ioanide, la May 14 2006, 09:44 AM, a spus:
Multumesc ca incerci sa ma scoti din ceata.Poate nu am avut credinta si rabdare cand aveam singele navalnic a unui tanar de 20 de ani de aceea Duhul Sfant nu s-a indurat de cautarile mele.Am stiut ca adevaratii slujitori ai Domnului nu vor ezita daca ii voi chema in numele celui care le ghideaza faptele si comportamentul.Nu din cauza nevoii de confruntari am intrebat ci pentru ca a fost unul din argumentele care mi-au venit in minte cand ma mai straduiam sa citesc Biblia.Dupa ce am fost clintit prin aceasta "eroare"care parea pentru mine de neiertat a fost usor sa incep sa strig cu inversunare ca Biblia asa si pe dincolo ,iar de aici pana la a-L contesta pe Creator nu a fost decat un pas.Totusi in intelepciunea Sa a stiut sa nu ma piarda ci sa ma aduca mai aprope de El prin alte cai mai apreciate de spiritul meu critic.JNANA YOGA este calea celor care cauta sa Il cunoasca pe Stapanul Divin al universului prin practica pura fara nici un fel de nuante in exercitiu sau exprimare fara tot felul de intortocheri.Insa este chemarea din interiorul fiecaruia si cum spunea Dan-Marius fiecare are calea lui care il va duce in final unde trebuie ,adica la creator.Caile sunt ca si potecile pe un munte ,pe orice versant ai apuca ajungi daca ai credinta si rabdare negresit in varf adica la Dumnezeu.Cu respect .
Dumnezeu care a creeat toate lucrurile spune altfel:"PROV 14: 12 Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte. - "
Doar o singura Cale duce in Imparatia lui Dumnezeu si acea Cale se numeste Isus Cristos: "IOAN 14: 6 Isus i-a zis: ,,Eu sint calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decit prin Mine. "
MAT 7: 13 Intrati pe poarta cea strimta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sint ceice intra pe ea.
MAT 7: 14 Dar strimta este poarta, ingusta este calea care duce la viata, si putini sint ceice o afla.
Imi pare rau dragul meu dar Dumnezeu spune ca exista doar o cale de-a intra in Cer si de-a ajunge la Tatal ,prin Fiul Sau Isus Cristos, care si-a dat viata pentru tine. Daca il cauti pe Tatal nostru ,acest Tata este Tatal lui Isus Cristos si El spune ca orice alta cale duce la moarte si este inventata de diavolul, ca sa duca pe oameni in ratacire!