sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ciudatenii la mine in PC Caractere ciudate in tot calculatorul!!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 08 May 2006 - 12:46 AM

Asta seara, cand am deschis PCul am avut mareaaaaaaaaa si neplacuta "surpriza" sa vad pe desktop doar caractere ciudate!!!! :blink: Doar iconurile le puteam vedea ca tot ce era scris aparea sub forma de patrate, dreptunghiuri, semne de punctuatie si alte caractere, numa' litere nu!!! Deschid Windows Explorer = aceiasi problema. Ce sa fac, eram ca orbul prin calculator?!? Am mers pe "pipaite" pt ca mi-am personalizat fisierele cu anumite simboluri si asa am incercat sa salvez ce pot si cat mai pot inainte de format, desi tare imi era teama ca trebuia sa formatez tot HHDul. Intre timp i-am dat un scan cu Bitdefender 9 si nimik!!! Zic, gata, e busit si asta, normal ca nu mai vede nimik. Si totusi sistemul meu functiona perfect!!! Se misca lejer, programele raspundeau la comenzi. In afara faptului ca nu puteam citi nimik asa la prima vedere, cand deschideam un program acesta functiona perfect normal, in plus pe interfata lor imi aparea scrisul corect in romana sau engleza!?!
Am rulat cam toti antispy + Avast si nimik!!! Calculatorul curat.
Am dat scan on-line cu Bitdefender, McAfee si Symantec si tot nimik!!!!!!!
I-am dat un sistem restore si si-a revenit.
Ce ar putea sa fie asta, ca sincer mie cred ca mi-a scos ceva peri albi????????

Mentiuni: azi am bantuit pe Google, pe niste pagini personale ale celor care au cont acolo si pe paginile de ajutor. Am gasit cateva interesante si le-am salvat in Word. Ar putea fi asta cauza, desi n-am gasit nici un Netsky???
Mai am o banuiala, desi s-ar putea sa ma insel, cum ca ar fi mana Microsoftului aici. De ceva timp m-am pricopsit cu un update la care n-am fost atenta si care acum ma sacaie ca "This is not a Genuine..." si trebuie sa astept ceva timp pana sa pot intra in PC. Culmea e ca la restart in loc de Windows XP apareau ciudateniile, dar avertizarea astora era perfect lizibila!!!

Astept parerile si sfaturile voastre.
Multumiri anticipate :ok:
0

#2 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 08 May 2006 - 10:40 AM

Am patit si eu "accidente" de genul: dispar icoanele de pe desktop, dispar programele din Quicklanch, se inverseaza icoanele atasate fisierelor, etc.
Sincer nu stiu ce poate sa fie.
Adevarul e dincolo de noi...
0

#3 Utilizator offline   DSpawn 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 05

Scris 08 May 2006 - 11:25 AM

Eu zic ca este un virus...
Iti propun o schimbare de antivirus si o rescanare...
Daca ai formatat deja propunerea cu schimbarea antivirusului este tot valabila :ok:
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 08 May 2006 - 09:38 PM

Vezi postareaALX, la May 8 2006, 11:40 AM, a spus:

Am patit si eu "accidente" de genul: dispar icoanele de pe desktop, dispar programele din Quicklanch, se inverseaza icoanele atasate fisierelor, etc.
Sincer nu stiu ce poate sa fie.
Adevarul e dincolo de noi...

Ms pt raspuns ALX, dar oare n-ar trebui sa existe o explicatie logica???

Vezi postareaDSpawn, la May 8 2006, 12:25 PM, a spus:

Eu zic ca este un virus...
Iti propun o schimbare de antivirus si o rescanare...
Daca ai formatat deja propunerea cu schimbarea antivirusului este tot valabila 8)

Ia uite ce de antivirale si.......... nika!!!!!!! ;)

Vezi postareaEmmaD, la May 8 2006, 01:46 AM, a spus:

Intre timp i-am dat un scan cu Bitdefender 9 si nimik!!! Zic, gata, e busit si asta, normal ca nu mai vede nimik.

