la o nunta cati bani se mai pun ?
Scris 08 May 2006 - 02:20 PM
La o nunta am auzit ca fiecare invitat a primit o caserola cu prajituri, caserola din aia mica, in folie, si cine nu a vrut sa le manance acolo si-a luat caserola acasa...Ce ciudat, ca doar lumea e obisnuita sa se serveasca de pe platouri, nu sa primeasca doar o portie.
Scris 08 May 2006 - 02:25 PM
algebra, la May 8 2006, 03:20 PM, a spus:
La o nunta am auzit ca fiecare invitat a primit o caserola cu prajituri, caserola din aia mica, in folie, si cine nu a vrut sa le manance acolo si-a luat caserola acasa...Ce ciudat, ca doar lumea e obisnuita sa se serveasca de pe platouri, nu sa primeasca doar o portie.
norocul meu ca nu am prea mers la nunti sofisticate.
anyway...de faza cu euroii am mai auzit, dar acum depinde si de loc si statutul social al mirilor. si eu am niste nunti anul asta si zic ca 1 milion (in functie de buget 1,5-2 milioane, mai ales daca esti si ruda foarte apropiata sau apropierea dintre tine si miri) peste costul meniul e ok.
Scris 08 May 2006 - 02:33 PM
Daca e sofisticata tre sa scoti pe putin 3 mil vechi din buzunar pe pereche
Daca e mai putin fastuoasa merg si 1.5-2 mil
Scris 08 May 2006 - 11:38 PM
Scris 10 May 2006 - 06:51 PM
Scris 10 May 2006 - 07:00 PM
algebra, la May 8 2006, 03:20 PM, a spus:
Nu e nimic ciudat in a oferi invitatilor o caserola cu prajituri. Este o practica din ce in ce mai des raspandita si, pana la urma, este mai igienic decat sa tii platoul cu prajituri cremoase pe masa ore in sir. Vara poate fi un dezastru...Caserolele se pastreaza la frigider si se ofera la plecare, cate una fiecarui invitat.
In ceea ce priveste suma de bani, trebuie sa tii cont de pretentiile restaurantului, adica sa acopere macar costul tacamului si, eventual, sa mai ramana ceva si pentru miri.
Scris 10 May 2006 - 09:15 PM
flori de camp, la May 8 2006, 05:25 AM, a spus:
anyway...de faza cu euroii am mai auzit, dar acum depinde si de loc si statutul social al mirilor. si eu am niste nunti anul asta si zic ca 1 milion (in functie de buget 1,5-2 milioane, mai ales daca esti si ruda foarte apropiata sau apropierea dintre tine si miri) peste costul meniul e ok.
1-2 milioane de EURO ??? Cheltuiesti din banii lui Onasis ???
Scris 11 May 2006 - 01:29 PM
din ciclu:nu incercati acasa singuri!
Aceasta postare a fost editata de raulmaniac: 11 May 2006 - 01:32 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
zestrea | Sarah N.... | 5 | 1.673 |
|
ati accepta sa fiti nasi la o nunta de homosexuali? | Bici | 177 | 12.340 |
|