;) Draga Sky
Iti multumesc pt informatii :good:
Din analizele pe care le`am facut din 2002 si pana in 2004 la institutul "Doctor Matei Bals" Doctorul mi`a spus ca din analizele efectuate fara incarcatura virala ca sunt purtator aparent sanatos . :yes: Anul trecut dupa ce am facut si incarcatura virala si a iesit asa mare , mi`a recomandat sa incep tratamentul cu interferon , eu pe mom. nu am acceptat acest lucru si am considerat sa astept 6luni sa tin un regim si sa refac analozele sa vad daca scade concentratia de virusi . Daca la noile analize rezltatele sunt aceleasi , poti sa imi spui ce medicamente sunt indicate perferential avand in vedere ca am vizitat si site`ul recomandat de tn.
De unde imi dau seama din analize ca antihbe este pozitiv si agent hbe negativ :-/
Din studierea site`ului dupa cum am inteles :o: in situatia mea daca urmez tratamentul rezultatul este stoparea evolutiei bolii si nu distrugerea virusului ?
De ce transaminazele sunt marite intr`u cat valorile normale sunt pentru tgo 8 - 50 u/l , tgp 9 - 72 u/l , ggt 8- 78 u/l
-Astept rasp. cu multumirile de rigoare :blink: