Care este ultima mancare pe care ati mancat-o?
Scris 04 October 2004 - 11:30 PM
Am sa incep eu. Acuma nu stiu daca a face o pita inseamna a gati dar asta este una din putinele mancaruri pe care mi le pot prepara si eu.
Asadar eu mi-am facut o pita: blat de cumparat + ciuperci din conserva + cascaval + suc de rosii + salam + sunca --(10 minute la microunde)--> o pita destul de buna.
Asadar eu mi-am facut o pita: blat de cumparat + ciuperci din conserva + cascaval + suc de rosii + salam + sunca --(10 minute la microunde)--> o pita destul de buna.
Scris 05 October 2004 - 12:08 AM
om bun termina ca-mi ploua in gura.
o reteta buna "Friptura de vita inabusita"
se ia una vita si se inabusa cu o perna pana nu mai misca. apoi se poate servi rece :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
serios vorbind am facut omleta la capac cu salata de rosii cu telemea. 4oua+unt+70g carnat+100g telemea de vaca+4rosii.
o reteta buna "Friptura de vita inabusita"
se ia una vita si se inabusa cu o perna pana nu mai misca. apoi se poate servi rece :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
serios vorbind am facut omleta la capac cu salata de rosii cu telemea. 4oua+unt+70g carnat+100g telemea de vaca+4rosii.
Scris 05 October 2004 - 12:02 PM
Hai, va rog, terminati ca mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeee!!
Nu am apucat sa mananc dimineata decat o felie de paine prajita - deci ultima mancare gatita de mine a fost PAINE PRAJITA - o retela ultra-complicata:)
roportal, nu imi trimiti si mie prin e-mail o bucatica de pizza. Una mica, te rog!!!
Dorine, nici cu salata ta nu mi-ar fi rusine!
Bravo baieti, se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari, nu? Ia dovediti!
Nu am apucat sa mananc dimineata decat o felie de paine prajita - deci ultima mancare gatita de mine a fost PAINE PRAJITA - o retela ultra-complicata:)
roportal, nu imi trimiti si mie prin e-mail o bucatica de pizza. Una mica, te rog!!!
Dorine, nici cu salata ta nu mi-ar fi rusine!
Bravo baieti, se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari, nu? Ia dovediti!
Scris 05 October 2004 - 12:06 PM
blacca cat, am 100g de bobite pentru pisici, le doresti :?: :dee :dee :dee
Scris 05 October 2004 - 12:23 PM
Nu, multumecs :!:
dorinand, daca ai sti ce urari imi trec in minte pentru tine, cred ca o perioada ai posti!!!
Prefer sa ma duc sa mananc la resturant o ciorbita de burta si niste gratar cu cartofi pai. Si salata! Na, numai asa de ciuda!
Scris 05 October 2004 - 12:40 PM
nu te supara pe mine blacca cat :!: :!: :!:
dute la masa ... pofta mare :!:
dute la masa ... pofta mare :!:
Scris 05 October 2004 - 01:15 PM
Hey, dorinand nu ma supar eu dintr-atata!
Mie imi place sa gatesc paste (am fost in Italia, doar) si orez (risotto). De altfel imi place mult ubcataria mediteraneeana - e rapida si mai ales sanatoasa.
Dar si o salata verde, cu rosii, branza, masline si niste carne de pui, dreasa cu un pic de ulei de masline, otet de mere si condimente mediteraneene nu e de aruncat. Ce ziceti?
Mie imi place sa gatesc paste (am fost in Italia, doar) si orez (risotto). De altfel imi place mult ubcataria mediteraneeana - e rapida si mai ales sanatoasa.
Dar si o salata verde, cu rosii, branza, masline si niste carne de pui, dreasa cu un pic de ulei de masline, otet de mere si condimente mediteraneene nu e de aruncat. Ce ziceti?
Scris 18 October 2004 - 09:08 PM
Buna,
se pare ca sunt boboaca aici
as vrea sa spun si eu ceva referitor la gatit
ce parere aveti de un orez cu ciuperci , porumb si multe condimente innabusite in unt ?
se prepara repede si este foarte apetisant
in plus este foarte usor de gatit , trebuie sa ma credeti , daca la-am gatit eu ............ sigur este usor de gatit
se pare ca sunt boboaca aici
as vrea sa spun si eu ceva referitor la gatit
ce parere aveti de un orez cu ciuperci , porumb si multe condimente innabusite in unt ?
se prepara repede si este foarte apetisant
in plus este foarte usor de gatit , trebuie sa ma credeti , daca la-am gatit eu ............ sigur este usor de gatit
Scris 18 October 2004 - 11:14 PM
Poate peste 3-4 ani voi gati si eu ! pana atunci mai este ... :dee :
:
Scris 19 October 2004 - 02:34 PM
Hey
o sa ai timp sa gatesti
probabil pentru tine gateste mama
eu .... sunt nevoita sa gatesc singura , nu-mi place deloc ......dar
ai putea sa incepi cu paste ( au reteta pa ambalaj )
nu ai nevoie decit de o conserva de carne , pasta de rosii si condimente
( piper , sare , putin usturoi granulat )
sau ....... ce poate fi mai simplu decit cartofi prajiti si un ou prajit
atit de simplu incit dupa ce m-am mutat singura am mincat o luna doar meniul asta
o sa ai timp sa gatesti
probabil pentru tine gateste mama
eu .... sunt nevoita sa gatesc singura , nu-mi place deloc ......dar
ai putea sa incepi cu paste ( au reteta pa ambalaj )
nu ai nevoie decit de o conserva de carne , pasta de rosii si condimente
( piper , sare , putin usturoi granulat )
sau ....... ce poate fi mai simplu decit cartofi prajiti si un ou prajit
atit de simplu incit dupa ce m-am mutat singura am mincat o luna doar meniul asta
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Ce fast-food preferati ?
...locul unde mancati cel mai bine si igienic ! ! ! |
AndreeaBD | 58 | 14.439 |
|
|
Aseneth | 39 | 2.121 |