sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cand sa-i zic ca sunt virgin inainte sau dupa... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cristinel1989 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-May 06

Scris 06 May 2006 - 11:44 AM

Eu am 18 ea are tot 18. :yahoo: Amandoi virgini.Peste ceva timp o sa ne incepem amandoi viata sexuala.
Partea urata este ca in discutiile dintre noi, eu i-am spus ca nu sunt virgin si ca am fost la "fetitze" de cateva ori(probabil sa nu ma simt complexat ca la varsta asta sunt inca virgin :o: ).Ea a reactionat ceva de genul "aaa,eu credeam ca sunt prima ta fata :P " ca mai apoi sa zica "lasa,bine ca macar unul dintre noi stie putin ca altfel era rau".
Acum eu ma simt naspa si vreau sa-i zic ca nu este chiar asa si sa-i zic adevarul intrebarea este cand ?Inainte sau dupa... :lol:

avantaje/dezavantaje inainte:

-o sa se bucure ca totusi ca este prima fata din viata mea
-o sa se simta in largul ei cand o sa stie ca suntem la fel de neexperimentati
-o sa ne aproprie mai mult chestia asta stiind ca o sa o facem ambii pt prima data

-o sa se simta putin naspa si o sa zica de ce am mintit-o(aici o sa o fac sa inteleaga de ce am mintit-o,nu este problema:)
-o sa zica "sa vezi ce naspa o sa fie daca nu stii nici tu,o sa ne chinuim o gramada,etc

avantaje/dezavantaje dupa:

-dupa ce o sa terminam si o sa ne tinem in bratze o sa-i soptesc la ureche ca a fost prima fata din viata mea si banuiesc ca o sa se simta f bine(chiar daca o sa fie surprinsa)
-o sa zica "bine ca nu mi-ai spus ca si pt tine e prima data,pt ca altfel stateam incordata"

-desi poate sa zica si invers"de ce nu mi-ai spus dinainte ca poate stateam si eu mai relaxata"

Deci cum credeti ca ar fi mai bine sa-i zic si mai ales CAND ? :D
0

#2 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 06 May 2006 - 11:45 AM

inainte duda , ca apoi "SIIIIIIGUR" te va crede
0

#3 Utilizator offline   FlorieFlower 

• pisica blanda
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-May 06

Scris 06 May 2006 - 11:55 AM

eh nu-i asa grav,ii zici inainte si o sa fie ok. :yahoo: chestiile alea cu reactii negative daca ii spui inainte sunt cam trase de par.
0

#4 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 May 2006 - 12:00 PM

Inca un vot pentru inainte!
Daca tu visezi ca o sa fie "ca in filme" o sa ai o surpriza teribila :yahoo:
0

#5 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 06 May 2006 - 12:20 PM

fraier ai fost ca ai mintit-o....spune-i inainte...si nu mai minti aiurea sa te dai mare. daca te place atunci nu trebuie s-o minti ca s-o impresionezi
0

#6 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 06 May 2006 - 12:25 PM

Cristinele mama, ai facut o prostie cat tine de mare. Acum drege busuiocul si spune-i inainte ca nici tu nu le prea "ai" cu fetitele , si astfel iti poti scuza si eventualele momente penibile ce ar aparea in timpul ...
0

#7 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 06 May 2006 - 12:32 PM

cu riscul de a se rade in hohote,am sa postez prima mea experienta. ok.....cu cu cu curaj:
la 16 ani...cu o fata pe care nu o iubeam,si cu ceva sechele[ale mele]. a durat toata noaptea,iar a doua zi am luat-o de la capat..............apoi am recunoscut ca eram virgin.......nu a crezut o iota,ea nestiind ca eu aveam traumele mele care ma faceau inapt pt intimitate,eu nu puteam merge pana la capat...astfel ca m-am ales doar cu experienta primei dati si cateva kile in minus[muncisem nu gluma]....si evident cu lauda de rigoare :yahoo:
cert e ca pot spune ca prima data a fost mmmmult mai tarziu si a fost super,daca iubesti si ai putin autocontrol totul va iesi perfect. nu uita atmosfera si sa fi sigur pe tine..e suficient.
oricum ar fi....spune-i cand simti tu ca-i momentul,nu prea conteaza.......bafta
0

#8 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 06 May 2006 - 05:57 PM

Inainte.

Nu-ti face probleme ca nu aveti experienta.. totul vine de la sine.. vei descoperi pe parcurs ce trebuie facut... fii atent la ea, la cum reactioneaza la diferite atingeri.. intreaba-o cum si-ar dori sa-i faci... si cel mai important.. fii tandru cu ea...
0

#9 Utilizator offline   funny_pic 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-August 05

Scris 06 May 2006 - 05:58 PM

Vezi postareacristinel1989, la May 6 2006, 12:44 PM, a spus:

Eu am 18 ea are tot 18. :yahoo: Amandoi virgini.Peste ceva timp o sa ne incepem amandoi viata sexuala.
Partea urata este ca in discutiile dintre noi, eu i-am spus ca nu sunt virgin si ca am fost la "fetitze" de cateva ori(probabil sa nu ma simt complexat ca la varsta asta sunt inca virgin :o: ).Ea a reactionat ceva de genul "aaa,eu credeam ca sunt prima ta fata :P " ca mai apoi sa zica "lasa,bine ca macar unul dintre noi stie putin ca altfel era rau".
Acum eu ma simt naspa si vreau sa-i zic ca nu este chiar asa si sa-i zic adevarul intrebarea este cand ?Inainte sau dupa... :lol:

avantaje/dezavantaje inainte:

-o sa se bucure ca totusi ca este prima fata din viata mea
-o sa se simta in largul ei cand o sa stie ca suntem la fel de neexperimentati
-o sa ne aproprie mai mult chestia asta stiind ca o sa o facem ambii pt prima data

-o sa se simta putin naspa si o sa zica de ce am mintit-o(aici o sa o fac sa inteleaga de ce am mintit-o,nu este problema:)
-o sa zica "sa vezi ce naspa o sa fie daca nu stii nici tu,o sa ne chinuim o gramada,etc

avantaje/dezavantaje dupa:

-dupa ce o sa terminam si o sa ne tinem in bratze o sa-i soptesc la ureche ca a fost prima fata din viata mea si banuiesc ca o sa se simta f bine(chiar daca o sa fie surprinsa)
-o sa zica "bine ca nu mi-ai spus ca si pt tine e prima data,pt ca altfel stateam incordata"

-desi poate sa zica si invers"de ce nu mi-ai spus dinainte ca poate stateam si eu mai relaxata"

Deci cum credeti ca ar fi mai bine sa-i zic si mai ales CAND ? :D

spune-i inainte.va fi foarte fericita sa afle k ink esti virgin.spune-i motivele ptr kre ai minti-o si va fi totul foarte bine.eu sunt fffff fericita k sunt prima ptr prietenul meu.dar nu-i spune cu kteva min inainte de a incepe,spune-i cu kteva zile inainte.sinceritatea are cel mai mult d castigat.succes si ai grija ce faci :P

Aceasta postare a fost editata de scumpik13: 06 May 2006 - 06:07 PM

0

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 06 May 2006 - 06:03 PM

Cu riscul de a devia de la subiect... cu timpul vei descoperi ca faptul ca esti prima pentru un barbat nu are nici o importanta in viata sexuala de dupa.

Primul meu pusti (sorry, dar nu-i pot spune barbat) era mai mare decat mine cu cati ani.. si se dadea mare macho.. ca a avut multe femei la varsta lui... Eu sunt mai pofticioasa din fire cand e vorba de barbati (dar Barbati!) si m-a dezamagit cumplit cand am avut ca eu, virgina, aveam cu mult mai multa "experienta" decat el (in sensul de imaginatie, de naturalete, de dorinta de a explora).
Am fost impreuna 2 saptamani.. am avut trei tentative.. esuate... dupa care i-am dat liber.

Pentru initiatorul topicului, nu vreau sa te descurajez, de aici trebuie sa intelegi ca e mult mai bine sa fii sincer fata de partenera ta.. sa stie la ce sa se astepte.

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 06 May 2006 - 06:04 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari