...Oricum, sunt de parere ca la noi in tzara inca nu s-a depasit stadiul in care mai mult se vorbeste despre sex in grup (ba chiar si despre sex, in general) decat se face! Mi-aduc aminte acum vreo 3 ani si ceva cand s-a realizat 1-ul reality show BigBrother, celebru in alte tzari inca de prin '91-'92. In cea mai mare parte, a fost un fiasco! Cat vorbeau si barfeau cei din casa despre sex, orgii, fantezii, nebunii si nimic...

LA urmatoarea si ultima editie, am avut parte de cateva partide chinuite in direct, dar nici ala n-a fost mai reusit deoarece i-au lipsit alte "ingrediente" ...
...Mai nasol este ca 1-a si inca singura data cand am vazut si luat parte la o orgie a fost acum vreo 2 ani intr-un club din Stockolm. Era un club normal... cu lume normala. Muzica euro-dance, house&club. Dupa calculele mele, pe la 1dimineatza, minim 3 din 4 femei erau cu sanii la vedere iar mai mult de jumatate deja se... si nu era nici o problema! Puteai sa te urci pe masa si sa dansezi 3 ore in p... goala, n-avea nimeni nici o treaba cu tine, mai ales daca nu faceai scandal, ca sa nu mai vorbim ca nu te barfea nimeni pe la coltzuri "uite ce fac panaramele alea, etc, ce fel stie aya sa dea din fund, ce fatza are ala, etc..." Pt cateva ore chiar am uitat ca eram roman si m-am bagat si eu in hora, mai ales pt ca aveam si cu cine... 2 suedeze!
...Mai revin...
Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 16 May 2006 - 11:39 PM