O sa formatez acum, desi tare as fi vrut sa stiu de ce se intampla asta??? Iar ca AV, tot Bitdefenderul il voi instala ;)
Fara suparare :flowers:

Si alta ciudatenie: cretinatatea aia care ma imbolnaveste de nervii capului, care zice sa platesc Genuine Windows License am blocat-o cu Bidefenderl, adik i-am blocat accesul la net. Iar cand vrea pe net si nu poate.... imi da eroare de sistem!!!!!!!!!!! Trebuie sa restartez, altfel nu ma lasa in pace, iar dupa restart.... apar iarasi ciudateniile!!!!!!!!!
0

#5 Utilizator offline   aprositos 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 08 May 2006 - 10:26 PM

EmmaD, cred ca e vorba de update-ul de la microsoft. iti amintesti cumva cum se numea ultimul update?
sa stii ca unele update-uri le poti dezinstala din control panel, iar altele pot crea anomalii de tipul asta cand intalnesc anumite driver-uri, de obicei editii mai veki.
cu ce service pack lucrezi?

Aceasta postare a fost editata de aprositos: 08 May 2006 - 10:28 PM

0

#6 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 08 May 2006 - 10:40 PM

Vezi postareaEmmaD, la May 8 2006, 01:46 AM, a spus:

Asta seara, cand am deschis PCul am avut mareaaaaaaaaa si neplacuta "surpriza" sa vad pe desktop doar caractere ciudate!!!! ;) Doar iconurile le puteam vedea ca tot ce era scris aparea sub forma de patrate, dreptunghiuri, semne de punctuatie si alte caractere, numa' litere nu!!! Deschid Windows Explorer = aceiasi problema. Ce sa fac, eram ca orbul prin calculator?!? Am mers pe "pipaite" pt ca mi-am personalizat fisierele cu anumite simboluri si asa am incercat sa salvez ce pot si cat mai pot inainte de format, desi tare imi era teama ca trebuia sa formatez tot HHDul. Intre timp i-am dat un scan cu Bitdefender 9 si nimik!!! Zic, gata, e busit si asta, normal ca nu mai vede nimik. Si totusi sistemul meu functiona perfect!!! Se misca lejer, programele raspundeau la comenzi. In afara faptului ca nu puteam citi nimik asa la prima vedere, cand deschideam un program acesta functiona perfect normal, in plus pe interfata lor imi aparea scrisul corect in romana sau engleza!?!
I-am dat un sistem restore si si-a revenit.
Ce ar putea sa fie asta, ca sincer mie cred ca mi-a scos ceva peri albi????????

Mentiuni: azi am bantuit pe Google, pe niste pagini personale ale celor care au cont acolo si pe paginile de ajutor. Am gasit cateva interesante si le-am salvat in Word. Ar putea fi asta cauza, desi n-am gasit nici un Netsky???
Mai am o banuiala, desi s-ar putea sa ma insel, cum ca ar fi mana Microsoftului aici. De ceva timp m-am pricopsit cu un update la care n-am fost atenta si care acum ma sacaie ca "This is not a Genuine..." si trebuie sa astept ceva timp pana sa pot intra in PC. Culmea e ca la restart in loc de Windows XP apareau ciudateniile, dar avertizarea astora era perfect lizibila!!!

Astept parerile si sfaturile voastre.
Multumiri anticipate :flowers:

Probabil ai accesat niste pagini cu litere (font-uri) pe care nu le aveai instalate pe computer (japoneze, arabice, etc) si cind le-ai instalat au devenit "default" in locul celor pe care le aveai deja.
0

#7 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 09 May 2006 - 01:39 AM

Vezi postareaaprositos, la May 8 2006, 11:26 PM, a spus:

EmmaD, cred ca e vorba de update-ul de la microsoft. iti amintesti cumva cum se numea ultimul update?
sa stii ca unele update-uri le poti dezinstala din control panel, iar altele pot crea anomalii de tipul asta cand intalnesc anumite driver-uri, de obicei editii mai veki.
cu ce service pack lucrezi?

Windows XP SP2, cu toate updateurile la zi si stiu ca se pot dezinstala.
Update-ul este: KB905474 - Windows Genuine Avantage Notification iar la remove: This update canot be removed!!!! ;)
Cineva mi-a sugerat ca ar putea fi un conflict cu driverele de la placa video, sau chiar placa video insasi (Asus Radeon A9550)!?!

Vezi postareadan-marius, la May 8 2006, 11:40 PM, a spus:

Probabil ai accesat niste pagini cu litere (font-uri) pe care nu le aveai instalate pe computer (japoneze, arabice, etc) si cind le-ai instalat au devenit "default" in locul celor pe care le aveai deja.

Folosesc MS Office 2003 cu update MS Office 2003 SP2 instalat. Full install.
Initial asa am crezut si eu, dar am citit pe net, nu mai stiu exact unde, dar o sa revin cu articolul, ca acest update, KB905474 - Windows Genuine Avantage Notification, se instaleaza in PC prin intermediul Officeului SP2 si nici acesta nu poate fi dezinstalat, care update nu-l obtii dak nu introduci CDul Office 2003 in CD/DVDrom si nu ti-l valideaza ei!!!
Acum, spune-mi, te rog, dak as fi instalat un anumit font care a devenit "default", cum fac sa nu mai dau sistem restore la PC? Mai exact, ce setari, sau resetari sa fac la Office? Sau unde si cum sa fac resetarile?

Multumesc pentru raspunsuri :flowers:
0

#8 Utilizator offline   gabitzusrl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-April 06

Scris 09 May 2006 - 11:09 AM

am probleme cu pc.,cand inchid un program(winampsau un player)sau cind ies dintr-un joc se restarteaza,stie cineva care-i buba????????
0

#9 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 09 May 2006 - 09:32 PM

Vezi postareagabitzusrl, la May 9 2006, 12:09 PM, a spus:

am probleme cu pc.,cand inchid un program(winampsau un player)sau cind ies dintr-un joc se restarteaza,stie cineva care-i buba????????

Initiaza un topic cu subiectula asta. Asa poti gasi mai multe raspunsuri. :yes:
Cauta pe forum, am vazut pe undeva o problema oarecum asemanatoare.
Probabil e vb de un conflict intre codecuri sau chiar o problema hardware.
0

#10 Utilizator offline   DJ85DMS 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 24-November 06

Scris 24 November 2006 - 07:18 PM

Vezi postareaEmmaD, la May 9 2006, 01:39 AM, a spus:

Windows XP SP2, cu toate updateurile la zi si stiu ca se pot dezinstala.
Update-ul este: KB905474 - Windows Genuine Avantage Notification iar la remove: This update canot be removed!!!! :flowers:
Cineva mi-a sugerat ca ar putea fi un conflict cu driverele de la placa video, sau chiar placa video insasi (Asus Radeon A9550)!?!
Folosesc MS Office 2003 cu update MS Office 2003 SP2 instalat. Full install.
Initial asa am crezut si eu, dar am citit pe net, nu mai stiu exact unde, dar o sa revin cu articolul, ca acest update, KB905474 - Windows Genuine Avantage Notification, se instaleaza in PC prin intermediul Officeului SP2 si nici acesta nu poate fi dezinstalat, care update nu-l obtii dak nu introduci CDul Office 2003 in CD/DVDrom si nu ti-l valideaza ei!!!
Acum, spune-mi, te rog, dak as fi instalat un anumit font care a devenit "default", cum fac sa nu mai dau sistem restore la PC? Mai exact, ce setari, sau resetari sa fac la Office? Sau unde si cum sa fac resetarile?

Multumesc pentru raspunsuri :o:

Windows Genuine Avantage Notification se poate dezinstala foarte usor: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninsta...RemoveWGA.shtml

Nu mai bazaie pe nimeni :P) GATA
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse