sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum se indreapta parul cu peria? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-May 06

Scris 08 May 2006 - 06:32 PM

Am auzit ca se poate indrepta acasa ,parul cu peria si cu feonul...daca stie cineva ceva...pls informati-ma si pe mine ;:flowers:!!!!!!

Aceasta postare a fost editata de miryam: 08 May 2006 - 06:34 PM

0

#2 Utilizator offline   dracula1038 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 29-March 06

Scris 08 May 2006 - 08:04 PM

Vezi postareamiryam, la May 8 2006, 06:32 PM, a spus:

Am auzit ca se poate indrepta acasa ,parul cu peria si cu feonul...daca stie cineva ceva...pls informati-ma si pe mine ;:flowers:!!!!!!

Ceea ce vrei tu , se numeste " brushing", ai nevoie de o perie speciala , rotunda , care se gaseste in magazinele mari sau direct de la coiffeur; trebuie sa stii cum sa-l faci, mai ales daca ai parul lung , e f greu de facut de una singura. Daca nu , poti sa iti cumperi un aparat , nu stiu cum se zice in romaneste, " fer ą lisser" , asta iti face parul lins , am si eu si merge f bine, brushingul singura nu reusesc sa-l fac. Daca ai o prietena care se pricepe , atunci ea ar putea sa ti-l faca.
0

#3 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 08 May 2006 - 08:15 PM

da, e destul de greu sa-l faci singura. eu chiar daca stiu tehnica si tot imi este greu. cu o perie rotunda mare - dupa cum s-a spus si mai sus - trebuie sa iei parul suvita cu suvita (nu neaparat foarte mici), de la ceafa spre crestet si sa le intinzi cu peria (tragand destul de serios ca acesta sa se intinda, fara sa te doara) si in acelasi timp sa-l usuci cu feonul. mai exista si feon-uri care au atasate perii la capat dar si cu acesta e destul de greu sa te descurci singura.
am citit undeva ca ar merge mai usor tehnica sa stai cu capul in jos...dar inca nu am incercat, asa ca nu as stii sa-ti spun exact.
e destul de greu chiar si la un par de lungime medie, la nivelul umerilor. :flowers:
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 09 May 2006 - 11:52 AM

:flowers: as inreba baietii, ce tehnici folositi pentru indreptarea parului? ;)
0

#5 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 09 May 2006 - 05:48 PM

In caz ca nu pot singura,ma ajuta sora mea...am feon cu perie la capat rotunda...da mi-e frik ca daca bag peria in par sa nu ramana acolo,ca sunt cam desi perii :doh:)...ms pt raspunsuri...dar chair se indreapta daca imi face sora mea asa ?:yes:?ps:parul tre` sa fie ud?

Aceasta postare a fost editata de miryam: 09 May 2006 - 05:50 PM

0

#6 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 09 May 2006 - 08:52 PM

Vezi postareamiryam, la May 9 2006, 06:48 PM, a spus:

In caz ca nu pot singura,ma ajuta sora mea...am feon cu perie la capat rotunda...da mi-e frik ca daca bag peria in par sa nu ramana acolo,ca sunt cam desi perii :nep:)...ms pt raspunsuri...dar chair se indreapta daca imi face sora mea asa ?:doh:?ps:parul tre` sa fie ud?

da parul trebuie sa fie ud. daca te ajuta sora ta, tu tine feonul si ea sa lucreze cu peria. baga peria de la radacina parului, si o trage spre varf eventual si rotind peria. acum depinde de tine daca la varfuri il vrei intors sau nu. la inceput o sa fie mai greu si ar fi bine daca ati vede pe cineva la coafor facand asta. bafta :yes:
0

#7 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 10 May 2006 - 06:53 PM

Vezi postareaflori de camp, la May 9 2006, 09:52 PM, a spus:

da parul trebuie sa fie ud. daca te ajuta sora ta, tu tine feonul si ea sa lucreze cu peria. baga peria de la radacina parului, si o trage spre varf eventual si rotind peria. acum depinde de tine daca la varfuri il vrei intors sau nu. la inceput o sa fie mai greu si ar fi bine daca ati vede pe cineva la coafor facand asta. bafta ;)

Dap.. am incercat dar nu prea mi-a reusit :)( adik nu prea s-a indreptat...:(( si cred k pana la urma asta o sa fac,o sa ma duc la coafor sa vad..:doh:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Madalina :)
sunt frumoasa?
madalina printesa  3 4.138
Replici noi Sampon cu prteine de perle!
Daca nu ai cu ce speria copii...
bydy  7 8.590
Replici noi Produse Hemel
pareri despre aceste produse
cristina_cluj  6 13.240
Replici noi dialoguri despre asa zisi make-up artisti!
despre make-up
ermina  16 17.140
Replici noi "Carlo di Roma" Andreeaclub  4 8.254