simonadeac, la Jul 31 2006, 12:27 PM, a spus:
Doamna Simona
Greseala e o constanta in ecuatia devenirii noastre, problemea e sa nu repetam aceleasi tipuri de greseli, ca de facut le facem oricum....si eu am o fetita de 5 ani, de la care am invatat foarte mult, primul acela de a asculta......stiti, am bagat de seama ca in zilele noastre copiii tipa f mult pt ca nu ii asculta nimeni, pe urma nimeni nu ii mai invata sa se joace, jocurile si povestile sunt solul pe care vor calca toata viata si cel mai important e faptul ca ei, copiii sunt oglinda noastra, ......o familie, adica sotul si sotia care stiu sa se iubeasca, reusesc sa creeze un nucleu de familie care devine organ al copilului, ii devine rerspiratie pe mai departe............uitati/va la ce e in jur, copiii sunt amputati in familie pentru ca nu exista acest nucleu, pwentru ca parintii nu isi constientizeaza bubele lor, nu le depasesc si atunci ele se transfera copiilor........aci e marea responsabilitate a parintilor, accea de a ne reduce nevrozele, pentru a putea transmite copiilor o mai mare capacitate de a iubi...........eu sunt convinsa cva noi ca parinti putem evolua ca persoane in raportul cu copiii nostri........in rest, sa auzim de bine
Sariona
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis