Ce parere aveti vis-a-vis de doua modele: Pentax de 4MP si Praktica 4.1MP(sper sa nu ma insel)?
Care vi s-a parut mai buna?Personal prefer Pentaxul, deoarece produce imagini mai naturale, cealalta le face gen Photoshop.
Pagina 1 din 1
Pentax vs. Praktica! camere digitale
Scris 07 May 2006 - 01:32 PM
Un aparat foto care sa-ti scoata fotografiile gen Photoshop???
Get real... pana si un aparat de 6000 de euro tot are nevoie de retusuri in PS. Rar se intampla ca aparatul sa-ti reproduca culorile reale..
Personal, optez pentru Pentax, dar vezi ca nu la cei 4mp trebuie sa te uiti. Sincer, nici nu iti trebuie mai mult de atat. Decat daca iti faci panorame (adica pe hartie printata.. dimensiuni mari).
Ce model e Pentaxul mai exact?
Get real... pana si un aparat de 6000 de euro tot are nevoie de retusuri in PS. Rar se intampla ca aparatul sa-ti reproduca culorile reale..
Personal, optez pentru Pentax, dar vezi ca nu la cei 4mp trebuie sa te uiti. Sincer, nici nu iti trebuie mai mult de atat. Decat daca iti faci panorame (adica pe hartie printata.. dimensiuni mari).
Ce model e Pentaxul mai exact?
Scris 07 May 2006 - 04:09 PM
Nightwish, sa nu exageram...un 1Ds mark II cu un `L` pe el cred ca scoate niste poze incredibile
[sa zicem ca nu bag mana in foc pentru ca n-am avut ocazia sa ma joc cu 1Ds], dar cu L-uri m-am jucat pe D60, 300D, 350D si 20D...si scot niste poze foarte reusite
Scris 07 May 2006 - 08:14 PM
Nu am zis ca nu sunt reusite. Am zis ca pana si cele facute de respectivele aparate au nevoie de retusari in PS.
N-ai sa vezi prea des o poza iesita direct din aparat precum cea prelucrata in PS.
N-ai sa vezi prea des o poza iesita direct din aparat precum cea prelucrata in PS.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vand HP E427 - 100 lei | silvet | 3 | 2.590 |
|
Samsung Digimax S500 | hakki | 0 | 4.289 |
|
Canon ixusIIs | ironic | 1 | 4.122 |
|