sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

hepatitaB 2 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Nick Marcel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 10 May 2006 - 08:24 PM

Salut Sky ,
Iti multumesc pt raspuns si in continuare o sa iti prezint markerii hepatici :
Core - 0.047
CORE interpretare - Reactive
HbsAg - 258.58
HBsAg interpretare - Reactive
AntiHBe_2 - 0.049
AntiHBe_2 interpretare - Reactive
HBe_2 - 0.26
HBe_2 interpretare - Non-Reactive
HCv_3 - 0.28
HCv_3 interpretare - Non-reactive

Valori control pt HCv : negativ : 0.01 - 0.60
TGo - 39 U/L
TGP - 52.52 U/L
GGT - 66
Nu am facut nici un tratament ;) Astept raspuns -please-

Aceasta postare a fost editata de Nick Marcel: 10 May 2006 - 08:28 PM

0

#2 Utilizator offline   Sky 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 05

Scris 11 May 2006 - 07:29 AM

De acum incolo o sa stii ceva mai mult despre forma ta.
Faptul ca ai antiHbe pozitiv si AgHbe negativ, dar totusi viremie destul de mare, iti indica faptul ca e destul de activa, foarte probabil e o hepatita cronica cu virus mutant. Faptul ca ai TGP si GGT marite semnifica faptul ca ai parte de o distrugere hepatica. Cat de puternica a fost pana acum sau cat de mult ti-a afectat ficatul poti afla numai dupa ce faci punctia hepatica.
Dc vrei sa stii mai multe despre forma ta uite un link: http://www.emcb.ro/a...050201160944699

Eu sunt de parere sa mergi la un medic internist sau hepatolog sau gastro-enterolog si sa iti faci si o ecografie si sa incepi sa iti faci dosarul pt tratament. Dc il urmezi ai sanse mari sa stopezi evolutia. Sunt medicamente foarte bune.
Sanatate.
0

#3 Utilizator offline   Nick Marcel 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 May 2006 - 06:21 PM

;) Draga Sky
Iti multumesc pt informatii :good:
Din analizele pe care le`am facut din 2002 si pana in 2004 la institutul "Doctor Matei Bals" Doctorul mi`a spus ca din analizele efectuate fara incarcatura virala ca sunt purtator aparent sanatos . :yes: Anul trecut dupa ce am facut si incarcatura virala si a iesit asa mare , mi`a recomandat sa incep tratamentul cu interferon , eu pe mom. nu am acceptat acest lucru si am considerat sa astept 6luni sa tin un regim si sa refac analozele sa vad daca scade concentratia de virusi . Daca la noile analize rezltatele sunt aceleasi , poti sa imi spui ce medicamente sunt indicate perferential avand in vedere ca am vizitat si site`ul recomandat de tn.
De unde imi dau seama din analize ca antihbe este pozitiv si agent hbe negativ :-/
Din studierea site`ului dupa cum am inteles :o: in situatia mea daca urmez tratamentul rezultatul este stoparea evolutiei bolii si nu distrugerea virusului ?
De ce transaminazele sunt marite intr`u cat valorile normale sunt pentru tgo 8 - 50 u/l , tgp 9 - 72 u/l , ggt 8- 78 u/l

-Astept rasp. cu multumirile de rigoare :blink:
0

#4 Utilizator offline   Nick Marcel 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 May 2006 - 07:23 PM

;) Draga Sky
Iti multumesc pt informatii :good:
Din analizele pe care le`am facut din 2002 si pana in 2004 la institutul "Doctor Matei Bals" Doctorul mi`a spus ca din analizele efectuate fara incarcatura virala ca sunt purtator aparent sanatos . :yes: Anul trecut dupa ce am facut si incarcatura virala si a iesit asa mare , mi`a recomandat sa incep tratamentul cu interferon , eu pe mom. nu am acceptat acest lucru si am considerat sa astept 6luni sa tin un regim si sa refac analozele sa vad daca scade concentratia de virusi . Daca la noile analize rezltatele sunt aceleasi , poti sa imi spui ce medicamente sunt indicate perferential avand in vedere ca am vizitat si site`ul recomandat de tn.
De unde imi dau seama din analize ca antihbe este pozitiv si agent hbe negativ :-/
Din studierea site`ului dupa cum am inteles :o: in situatia mea daca urmez tratamentul rezultatul este stoparea evolutiei bolii si nu distrugerea virusului ?
De ce transaminazele sunt marite intr`u cat valorile normale sunt pentru tgo 8 - 50 u/l , tgp 9 - 72 u/l , ggt 8- 78 u/l

