sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ochii Cum ne putem imbunatati vederea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   predator 

• Predator
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-August 05

Scris 14 May 2006 - 03:24 PM

sal'! Am vrut sa deschid un subiect legat de ochi si anume cum ne putem imbunatati vederea! Eu sunt o persoana care sta cu moaca foarte mult in fata calculatorului (cel mai bun prieten al meu)! Acum este vorba si de ochii mei, deoarece sunt miop, si nu ma mai satur de computer! Unii zic ca monitorul nu iti afecteaza ohii asa de tare, altii zic ca poti ajunge si la orbire, dar sincer nu stiu ce sa cred! Asa ca as vrea sa 'aud" si eu parerile voastre si in primul rand cum se pot apara cei care petrec vreo cateva ore sanatoase in fata calculatorului! Si cum ne putem imbunatati vederea, bineinteles in afara de halit morcovi (daca ajuta la ceva)!
MULTAM!
0

#2 Utilizator offline   kattya 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-March 06

Scris 20 May 2006 - 04:18 PM

kattya_nelly@yahoo.com

acum vin si eu cu o problema, s-ar putea sa vi se pare cidata dar pe mine ma cam preocupa de ceva timp...Dupa parerea voastra ochii isi pot schima culoarea in timp?( ma refer la un proces lent, cativa ani) Eu aveam ochii caprui inchis si acum sunt verzi.Asta a inceput de cand au inceput si problemela de alergie la polen.Si este de ajuns sa fie un mic curent de aer pt ca imediat ochii incep sa lacrimeze si ma usture si singurul remediu sunt picaturile antistaminice...Schimbarea culorii nu ar fi preocupanta dar este o diferenta de nuanta intre culoarea ochilor... :yes: incepe sa fie un complex
0

#3 Utilizator offline   predator 

• Predator
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-August 05

Scris 21 May 2006 - 10:07 PM

ai fost la vreun oftalmolog?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis La 16 ani, parintii ma resping din rasputeri
Ajutor!
PunkY StylE  84 8.080
Topic inchis romanca gravida la 67 ani cu gemeni ??? egoism ori ..... fire  18 10.707
Replici noi oftalmologie
exercitii pentru ochi
rroxana  2 5.436
Replici noi ofer cholestyramina hoya  0 1.789
Replici noi interferonul si efectele lui 2468v  8 18.444