Se poate explica stiintific/psihologic chestia asta."Felul" sexului practicat in dormitor iti poate spune cate ceva despre o persoana.Poti ghici personalitatea unui om intr-o oarecare masura si dupa felul in care se imbraca,dupa muzica pe care o asculta,dupa pasiunile pe care le are,dupa "limbajul corpului".Anumite gesturi,anumite tendinte ale unui individ,daca sti sa le interpretezi in mod corect,poti afla "pe cine ai in fatza". in urma cu ceva timp,doar prostituatele practicau sexul oral contra unei sume de bani.Nu exista sentiment,nu exista nimic uman,exista doar necesitatea de a consuma niste energii.Sexul oral este o perversiune.Femeile pe care le-am intalnit eu,si care au practicat sex oral,aveau urmatoarele caracteristici comune;
varsta-16-30 ani.
pasiuni-cumparaturile,multa cafea +tigari,propriul look,adepte infocate ale party-urilor
genurile de muzica preferate;manele,muzica dance romaneasca,muzica actuala de la radio
emisiunile preferate;iarta-ma,din dragoste,big brother
toate se credeau versate,trecute prin viata
toate au suferit o trauma in copilarie sau cel putin,credeau ca au suferit o trauma
nu le erau necunoscute scandalurile,betiile,barurile,jocurile de noroc
nu aveau cele mai bune relatii cu parintii
aveau deviatii de comportament
isi schimbau foarte des starea de spirit (de la o clipa la alta

)
"ok baiatu,daca doar astfel de fete ai intalnit, e clar cam ce fel de barbat esti si tu"
Le-am intalnit fiindca exista si sunt extrem de multe.Si chiar daca intalneam o fata cu 3 facultati,dar care practica sex oral,cu ce ma incalzea pe mine facultatile ei,daca in esenta ar fi avut aceleasi "apucaturi" ca suratele ei?Caracteristicile de mai sus sunt caracteristicile unor fete/femei de o calitate indoielnica,de aici concluzia,cel putin,teoretic vorbind, ca femeile care practica S.O. sunt de factura mediocra.
Femeia care practica sex oral are dezinhibitii in ceea ce priveste sexul.Daca ai intalnit o femeie care accepta foarte repede sa faceti s.o. se prea poate ca aceasta s-o mai fi facut si inainte acest lucru
Femeile care practica sex oral sunt predispuse sa fie CURVE.