Balonari
Scris 09 May 2006 - 09:19 PM
Scris 09 May 2006 - 09:35 PM
balånåri am avut si am si eu de citiva ani...cel putin din 2002.am fost la gastroskopie in Romania si mi-au descoperit ulcer la stomac su hernie hiatalå.
o perioadå bunå nu am mai avut probleme dupå un tratament de triplå curå de medikamente dar acum a apårut din nou aceastå problemå....krampe,dureri insuportabile,orice asi minca se aude de parcå e råzboi ocolo.de citeva luni am descoperit cå am hepatita b si asta are o influentå asupra stomacului si intestinelor.
eu am timp la doctor såptåmiina viitoare la o altå gastoskopie .eu te-as sfåtui så te duci la doctor så-ti faci si tu una dar så-l rogi pe scumpul tåu doctor så desinfecteze aparatura ca nu cumva så fi si tu o victimå ca si mine la o hepatitå kronikå si cu alte komplikatii.dc nu esti gravidå(få-ti singurå un test)atuncite sfåtuiesc så mergii n timp la doctor inainte så fie prea tiirziu.
te sfåtuiesc asa pt cå si eu sunt de viirsta ta....
ai grijå de tine...
Scris 23 May 2006 - 06:38 PM
- Se pun seara in apa seminte de patlagina. Peste noapte se formeaza o masa gelatinoasa. Se ia dimineata o lingura inainte de micul dejun.
- O lingurita de seminte de marar fierte 15 minute cu o cana de apa.
Scris 29 August 2006 - 03:41 PM
Scris 29 August 2006 - 10:45 PM
denisoiu, la May 9 2006, 10:19 PM, a spus:
Am rezolvat problema balonarii cu portocale. Dupa fiecare masa cate una. Mai eficiente ca orice medicament. Si fara rectii adverse. Problema aparea cand mancam produse de origine animala. Simteam ca explodez. Dar in timpul perioadelor de post (Craciun, Paste) problema disparea total.
Scris 01 June 2007 - 02:47 PM
Scris 01 June 2007 - 04:57 PM
Probabil ca vei suferi toata viata de constipatie si in acel moment vor apare si balonarile...este un defect de tranzit.
Cel mai bine este sa ai un regim alimentar care sa contina fibre in cantitate suficienta, care ajuta la reglarea tranzitului. Deasemenea nu te astepta sa iti treaca pe vecie aceasta problema...cat timp vei avea o alimentatie corespunzatoare acestei probleme, va fi OK, cand vei intrerupe, vei reincepe sa ai disconfort. Incearca sa mananci dimineata ( cel putin o perioada) cate un iaurt cu germeni( grau, orz, ovaz, etc ce se poat gasi in comert ). Apoi obisnuieste sa bei mai multe lichide( gen apa, supe, ciorbe, care ajuta ca bolul fecal sa nu fie asa de consistent si fara apa). Apoi, in caz acut( adica o constipatie rebela) recomand cu multa, multa incredere utilizarea de MENTHOLAX. Este un laxativ bine tolerat, si nu apar crampele ca la alte buline de acest soi...este si un preparat natural( exclusiv din ulei de menta...si nu rade....uleiul de menta este LAXATIV, contrar opiniei ca "menta doar constipa"). Dezanvantajul pentru Mentholax este ca efectul apare tarziu...la interval de 8 ore...asa ca este recomandat sa fie luat seara, inainte de culcare cu aprox 1 ora. Eficienta este foarte mare...chiar daca nu apare tranzitul la prima folosire, ia din nou capsula...efectul poate intarzia si mai mult.
Multa sanatate iti doresc.
Scris 08 June 2007 - 03:35 PM
incearca intai sa nu bei apa sau sa mananci fructe jumatate de ora dupa masa
nici fructe
daca nu merge incearca sa mananci seara o lingurita de miere
bea ceaiuri de papadie
Mirella86, la Jun 1 2007, 03:47 PM, a spus:
Scris 08 June 2007 - 03:41 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|