sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Care va fi noul candidat al aliantei PNL-PD? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 02 October 2004 - 05:03 PM

La TV a anuntat ca Teodor Stolojan si-a retras candidatura de la presedentie din motive medicale.
Cine credeti ca ii va lua locul? Traian Basescu?

#2 Utilizator offline   marina 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-July 04

Scris 02 October 2004 - 09:24 PM

De fapt care e adevarata cauza a retragerii lui Stolojan?
Basescu nu mi se pare o solutie fericita dar nu prea stiu pe cine am putea alege. Au oare un as in mānecć cei de la PD sau liberalii? Mai bine sa asteptam un timp.
0

#3 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 03 October 2004 - 09:20 AM

Am auzit si eu azi de dimineata. Nu pot sa cred. :- Dintotdeauna am spus ca e ceva in neregula cu sanatatea lui Stolojan.
0

#4 Utilizator offline   daniela 66 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 03 October 2004 - 09:36 AM

:( imi pare rau pentru retragerea lui Stolojan! ma gandeam sa votez cu el ! :? mie personal Basescu imi place , a facut destul de multe ca primar al capitalei ! :twisted:
cand anume sunt alegerile? eu habar n-am! :-
0

#5 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 03 October 2004 - 09:59 AM

Citeaza

cand anume sunt alegerile? eu habar n-am! :-

Spre sfarsitul lui noiembrie dar nu stiu data exacta.

Daca Basescu candideaza eu inclin sa votez cu el. Imi inspira mai multa incredere decat ceilalti candidati. Sper sa nu ma insel.

#6 Utilizator offline   daniela 66 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 03 October 2004 - 10:13 AM

multumesc mult pentru raspuns nenea admin; si mie dintre toti candidatii (aia pe care ii stiu eu ) cea mai multa incredere mi-o inspira Basescu ! si dupa parerea mea el ar face tot posibilul sa intram in U.E
0

#7 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 03 October 2004 - 12:43 PM

Medicii la-au avertizat ca nu mai poate duce o viata normala
Aceasta informatie socanta a aparut ieri dimineata, dupa ce surse din cadrul PNL ne-au comunicat faptul ca Theodor Stolojan a suferit un blocaj renal si a fost internat de urgenta īn spital, vineri seara. Aceleasi surse ne-au povestit ca Theodor Stolojan a fost sub observatia medicilor,fiind prezent si Traian Basescu. Dupa informatiile care se vehiculeaza, Theodor Stolojan a fost avertizat de doctori ca nu mai poate duce o viata normala, īn caz contrar acest lucru putīndu-i fi fatal. Se cunoaste deja ca liderul PNL a suferit, īn urma cu aproximativ un an, o interventie chirurgicala īn urma careia i-a fost extirpat un rinichi. Tot surse din partid ne-au precizat ca medicii au constatat ca celalalt rinichi este aproape nefunctional si ca, īn cazul īn care nu sta imobilizat la pat, Theodor Stolojan poate muri. Se pare ca starea de sanatate a lui Stolojan sa-a agravat de mai multe saptamīni. Ignorīnd totusi aceasta situatie, se pare ca Stolojan a avut īn urma cu mai multe saptamīni semne ca starea lui de sanatate se agraveaza, īnsa nu sa-a asteptat la un diagnostic care sa-i curme activitatea politica.
Calcule, calcule...

Unele surse liberale spun ca retragerea lui Stolojan, dincolo de problemele pe care le pune, ar putea rezolva cīteva chestiuni. Candidatura lui Basescu la presedintie din partea Aliantei ar da mai multa forta combativa. Pe de alta parte, spun aceleasi surse, lui Basescu īi va fi mai usor sa plece de la primarie la presedintie, decīte de la primarie la Palatul Victoria, īn functia de prim-ministru. Daca Basescu ar spune īn momentul īnscrierii īn cursa prezidentiala: “M-au votat Bucurestii, acum ma voteaza si Romānia” electoratul la-ar īntelege mai usor decīte daca ar pleca de la primarie īn fruntea guvernului, speculeaza sursele liberale. Īn fine, mentioneaza aceleasi surse, si liberalii ar putea fi satisfacuti - daca Basescu ar cīstiga alegerile, lor le-ar reveni portofoliul de premier. (C.sa)

Sursa Evenimentul Zilei.

#8 Utilizator offline   dandor 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 31-August 04

Scris 03 October 2004 - 04:15 PM

cu totii stim ca politica aduce multe surprize...dar se pare ca viata aduce si mai multe...si este foarte logic...politica face parte din viata si nu invers.
..oricum, sansele romanilor de a avea pe cineva "moral" la Cotroceni sau redus enorm.
0

#9 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 03 October 2004 - 06:40 PM

Eu nu cred ca poti rezista in politica daca ai probleme de sanatate. Este o lume a lupilor in care la cel mai mic semn de slabiciune esti devorat.
Nu pot decat sa-i urez domnului Stolojan "Insanatorire grabnica".

#10 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 04 October 2004 - 12:19 AM

Asadar, de-acum e sigur: Basescu va candida pentru "sefia" tarii . Era totusi mai mult decat grav daca la alegeri singurele optiuni ar fi fost Vadim si .. Nastase. Personal imi place Basescu , desi nu prea il vad sa aiba prestanta unui presedinte (ma rog , nici Iliescu nu o are, dar asta e alta poveste). Se zice ca aceasta va fi cea mai murdara campanie electorala din cate au existat pana acum. Din cate am vazut, sunt toate sansele ca intr-adevar sa avem o campanie foarte dura, bazata pe atacuri grosolane de o parte si de alta. Un lucru e sigur insa : Romania va avea presedintele pe care il merita !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Tariceanu
Demisie iminenta?