sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Bacau - micul Bucuresti ce mai e nou prin oras Evaluare topic: - - - - -

Poll: Alo, Primarul? (21 membri au votat)

Stavarache merita titlul de primar?

1. Da (5 voturi [23.81%])

Procentaj din vot: 23.81%

2. Nu (16 voturi [76.19%])

Procentaj din vot: 76.19%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 18 May 2006 - 10:28 PM

sper sa fie destui bacauani pe site......
credeti ca Stavarache e mai bun decat Sechelariu? isi indeplineste sarcinile asa cum trebuie?
mie amandoi imi sunt antipatici

astept raspunsurile voastre :good:

Aceasta postare a fost editata de artemisadida: 18 May 2006 - 10:29 PM

0

#2 Utilizator offline   the_underqueen 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 06

Scris 19 May 2006 - 12:57 PM

nu pot sa-ti raspund la intrebare, pentru ca nu sunt chiar din Bacau, ci de pe langa...
dar cred ca nu, inainte parca se faceau mai multe in oras
0

#3 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 May 2006 - 01:35 PM

da, se faceau mai multe...adevaraul e ca Sechelariu avea "pile" pe la Bucuresti asa ca avea posbilitati financiare sa infrumuseteze Bacaul, dar acum....parca se duce de rapa
de bine de rau, fostul primar era mai gospodar.....centrul orasului era plin de flori, nu ca acum :friends:
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 26 May 2006 - 09:36 PM

Vezi postareaartemisadida, la May 26 2006, 02:35 PM, a spus:

da, se faceau mai multe...adevaraul e ca Sechelariu avea "pile" pe la Bucuresti asa ca avea posbilitati financiare sa infrumuseteze Bacaul, dar acum....parca se duce de rapa
de bine de rau, fostul primar era mai gospodar.....centrul orasului era plin de flori, nu ca acum :friends:

Gospodar sau nu, folosea bani luati de la alte 4-5 judete pentru a "infrumuseta" Bacaul. Eu nu cred ca era normal sa-si permita sa-i amenajeze kartodrom fiului folosind bani cu care s-ar fi asfaltat drumuri in Neamt sau in Vaslui. Alea de la Bucuresti nu erau "pile". Fratele lui, Sergiu Sechelariu, era secretar de stat in Ministerul Transporturilor si avea afaceri personale cu Adrian Nastase. Astea nu erau "pile", asta era de-a dreptul "stat capturat de mafie".

Dar românii nu au principii, ei sunt "pragmatici": bine ca Sechelariu si gasca lui infrumusetau Bacaul, nu conteaza ca foloseau pentru asta 10% din banii deturnati de la buget, in timp ce 90% intrau in averile lor personale.
Dar asa cum unii il regreta pe Ceausescu, in loc sa le fie rusine cu el, la fel si unii bacauani erau mandri de Sechelariu ca "se descurca", in loc sa le crape obrazul de rusine. Chiar credeti ca era normal sa aveti un stadion "Dumitru Sechelariu"?

Aceasta postare a fost editata de harald: 26 May 2006 - 09:37 PM

0

#5 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 27 May 2006 - 08:58 PM

corect
0

#6 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 June 2006 - 02:17 PM

Vezi postareaharald, la May 26 2006, 10:36 PM, a spus:

Dar asa cum unii il regreta pe Ceausescu, in loc sa le fie rusine cu el, la fel si unii bacauani erau mandri de Sechelariu ca "se descurca", in loc sa le crape obrazul de rusine. Chiar credeti ca era normal sa aveti un stadion "Dumitru Sechelariu"?

stai calm, eu nu sunt mandra de Sechelariu! chiar ma bucur ca a plecat, si faptul ca era un mafiot stie toata tara...
as putea spune multe despre el...dar n-am timp
ma refeream la faptul ca desi fura, mai facea cate ceva in Bacau, chiar daca nu era corect felul in care o facea.
As fi vrut sa spun ca Stavarache nu a facut nimic pentru oras,ei bine...a facut fantana arteziana din parcul Trandafirilor, a organizat un concert de ziua copiilor (sa exclud faptul ca prestatia a fost jalnica), si, cel mai bun lucru (ca sa zic asa) este: in peroada 4-6 august se va desfasura Romanian Top Hits! unde bineinteles vor veni toti artistii Romaniei, precum si Pachanga.......parerea mea...e un inceput! :good:
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 12 June 2006 - 08:54 PM

