Inainte de a comenta ceva pe topic vreau sa va spun ca intotdeauna a stiut cum sa se poarte cu mine. Intelegeti ce spun? Chiar dak ma refuzase o apreciam foarte mult. Pls ajutati-ma nu creau sa-mi schimb parerea despre ea.
Am crezut ca nu e capabila de asa ceva am mai vorbit despre tema asta
Scris 05 May 2006 - 06:19 AM
Inainte de a comenta ceva pe topic vreau sa va spun ca intotdeauna a stiut cum sa se poarte cu mine. Intelegeti ce spun? Chiar dak ma refuzase o apreciam foarte mult. Pls ajutati-ma nu creau sa-mi schimb parerea despre ea.
Scris 05 May 2006 - 08:18 AM
Sunt sanse mari ca in timp sa-i iriti orgoliul si, cine stie, poate ca va actiona pozitiv pt tine!
Scris 05 May 2006 - 08:34 AM
Eu faza cu biletele o faceam la gradinita
Cum adica sa rada cu amicu pe seama ta?
Scris 05 May 2006 - 08:51 AM
Primele drame inocente...o tempora, o mores...
Rev.ontopic, gluma timpita, teribilista...de ce nu il iei de guler (la figurat) pe Dan, daca este prietenul ei si autorul/sau complice al autorului glumei. De fapt, ai putea sa ii convoci pe amindoi simultan la explicatie. Ai dreptul sa te aperi de o astfel de farsa.
Asa, arati si ca stii sa te aperi, si ca stii sa lupti inclusiv cu parerile celor din jur, oblingindu-i sa isi asume raspunderea pentru ele.
Si chiar daca nu iti vine printesa inapoi, atunci nu te merita.
Insa garantat te va vedea altfel
Aceasta postare a fost editata de Cassandra: 05 May 2006 - 08:51 AM
Scris 05 May 2006 - 08:53 AM
Cassandra, la May 5 2006, 08:51 AM, a spus:
Primele drame inocente...o tempora, o mores...
Rev.ontopic, gluma timpita, teribilista...de ce nu il iei de guler (la figurat) pe Dan, daca este prietenul ei si autorul/sau complice al autorului glumei. De fapt, ai putea sa ii convoci pe amindoi simultan la explicatie. Ai dreptul sa te aperi de o astfel de farsa.
Asa, arati si ca stii sa te aperi, si ca stii sa lupti inclusiv cu parerile celor din jur, oblingindu-i sa isi asume raspunderea pentru ele.
Si chiar daca nu iti vine printesa inapoi, atunci nu te merita.
Insa garantat te va vedea altfel
si daca am proceda ca adultii, unde ar mai fi placerea acestor ani unici si deliciosi ??
lasa-i sa se turmenteze, sa se īntrebe, sa se foiasca, sa-si piarda somnul si apoi sa se uite īn doua saptamāni...
Scris 05 May 2006 - 08:56 AM
Marlboro, la May 5 2006, 09:53 AM, a spus:
lasa-i sa se turmenteze, sa se īntrebe, sa se foiasca, sa-si piarda somnul si apoi sa se uite īn doua saptamāni...
responsabilizam copiii, ii facem sa aiba incredere in ei de la virste fragede...
dar tot ca ei vor face:)
Scris 05 May 2006 - 09:11 AM
Marlboro, la May 5 2006, 09:36 AM, a spus:
Pai in a 5-a, a 6-a o fata isi invita prietenul acasa la ea cand sunt parintii plecati?
Se a;ege praful de generatia asta! Faza cu biletelele vad ca a ramas dar cred ca intrebarea "vrei sa fii prietena mea?" e inlocuita cu "Ce cool esti azi! Vrei sa facem sex?"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Socoteala bizara
Cine are explicatia? |
fericirea | 15 | 6.859 |
|
Regulile tatalui ei
Care mai vrea intalniri?! |
condors | 9 | 4.565 |