gman87ro, la May 13 2006, 01:22 AM, a spus:
Cu toate ca nu exista nici o descriere o lui Iisus, in toate icoanele in care este reprezentat Mantuitorul vedem un chip care poate sa nu aiba nici o legatura cu crestinismul. De ce este Iisus reprezentat in acest fel? Din ceea ce ma-m documentat am aflat ca acea persoana este de fapt anti-christu.
Uitandu-va la poza aceasta primu lucru la care va veti gandi este ca-l reprezinta pe Iisus.
Dand un search pe google la numele Sananda veti vedea persoana din icoane.
Nu uitati ca diavolull va incerca in ultimele zile sa atraga cati mai multi oameni de partea lui prin orice mijloace.
Infiltradu-se probabil chiar si in biserica.
Nu cred ca a zugravit cineva portretul Domnului mai minunat ca si Isaia:
ISAIA 53: 1 Cine a crezut in ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut bratul Domnului?
ISAIA 53: 2 El a crescut inaintea Lui ca o odrasla slaba, ca un Lastar care iese dintr'un pamint uscat. N'avea nici frumuseta, nici stralucire ca sa ne atraga privirile, si infatisarea Lui n'avea nimic care sa ne placa.
ISAIA 53: 3 Dispretuit si parasit de oameni, om al durerii si obicinuit cu suferinta, era asa de dispretuit ca iti intorceai fata dela El, si noi nu L-am bagat in seama.
ISAIA 53: 4 Totus, El suferintele noastre le -a purtat, si durerile noastre le -a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu, si smerit.
ISAIA 53: 5 Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne da pacea, a cazut peste El, si prin ranile Lui sintem tamaduiti.