Vezi postareaartemisadida, la Jun 2 2006, 03:17 PM, a spus:

stai calm, eu nu sunt mandra de Sechelariu! chiar ma bucur ca a plecat, si faptul ca era un mafiot stie toata tara...
as putea spune multe despre el...dar n-am timp
ma refeream la faptul ca desi fura, mai facea cate ceva in Bacau, chiar daca nu era corect felul in care o facea.
As fi vrut sa spun ca Stavarache nu a facut nimic pentru oras,ei bine...a facut fantana arteziana din parcul Trandafirilor, a organizat un concert de ziua copiilor (sa exclud faptul ca prestatia a fost jalnica), si, cel mai bun lucru (ca sa zic asa) este: in peroada 4-6 august se va desfasura Romanian Top Hits! unde bineinteles vor veni toti artistii Romaniei, precum si Pachanga.......parerea mea...e un inceput! :yahoo:

Un primar bun mai are de făcut si alte lucruri, decât cele pe care le vede imediat publicul larg. Un climat de afaceri nesănătos, cu Politia si Garda Financiară preocupate doar să pună bete in roate celor care nu erau din gasca lui Agaton, Iacubov & comp., face mult mai mult rău, care nu poate fi compensat cu plantat flori si asfaltat străzi.

Iar pretul acestui climat nesănătos înseamnă, pe termen lung, mai putine locuri de muncă si salarii mai mici.
Încearcă să întelegi că Sechelariu făcea doar lucrurile care îi ofereau pretexte convenabile pentru propriile scopuri.

Concertele trebuie să le organizeze diverse firme si asociatii, nu e treaba Primăriei, în mod normal.

Aceasta postare a fost editata de harald: 12 June 2006 - 08:54 PM

0

#8 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 August 2006 - 12:38 PM

Vezi postareaharald, la Jun 12 2006, 09:54 PM, a spus:

Concertele trebuie să le organizeze diverse firme si asociatii, nu e treaba Primăriei, în mod normal.

In mod normal...dar mai anormal:

Citeaza

Spectacolul "ROMANIAN TOP HITS" va avea loc in zilele de 4 si 5 august in centrul orasului BACAU ,langa teatrul de animatie...adik langa catedrala.Peste 30 de formatii sunt asteptate sa urce pe cele doua scene care vor fi amplasate in centru,dupa ce in prealabil vor defila ,vor face fotografii si vor acorda autografe pecovorul rosu....va asteptam...spectacolul va incepe in jurul orelor 20.00-20.30

Roportalisti din toate judetele, Bacaul va astepta!!

Aceasta postare a fost editata de artemis_dida: 03 August 2006 - 12:39 PM

0

#9 Utilizator offline   driagosh 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 21 September 2006 - 03:00 AM

Bacau micul bucuresti?=)) asta da tare.in caz ca nu ati observat va zic eu.statistic zona moldova e cea mai saraca din romania deci nu vad eu nici un micul bucuresti.cu stima moldovenilor
0

#10 Utilizator offline   driagosh 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 27 September 2006 - 12:31 AM

Vezi postareadriagosh, la Sep 21 2006, 04:00 AM, a spus:

Bacau micul bucuresti?=)) asta da tare.in caz ca nu ati observat va zic eu.statistic zona moldova e cea mai saraca din romania deci nu vad eu nici un micul bucuresti.cu stima moldovenilor

o remarca idioata.imi cer scuze celor care stau in bacau.e un oras super frumos.am fost pe acolo si m-au impresionat mult cladirile(mai ales catedralele).
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sarbatori Locale
Aici se vor anunta sarbatorile si festivalurile locale
Alethia  1 3.195
Replici noi Focsani, Vrancea
Focsaneni, noi nu avem un forum ?
TudorVn  2 2.650
Hot Topic (New) Atasamente Galati
Despre Galati,si oamenii de pe forum din Galati...
N!gh7 W0lf  74 20.782
Hot Topic (New) Mures
pentru cei din inima tarii
radu84  50 12.752
Hot Topic (New) Pitesti Freyja  21 10.507