-Astept rasp. cu multumirile de rigoare :blink:
0

#5 Utilizator offline   Sky 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 05

Scris 12 May 2006 - 09:06 AM

Salut. Eu am zis ca sunt marite, insa ai dreptate ca inca nu stiu ce sistem de referinta are leaboratorul unde le-ai facut tu. Insa Rezultate mai normale ar fi fost transaminaze pana in 40, indiferent de ceea ce scriu ei ca limita maxima. E foarte adevarat ca unele laboratoare au limite care merg pana la 72 (ceea ce e mult si in strainatate se considera deja marite analize peste 50). Eu in afara de 1 laborator, la toate celelalte la care am facut analizele limitele laboratorului erau pana in 49 pt transaminaze si pana in 40 pt GGT. Parerea mea e ca sunt un pic marite, dar astept sa imi spui totusi ce limite avea laboratorul unde le-ai facut tu. De obicei scrie pe buletinul de analize. Referitor la tratament, nu cred ca ei te pun sa alegi, desi am mai auzit de cazuri asemanatoare in care li s-au oferit alternative. Eu zic sa faci tratamentul cu interferon (daca ti se ofera peg-interferon e si mai bine) + lamivudina. Dc nu se poate, desi eu zic sa insisti sa ti se faca, poti opta pt monoterapie cu lamivudina sau cu Adefovir (sper sa fi inceput standard si la noi, desi mai multi pacienti au spus ca inca nu...). De eradicat complet virusul, cele mai multe le ai cu interferon, dar in cazul hepatitei cronice cu antiHbe pozitiv sunt maxim 10%. Scopul final este mentinerea viremiei la nivel nedetectabil si mai putin serconversia s si ca urmare eradicarea virusului. Dc ai viremie mica, ai sanse mici sa faci ciroza si sanse si mai mici sa faci cancer hepatic. Deci scopul este o viremie nedetectabila, normalizarea transaminazelor si imbunatatirea histologica a ficatului (adica sa se observe o oarecare regenerare a ficatului).

P.S. Iti dai seama ca ai hepatita cu antiHbe pozitiv pt ca ai AntiHbe reactiv si Hbe (probabil ca la AgHbe se refera) non-reactiv.

Aceasta postare a fost editata de Sky: 12 May 2006 - 09:11 AM

0

#6 Utilizator offline   Nick Marcel 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 May 2006 - 09:28 PM

Draga Sky ,
Te anunt k limitele normale pt transaminaze in urma analizelor facute la spitalul colentina sunt : tgo 8-50 u/l , tgp 9 - 72 u/l , ggt 8 - 78 u/l ---> eu am hotarat k in luna iunie sa refac analizele si sa observ dak viremia a scazut in stituatzi care aceasta a scazut fara a lua medicamente eu consider k organismul poate sa lupte cu acest virus, dak analizele se mentzin aceleasi sau sunt in limite mia mari eu cred k tre sa urmez un tratament . Ce parere ai despre punctul meu de vedere si tot odata dak potzi sa imi spui ce sintome pot sa am dak hepatita este activa ? :blink:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme sexuale la barbati
Probleme de ejaculare
wonder2006  8 18.067
Replici noi averizare myty  5 4.811
Replici noi Atasamente Deseneaza un porc, si iti voi spune cine esti! Marius-Doru  16 7.717
Replici noi PMS
pre menstual syndrome...
fire  11 10.418
Topic inchis Sunt insarcinata....
am nevoie de opiniile d-voatre
Danutzu_Ninutza  94 9.759