibate, necenzurate ganduri, visuri ,idealuri, emotzii, aspiratzii (ce texte am, fiu al dreaq
) idei, scantei, dracusori, pitici la creier, etc...acum SERIOS: vreau sa fie cel mai (ex)incitant topic de pe Sex Behaviour. Dati-va drumul!!!
La partea cu "dati-va drumul" ar trebui sa cer drepturi de autor..in rest, aceiasi incercare disperata ca la celalalt topic inceput de e-x-plorer..ti-am zis si atunci ca nu ai sanse, ti-o zic si acum.....Schimba placa si vino cu ceva mai dragut...poate data viitoare o sa mearga!
Scris 25 July 2006 - 08:56 PM
Da,asa mai merge! Fantezii sex,sau multe altele.....fara rusine in viatza asta ,merita!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! |
menssana1984 | 15 | 6.464 |
|
Intalniri prin intermediul net-ului !
Catzi dintre voi atzi intalnit pe cineva care atzi vb pe net? |