sau Inregistrare

• 64 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

SEXUL IN GRUP (Sexprima-te liber!) Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 16 May 2006 - 06:09 PM

Vezi postareaMarlboro, la May 16 2006, 06:32 PM, a spus:

dar nu ne-ai spus nimic despre gusturile TALE. :blink:
cum e la aviare ?

La aviare..faci dragoste pana iti sar fulgii...
dar la fumatori cum este? Sper ca nu te termini la fel de repede ca o tigara...sau sa nu imi zici ca sudezi tigara de dinainte cu cea de dupa... :yahoo:
0

#22 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 16 May 2006 - 08:01 PM

Vezi postareaAmarena, la May 16 2006, 05:52 PM, a spus:

*sunt
Inca nu s-a legalizat casatoria homosexualilor, prostitutia nu stiu, spuneti-mi voi.. deci... mai avem putin. Dar CU SIGURANTA se va ajunge si la noi la lucrurile astea. Totusi, la momentul de fata INCA mai avem pudoare.. unii..

unii..
unii nu asteapta legalizarea ca s-o practice, repet, din mimetism prost īnteles.

Vezi postareacrystyann, la May 16 2006, 06:09 PM, a spus:

La aviare..faci dragoste pana iti sar fulgii...
dar la fumatori cum este? Sper ca nu te termini la fel de repede ca o tigara...sau sa nu imi zici ca sudezi tigara de dinainte cu cea de dupa... :yahoo:

vezi, tu, la fumatori...
ö tigara de foi dureaza destul ca sa permita si ultimei pene sa-si ia zborul plutind pe un norisor parfumat de havana imperiala :o:
iar apoi ?
daca nu mai sunt pene, fulgi ?
sudam.
si p-orma venim cu ochii rosii ca gaina, de la sudura, fireste :blink:
0

#23 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 16 May 2006 - 10:01 PM

Vezi postareaMarlboro, la May 16 2006, 12:05 PM, a spus:

ete moda :doh:
moda pentru cei ce īncearca penibil si cu dificultate sa mimeze occidentul si sa-si imagineze ca au o viata...
pentru cei ce cred ca viata reala e aia dintr-un videoclip penibil din anii '80.
ceci dit, totusi , :yahoo: , been there done that si ... :o: e super. :blink:

Ca bine zici. D-aia am pus ghilimelele de rigoare. Din pacate..de fapt nu mai zic nimic pt ca prin anii '80, cand Ro. era inca sub dominatzia comunismului rosu-cenusiu, eu eram cat un dop... :)

Desi... intr-o alta ordine de idei putem vorbi de "moda" avand in vedere ca in ultimii 10 ani fenomenul s-a accentuat, probabil din cauza cresterii stresului cotidian ori din multe alte motive lesne de intzeles... Sunt curios oare ce vom vedea in cluburi in urmatorii 10 ani ... :)

Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 16 May 2006 - 10:19 PM

0

#24 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 16 May 2006 - 10:20 PM

Vezi postareaMarlboro, la May 16 2006, 02:05 AM, a spus:

pentru cei ce cred ca viata reala e aia dintr-un videoclip penibil din anii '80.

Ha, ha, ha !!! de ce crezi ca a fost penibil ???

Unii au si trait clipe al anilor '80 dar nu s-au gandit o clipa ca se duc la acel party in grup cu sotul !!! sau alte cunostinte ori colegi de servici sau cu nimeni care le-ar cunoaste de undeva !!!
0

#25 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 16 May 2006 - 10:38 PM

Mea culpu :blink:
0

#26 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 16 May 2006 - 11:07 PM

Vezi postareaMarlboro, la May 16 2006, 09:01 PM, a spus:

vezi, tu, la fumatori...
ö tigara de foi dureaza destul ca sa permita si ultimei pene sa-si ia zborul plutind pe un norisor parfumat de havana imperiala :blink:
iar apoi ?

Vezi tu..eu nefiind fumator..nu stiu cat tine o Havana..dar oricum, nu s-a plans nimeni pana acum de "trabucul" meu!...si inca o parte buna..Mie nu mi se termina niciodata "pachetul".....si nici "gazul" de la bricheta!
0

#27 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 16 May 2006 - 11:31 PM

...Oricum, sunt de parere ca la noi in tzara inca nu s-a depasit stadiul in care mai mult se vorbeste despre sex in grup (ba chiar si despre sex, in general) decat se face! Mi-aduc aminte acum vreo 3 ani si ceva cand s-a realizat 1-ul reality show BigBrother, celebru in alte tzari inca de prin '91-'92. In cea mai mare parte, a fost un fiasco! Cat vorbeau si barfeau cei din casa despre sex, orgii, fantezii, nebunii si nimic... :blink: LA urmatoarea si ultima editie, am avut parte de cateva partide chinuite in direct, dar nici ala n-a fost mai reusit deoarece i-au lipsit alte "ingrediente" ...

