Problema e urmatoarea: Mi-a ramas 1 cartus color, mi-a mai dat si un prieten pe degeaba inca un cartus, tot color si tot original de la Lexmark, doar ca la nici unul dintre acestea, daca le bag in imprimanta, nu mi se mai printeaza nimic, mai exact imprimanta merge normal ca si cum ar printa, dar foaia imi iese absolut GOALA! Din cate stiu, ambele cartuse fiind mai vechi de 1 an de zile, e foarte posibil ca tushul din ele sa se fi uscat, dar cum un cartus color pt imprimanta mea costa de la 75 la 125 RON, ma gandeam sa reincarc macar pe unul din cele 2, dar si aici e posibil sa ma risc si sa dau 25-30RON degeaba, mai ales ca softul ei de instalare imi arata pt ambele "full available cartridge".
Mai nasol, azi am fost pe la cateva service-uri din oras, specializate pe imprimante iar tipii de acolo mi-au zis ca e posibil ca in timpul asta de nefolosire sa se fi stricat si cap-ul de la imprimanta (!?), caz in care n-ar fi suficient sa cumpar un cartush nou ca sa nu mai vb de reincarcare. Bineinteles ca majoritatea m-au invitat sa vin cu ea la ei in service...
Voi ce-mi recomandati sa fac cu ea,? Pe cat posibil, sa-mi datzi solutii care sa nu ma coste mai mult de 70-80 RON pt ca la 1milion si ceva deja incep sa se gaseasca imprimante noi...
Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 04 May 2006 - 10:26 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS