DIVORTUL -Curaj sau lasitate opinia ta conteaza
Scris 21 May 2006 - 08:56 PM
Depinde si despre ce dragoste e vorba. Exista o dragoste provocata de endorfine, care e specifica varstei tinere. Totusi cred ca dragostea nu se limiteaza doar la betia chimica a corpurilor noastre.
Cred ca aici intervin mai multe elemente: prietenia, umorul, respectul. Mai ales respectul. Un cuplu nu poate rezista fara respect reciproc.
Cred ca aici intervin mai multe elemente: prietenia, umorul, respectul. Mai ales respectul. Un cuplu nu poate rezista fara respect reciproc.
Scris 22 May 2006 - 09:49 AM
Si iti poti imagina un divort de sotul tau? Ti-l poti imagina pe copilul tau intreband cu lacrimi in ochi: "Mami, unde pleaca tati? Nu mai sta cu noi?"
Scris 22 May 2006 - 10:29 AM
Cand nu e o toana. Cand are motive grave. Am vazut insa tot felul de divorturi usurele si simpatice, in care cei doi se cam plictisesc si in consecinta divorteaza. De regula motivul era unul copilaresc, de genul 'eu am dreptate'.
Scris 22 May 2006 - 10:50 AM
Posibil. Eu stiu doar cateva si toate din motive serioase.
Altii, din pacate, nu au curaj sa divorteze si isi fac mai mult rau insistand in casnicie doar de dragul copiilor.
Altii, din pacate, nu au curaj sa divorteze si isi fac mai mult rau insistand in casnicie doar de dragul copiilor.
Scris 22 May 2006 - 01:34 PM
Pixelut, la May 22 2006, 10:49 AM, a spus:
Si iti poti imagina un divort de sotul tau? Ti-l poti imagina pe copilul tau intreband cu lacrimi in ochi: "Mami, unde pleaca tati? Nu mai sta cu noi?"
Cred ca mie imi sunt adresate intrebarile....
In cazul in care nu mai sunt in stare sa-l tin langa mine,in cazul in care uit ca sunt femeie si devin doar mama si femeie maritata,in cazul in care voi crede ca acel act de casatorie imi ajunge si nu voi mai face nimic pt a-mi atrage sotul,DA,imi pot imagina un divort desotul meu!!Divortul nu inseamna moarte pt nimeni! de multe ori,inseamna viata! Tu iti poti imagina copilul tau spunand: " de ce ve certati mereu? de ce nu mai este armonia de alta data?"
Daca ajung sa tin un barbat langa mine numai pt copil(copii),inseamna ca nu sunt cu nimic mai buna ca cele ce fac copii pe post de verigheta!
Niciodata nu voi sta impreuna cu sotul meu...doar de dragul copilului sau...din vitrutea inertiei.
Ce fericire si buna crestere are copilul care creste intr-o familie care nu se mai iubeste,nu se mai intelege..sau(mai rau!) au motive sa se urasca?
flori de camp, la May 22 2006, 11:50 AM, a spus:
Exact!
Aceasta postare a fost editata de bydy: 22 May 2006 - 01:47 PM
Scris 22 May 2006 - 01:35 PM
Sunt cazuri si cazuri...
Langa betivi, curvari....nu poti sta ...si invers.
Langa betivi, curvari....nu poti sta ...si invers.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sex sau iubire? | Mariana_mari | 79 | 8.095 |
|
love meter! | Sarah N.... | 84 | 12.158 |
|
despre GELOZIE!
nu evitati... |
angeldeni | 1 | 4.124 |