...Mai nasol este ca 1-a si inca singura data cand am vazut si luat parte la o orgie a fost acum vreo 2 ani intr-un club din Stockolm. Era un club normal... cu lume normala. Muzica euro-dance, house&club. Dupa calculele mele, pe la 1dimineatza, minim 3 din 4 femei erau cu sanii la vedere iar mai mult de jumatate deja se... si nu era nici o problema! Puteai sa te urci pe masa si sa dansezi 3 ore in p... goala, n-avea nimeni nici o treaba cu tine, mai ales daca nu faceai scandal, ca sa nu mai vorbim ca nu te barfea nimeni pe la coltzuri "uite ce fac panaramele alea, etc, ce fel stie aya sa dea din fund, ce fatza are ala, etc..." Pt cateva ore chiar am uitat ca eram roman si m-am bagat si eu in hora, mai ales pt ca aveam si cu cine... 2 suedeze! :yahoo:

...Mai revin...

Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 16 May 2006 - 11:39 PM

0

#28 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 16 May 2006 - 11:32 PM

Vezi postareae-X-plorer, la May 17 2006, 12:31 AM, a spus:

...Oricum, sunt de parere ca la noi in tzara inca nu s-a depasit stadiul in care mai mult se vorbeste despre sex in grup (ba chiar si despre sex, in general) decat se face! Mi-aduc aminte acum vreo 3 ani si ceva cand s-a realizat 1-ul reality show BigBrother, celebru in alte tzari inca de prin '91-'92. In cea mai mare parte, a fost un fiasco! Cat vorbeau si barfeau cei din casa despre sex, orgii, fantezii, nebunii si nimic... :blink: LA urmatoarea si ultima editie, am avut parte de cateva partide chinuite in direct, dar nici ala n-a fost mai reusit deoarece i-au lipsit alte "ingrediente" ...

...Mai nasol este ca 1-a si inca singura data cand am vazut si luat parte la o orgie a fost acum vreo 2 ani intr-un club din Stockolm. Pt cateva ore chiar am uitat ca eram roman si m-am bagat si eu in hora, mai ales pt ca aveam si cu cine... 2 suedeze! :yahoo:

...Mai revin...

Mai ai numarul de telefon al suedezelor?
0

#29 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 16 May 2006 - 11:33 PM

Vezi postareamirelutza, la May 16 2006, 04:06 PM, a spus:

:blink: ...ne mutam pe topicul despre tradari in amor?

Muta-te daca ai nevoie.

Vezi postareacrystyann, la May 16 2006, 06:26 PM, a spus:

Dar un barbat vrea in grup cu 2 femei, iar o femeie cu 2 barbati sau inca o femeie si un barbat..aici gusturile difera!

Ce-mi venea sa dezvalui una din fanteziile mele.. dar pe ultima suta de metri m-am decis sa tac. :yahoo:
0

#30 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 16 May 2006 - 11:41 PM

Vezi postareanightwish, la May 17 2006, 12:33 AM, a spus:

Muta-te daca ai nevoie.
Ce-mi venea sa dezvalui una din fanteziile mele.. dar pe ultima suta de metri m-am decis sa tac. :blink:

...Si tocmai aici te-ai gasit sa taci?! Da-ti drumul, doar e aproape 1 noaptea si suntem pe un forum cu/despre sex, daca nu aici, atunci unde?!...
0

Impartaseste acest subiect:

• 64 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cam ce inseamna pentru voi incompatibilitate sexuala?
n-am experienta, sunt mic si neinsemnat
virgin tudor  18 4.981
Replici noi PROBLEME EJACULARE PRECOCE
help..
Ionutgibra  3 1.735
Hot Topic (New) Ce faci cand ea vrea doar fara? ActorGrabit  55 9.938
Hot Topic (New) Dureri la dezvirginare?
...
Cazzone  21 4.810
Hot Topic (New) Sexul - arta, un dar sau o pedeapsa? Rami  119 10.406