Care este ultima mancare pe care ati mancat-o?
Scris 19 October 2004 - 11:24 PM
... ceva vechi, intre 18 - 25 de ani, culoare galben inchis, sa aiba margele cand o agiti si sa te treaca toate transpiratile ...
:twisted: :twisted: :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted:
Scris 20 October 2004 - 10:22 AM
Clatite cu ciuperci si sunca, puse la cuptor cascaval si smantana...
Scris 20 October 2004 - 10:38 AM
Eu de obicei gatesc dooar apa fiarta dar si aia de multe ori se arde !! :
: :
:
Serios vorbind, in afara de mancarurile astea - pizza, hamburgeri, etc. NU am gatit ceva cu adevarat "beton" . Vreau insa foarte mult sa invat sa fac "bunataturi" (prajituri, placinte, si alte asemenea) , caci in ziua de azi e bine sa stii si treburile astea . Ar putea fi o noua provocare !
Serios vorbind, in afara de mancarurile astea - pizza, hamburgeri, etc. NU am gatit ceva cu adevarat "beton" . Vreau insa foarte mult sa invat sa fac "bunataturi" (prajituri, placinte, si alte asemenea) , caci in ziua de azi e bine sa stii si treburile astea . Ar putea fi o noua provocare !
Scris 20 October 2004 - 02:33 PM
hei!!!
in ritmul asta chiar o sa devin grasuta
auzi....ceafa la gratar , cartofi prajiti si altele
prefer un lapte batut , citeva felii de cascaval afumat
chiar asa va plac brinzeturile? am un amic francez care de cite ori vine din Franta imi aduce brinza , cascaval ( ma innebuneste doar gindul la brinza aia )
din chestia aia cu mucegai , sincer, nu am gustat niciodata .... ma dezgusta ; cu toate ca el imi spune ca este extraordinara
in schimb am mincat melci ( in Franta melcii sunt un deliciu)
pofta mare !!!
in ritmul asta chiar o sa devin grasuta
auzi....ceafa la gratar , cartofi prajiti si altele
prefer un lapte batut , citeva felii de cascaval afumat
chiar asa va plac brinzeturile? am un amic francez care de cite ori vine din Franta imi aduce brinza , cascaval ( ma innebuneste doar gindul la brinza aia )
din chestia aia cu mucegai , sincer, nu am gustat niciodata .... ma dezgusta ; cu toate ca el imi spune ca este extraordinara
in schimb am mincat melci ( in Franta melcii sunt un deliciu)
pofta mare !!!
Scris 20 October 2004 - 05:39 PM
Ciao, grasuta. Faci o mare greseala sa nu gusti branzeturile frantuzesti sunt NEMAIPOMENITE!!!!
Printre cele mai cunoscute:
- Camembert - care are un mucegai fin alb
- Roquefort - de caprca, cu mucegai verde... si inca cateva zeci-sute de sortimente. Si inca o curiozitate - francezii le servesc la desert, cu fructe uscate!
Cat despre palinca, totusi tre sa recunoasteti ca aia din Bihor e renumita
Eu una v-am mai spus ce bauturi prefer (v...)
Printre cele mai cunoscute:
- Camembert - care are un mucegai fin alb
- Roquefort - de caprca, cu mucegai verde... si inca cateva zeci-sute de sortimente. Si inca o curiozitate - francezii le servesc la desert, cu fructe uscate!
Cat despre palinca, totusi tre sa recunoasteti ca aia din Bihor e renumita
Eu una v-am mai spus ce bauturi prefer (v...)
Scris 21 October 2004 - 08:51 PM
buna seara ,
sincer sa va spun dupa o ziua de azi , chiar as bea si eu o gura de palinca ( tuica ) din aia buna , intoarsa de doua ori
nu pot sa spun ca am o bautura preferata
imi plac vinurile seci ...... dar nu sunt o bautoare inraita
am avut o singura escapada la un cocateil party .....mama ce bune au mai fost si ce groaznica a fost durerea de cap de a doua zi
sincer sa va spun dupa o ziua de azi , chiar as bea si eu o gura de palinca ( tuica ) din aia buna , intoarsa de doua ori
nu pot sa spun ca am o bautura preferata
imi plac vinurile seci ...... dar nu sunt o bautoare inraita
am avut o singura escapada la un cocateil party .....mama ce bune au mai fost si ce groaznica a fost durerea de cap de a doua zi
Scris 30 October 2004 - 06:49 PM
pai cred ca tort de clatite si un fel de pricomigdale(fac numa' dulciuri!)
Scris 30 October 2004 - 09:15 PM
Hello, a nu se citi de catre pofticiosi si flamanzi.
Tocmai am venit de la un picnic, unde am facut impreuna cu prietenii guias la ceaun (bograci), mititei si ne-am udat gaturile cu niste beri
Tocmai am venit de la un picnic, unde am facut impreuna cu prietenii guias la ceaun (bograci), mititei si ne-am udat gaturile cu niste beri
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rowiw
ce credeti despre rowiw? |
Bilca Eva | 19 | 10.608 |
|
Ce ai alege? |
Dirtyangel | 581 | 56.483 |
|