...si totusi "daca dragoste nu e, nimic nu e"...
Scris 12 May 2006 - 09:25 PM
Corect. Daca nu este dragoste, nu este nici intelegere, nici respect, nici incredere, nici admiratie, nici nimic.
Scris 12 May 2006 - 09:51 PM
ramonix, la May 12 2006, 03:51 PM, a spus:
Sunteti de acord cu aceasta afirmatie?
Eu sunt de acord cu aceasta afirmatie.La ce ar ajuta banii daca nu ai o persoana draga cu care sa-i imparti,la ce ar ajuta sa ai tot ce-ti doresti daca nu ai dragoste......?daca nu ai dragoste inseamna,din punctul meu de vedere,ca nu ai nimic.Doar un suflet pustiu.Daca nu ai dragoste nu simti ca iubesti.OF,CE MULT MAI IUBESC EU!!!
Scris 12 May 2006 - 10:58 PM
Si daca este dragoste cand nu ai nimic altceva (material), nici nu poti face ceva pentru tine si viata ta pt ca esti prea "anesteziat".
Scris 12 May 2006 - 11:50 PM
ariana2006, la May 12 2006, 11:58 PM, a spus:
Si daca este dragoste cand nu ai nimic altceva (material), nici nu poti face ceva pentru tine si viata ta pt ca esti prea "anesteziat". 
perfect de acord
trebuie un echilibru financiar care sa sustina sentimentele.altfel e ca si cum columb face cala toria spre america pe pluta...........fara ''caravele'''' nu atingi america
Scris 13 May 2006 - 09:03 AM
...si ma gandesc la dragoste, acum matura fiind, ca la ceva perfect, ideal, greu de atins, sau prea usor; intamplarea fericita, sau nefericita ne guverneaza, implicarea noastra materiala e atat de efemera...am inceput sa traiesc dupa 30 de ani...am crezut ca iubesc de prea multe ori...iar acum stiu...poate sunt fericita, poate gresesc dinnou...
Scris 14 May 2006 - 09:51 AM
daca e dragoste, nu inseamna ca e tot. la fel si pt negatie...daca nu e dragoste nu inseamna ca nu e nimic... fara dragoste exista relatii de amicitii care se bazeaza doar pe respect...si nu respect provenit din dragoste, si respectul luat din educatie. pentru cate exista pe lumea asta este imposibil sa nu fie unele care nu sunt legate de dragoste.
p.s.: nu imi dati in cap
p.s.: nu imi dati in cap
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat rezisti fara sex ?
fara a face dragoste cu prietenul/prietena/sotul/sotia |
Al3xx | 55 | 10.148 |
|
Nod in papura