...good guys, leave us premature...
Ce prinde mai bine la femei: stilul macho sau good guy? Sunt curios daca exista o preferinta catre un gen aparte de barbati.
Scris 07 May 2006 - 11:34 PM
Eu cred ca cel putzin in Romania daca nu si in afara, peisajul e suprasaturat de tipi "macho" de carton, care stiu doar sa arate a tipi duri; in realitate ei sunt niste libidinoshi sau, mai pe romaneste, niste manelisti "de lux"
Scris 08 May 2006 - 09:37 AM
Hmmm! Buna intrebarea,
Raspuns personal:
La unele femei prinde mai bine stilul macho, in timp ce la altele prinde mai bine stilul good guy. Acum depinde carui grup de femei doresti sa te adresezi.
Precizare: Nu stiu exact ce intelegi prin stilul "macho", in US de unde provine acest profil inseamna un supermascul (macho in lb. spaniola inseamna, de fapt, mascul) si in aceasta categorie intra soferii de camion, docherii, muncitori din constructii, minerii in general, cei care presteaza munci grele, fizice cu nivel educational scazut...
)
Raspuns personal:
La unele femei prinde mai bine stilul macho, in timp ce la altele prinde mai bine stilul good guy. Acum depinde carui grup de femei doresti sa te adresezi.
Precizare: Nu stiu exact ce intelegi prin stilul "macho", in US de unde provine acest profil inseamna un supermascul (macho in lb. spaniola inseamna, de fapt, mascul) si in aceasta categorie intra soferii de camion, docherii, muncitori din constructii, minerii in general, cei care presteaza munci grele, fizice cu nivel educational scazut...
Scris 08 May 2006 - 08:21 PM
e-X-plorer, la May 8 2006, 12:34 AM, a spus:
Eu cred ca cel putzin in Romania daca nu si in afara, peisajul e suprasaturat de tipi "macho" de carton, care stiu doar sa arate a tipi duri; in realitate ei sunt niste libidinoshi sau, mai pe romaneste, niste manelisti "de lux" 
Aceasta postare a fost editata de Ptia: 08 May 2006 - 08:21 PM
Scris 09 May 2006 - 11:37 AM
Cred ca cel mai bine ar fi ca un tip sa aiba cate putin din amandoua sa stie cand sa fie good guy si cand sa fie " macho"
. Dar mai bine am zice "tough guy" in loc de " macho" ...suna atat de fals...si prea sunt multi cei care se cred " macho man" cand de fapt daca te iei putin de ei se fac mici
Scris 09 May 2006 - 02:53 PM
black_beauty, la May 9 2006, 12:37 PM, a spus:
Cred ca cel mai bine ar fi ca un tip sa aiba cate putin din amandoua sa stie cand sa fie good guy si cand sa fie " macho"
. Dar mai bine am zice "tough guy" in loc de " macho" ...suna atat de fals...si prea sunt multi cei care se cred " macho man" cand de fapt daca te iei putin de ei se fac mici

Io as zice ca "macho" e libidinos, iar "tough gay", nu. Asta mi se pare principala diferenta. Cat despre "good guy", e foarte bine sa poti fi astfel, dar ce te faci daca esti intr-o noapte cu o tipa pe strada, unul sau mai multi se iau de ea, iar tu nu stii decat sa fii "good guy" ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Eternul "de ce?"
Din ciclul "sa intelegem mecanismul" |
Kilkoana | 54 | 5.721 |
|
Pledoarie pentru iertare | Fr0z3nasic3 | 82 | 13.407 |
|
Chestionar: Ce tip de barbat preferi? | Sarah N.... | 120 | 10.475 |