Care va fi noul candidat al aliantei PNL-PD?
Scris 02 October 2004 - 05:03 PM
Cine credeti ca ii va lua locul? Traian Basescu?
Scris 02 October 2004 - 09:24 PM
Basescu nu mi se pare o solutie fericita dar nu prea stiu pe cine am putea alege. Au oare un as in mānecć cei de la PD sau liberalii? Mai bine sa asteptam un timp.
Scris 03 October 2004 - 09:20 AM
Scris 03 October 2004 - 09:36 AM
cand anume sunt alegerile? eu habar n-am!
Scris 03 October 2004 - 09:59 AM
Citeaza
Spre sfarsitul lui noiembrie dar nu stiu data exacta.
Daca Basescu candideaza eu inclin sa votez cu el. Imi inspira mai multa incredere decat ceilalti candidati. Sper sa nu ma insel.
Scris 03 October 2004 - 10:13 AM
Scris 03 October 2004 - 12:43 PM
Aceasta informatie socanta a aparut ieri dimineata, dupa ce surse din cadrul PNL ne-au comunicat faptul ca Theodor Stolojan a suferit un blocaj renal si a fost internat de urgenta īn spital, vineri seara. Aceleasi surse ne-au povestit ca Theodor Stolojan a fost sub observatia medicilor,fiind prezent si Traian Basescu. Dupa informatiile care se vehiculeaza, Theodor Stolojan a fost avertizat de doctori ca nu mai poate duce o viata normala, īn caz contrar acest lucru putīndu-i fi fatal. Se cunoaste deja ca liderul PNL a suferit, īn urma cu aproximativ un an, o interventie chirurgicala īn urma careia i-a fost extirpat un rinichi. Tot surse din partid ne-au precizat ca medicii au constatat ca celalalt rinichi este aproape nefunctional si ca, īn cazul īn care nu sta imobilizat la pat, Theodor Stolojan poate muri. Se pare ca starea de sanatate a lui Stolojan sa-a agravat de mai multe saptamīni. Ignorīnd totusi aceasta situatie, se pare ca Stolojan a avut īn urma cu mai multe saptamīni semne ca starea lui de sanatate se agraveaza, īnsa nu sa-a asteptat la un diagnostic care sa-i curme activitatea politica.
Calcule, calcule...
Unele surse liberale spun ca retragerea lui Stolojan, dincolo de problemele pe care le pune, ar putea rezolva cīteva chestiuni. Candidatura lui Basescu la presedintie din partea Aliantei ar da mai multa forta combativa. Pe de alta parte, spun aceleasi surse, lui Basescu īi va fi mai usor sa plece de la primarie la presedintie, decīte de la primarie la Palatul Victoria, īn functia de prim-ministru. Daca Basescu ar spune īn momentul īnscrierii īn cursa prezidentiala: “M-au votat Bucurestii, acum ma voteaza si Romānia” electoratul la-ar īntelege mai usor decīte daca ar pleca de la primarie īn fruntea guvernului, speculeaza sursele liberale. Īn fine, mentioneaza aceleasi surse, si liberalii ar putea fi satisfacuti - daca Basescu ar cīstiga alegerile, lor le-ar reveni portofoliul de premier. (C.sa)
Sursa Evenimentul Zilei.
Scris 03 October 2004 - 04:15 PM
..oricum, sansele romanilor de a avea pe cineva "moral" la Cotroceni sau redus enorm.
Scris 03 October 2004 - 06:40 PM
Nu pot decat sa-i urez domnului Stolojan "Insanatorire grabnica".
Scris 04 October 2004 - 12:19 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tariceanu
Demisie iminenta? |
misu183 | 8 | 6.723 |
|
Chestionar: Primul Ministru a fost desemnat | mariuschm | 2 | 4.809 |
|